מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התלבטותקרן06/05/2010
שלום רב,
אני באמצע שנות ה - 30 לחיי יש 2 בחורים שמאד מעוניינים בי ואוהבים אותי
שניהם מתיחסים אלי יפה ובכבוד רב
הראשון - גרוש + 1 בחור זהב אבללעיתים בעל מצבי רוח דכאוניים שכן גרושתו לקחה את הילד היה משפט ארוך וכו' היום הוא רואה את הילד אחת לשבועיים בסופי שבוע (כיוון שהם מאד מרוחקים גאוגרפית אחד מהשני) ומן הסתם כל הקשיים שהיא עשתה לו הביאו אותו למצב נפשי לא הכי טוב, מצבו הכלכלי כרגע לא טוב (הלוואות, מינוס...) עפ"י שיש לו כרגע עבודה קבועה.
אני נמשכת ואוהבת אותו אבל זה מעין להכניס ראש בריא למיטה חולה ,קשה לי לראות שנסתדר כלכלית בשנים הקרובות במידה ונהיה יחד וגם המצב הנפשי שלו לא משהו (מצבי רוח וכדומה)
השני - גרוש+2 בחור זהב שמתיחס אלי בחום אהבה וכבוד עבודה יציבה מאד ומצב כלכלי טוב מאד
עם שניהם יש לי תקשורת טובה מאד וחברות טובה
לראשון - הטיפוס היותר בעיתי אני נמשכת יותר מלבחור השני ואפילו נראה שיותר מאוהבת בו (הוא גר לידי אז אנחנו מדברים המון ונפגשים והוא חולק איתי כל מה שעובר עליו)
אני מאד מתלבטת אני במעין מצב ללכת לפי הראש או לפי הלב
שניהם אוהבים ומתיחסים אלי נהדר עם המבוסס העתיד יהיה ברור יותר ומסודר יותר
"היותר בעיתי" העתיד הכלכלי בשנים הקרובות לא ישתפר והמצב הנפשי המתנדנד שלו גם לא ישתנה (לדעתי...) עפ"י שאליו אני יותר נמשכת ואולי יותר מאוהבת....
להזכיר שאני כבר באמצע שנות ה - 30 וצריכה כבר להסתדר...
בבקשה תעזרו לי להחליט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
עדי בדיחי07/05/2010הגדרת נכון- ללכת עם הראש או הלב.
כשאני חושבת על זוגיות ארוכת טווח, על זוגיות של שנים, אני זוכרת שיש הרבה מכשולים בדרך, הרבה משברים, בכל זאת עבודה קשה. בלי רגש אמיתי ובלי חיבור "מהלב" קשה מאוד להסתדר.
נכון שהאטרקטיבי יותר כלכלית- יהיה יותר קל איתו, הוא יותר יציב, כנראה מכל הבחינות. אני לא בטוחה שאם נניח היית איתו- לא היית חושבת מה היה קורה אם הייתי עם השני. בעוד אם את עם הבחור אליו את יותר נמשכת ויותר מאוהבת- אני לא משוכנעת שהיית חושבת על ה"חזק כלכלית" ההוא.. שכנראה זה חלק מהקסם שלו בעינייך, באופן טבעי.
גם אדם יציב כלכלית יכול יום אחד ליפול- ואז מה? הוא שווה ערך במעמדו לבחור השני, רק שאת פחות אוהבת אותו, בדיוק כמו היום. ושוב מחשבות על מה היה אילו הייתי עם ההוא.. לפחות הייתי יותר מאוהבת, יותר נמשכת .. ואז החוויה כבר אחרת.
מאידך, נסתכל גם על החצי המלא- גם אדם לא יציב כלכלית היום- אין זה אומר שיום אחד, ואולי בעידוד ובתמיכה שלך- לא יוכל להתקדם ולשנות מצבו. הדברים דינאמיים. ולכן הייתי ממליצה לך ללכת על פי הלב שלך, כי מדובר באהבה.. אחרי הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)