התאהבתי במישהי שיש לה חבר...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התאהבתי במישהי שיש לה חבר...
    אליהו
    06/05/2010

שלום,
    התאהבתי במישהי שיש לה חבר (אני לא מכיר אותו). אנחנו מכירים רק חודש וכרגע אנחנו ידידים אבל היא די מחבבת אותי.
    העניין הוא שיש לנו די הרבה תחביבים משותפים ותכונות אופי דומות ולכן קל לנו להתחבר אחד לשני.
    לאחרונה קצת פיתחתי את הקשר איתה מיוזמה שלי, אבל אני מפחד להישאר איתה ככה כי זה אולי יגרום לה לחבב אותי עוד יותר ואז זה יגרום לה להתרחק מחבר שלה.
    אני מצד אחד רוצה לפתח את הקשר בינינו עוד יותר- אבל מצד שני אני לא רוצה לפגוע בחבר שלה- כי הוא נראה בחור נחמד ואם היא תתרחק ממנו זה יפגע בו מאוד.
    מה עליי לעשות? האם כדאי להתרחק ממנה ולהישאר ידידים רחוקים כדי לא לפגוע בחבר שלה?
    המצב קצת בעיתי, אשמח לקבל עצות.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כן ---

בני
    06/05/2010

האם כדאי להתרחק ממנה ולהישאר ידידים רחוקים כדי לא לפגוע בחבר שלה?
    כן !
    מה ששנאוי עליך אל תעשה לחבר של חברה שלך,,,
    תמתין בצד או שתצא לדרך חדשה, הבחירה בידיים שלך,
    ב ה צ ל ח ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה צודק, אני מסכים איתך, אבל..

אליהו
    06/05/2010

אתה צודק. זה באמת נבזי אם אנסה לפתח איתה את הקשר מיוזמתי.
    אבל העניין הוא שאני חושש שאולי היא כבר היא נקשרה אליי קצת, וגם אם אני ארצה להשאר ידיד רגיל שלה זה כבר לא יעזור. במצב כזה הפיתרון היחידי הוא להתרחק ממנה אפילו יותר מזה- מה שיהיה לי מאוד קשה לעשות. השאלה היא אם להתרחק ממנה עוד יותר או להישאר ידיד שלה אבל באופן סטאטי ולתת לה לפעול לפי שיקול דעתה?
    ועוד שאלה, נניח והיא תיזום בעצמה לפתח בינינו את הקשר- האם עליי לסרב כדי לא לפגוע בחבר שלה ולהגיב בקרירות? או שאז כבר להגיב אחרת?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ---

בני
    06/05/2010

אל תהייה צדיק יותר מהאפיפיור,
    תן לה להחליט בשביל עצמה, אם היא בכיוון שלך ,לך ע"ז, אתה לא אמור לדאוג לו,
    מצד שני זה שאתה יודע שיש לה חבר זה לטובתך,
    או שאתה מנתק ופונה לדרך חדשה,
    או שאתה בממתינה וחי על תקן של מילוי מקום,
    אז מה בא לך להיות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אליהו

עדי בדיחי
    06/05/2010

אני מסכימה עם בני- זכור שגם לה יש כאן בחירה, אם היא נשארת בקשר איתך, זאת בחירתה וייתכן והיא מרגישה שיש לך רגש אליך. אז אולי היא בקשר איתך כי כיף לה לקבל את הפידבק שלך וזה מאוד מחמיא, ואולי היא מרגישה גם משהו ורוצה להישאר בסביבה..

לא הייתי עושה עבורה או עבור החבר שלה את החשבון- הייתי הולכת על צעד כן ואמיתי- לספר לה שיש בך רגש אליה, יותר מידידות, ולברר איתה מה קורה בכיוון שלה. כך או כך, אם המצבהזה נמשך- אתה תמצא עצמך יותר ויותר מסובך ומנסה לפרש כל תקשורת בקשר שלכם.

תהיה אמיתי, ואם יש שם משהו רציני- אתה כבר תדע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה בני ועדי.

אליהו
    07/05/2010

עזרתם לי מאוד,
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו