לא בטוחה שמתגעגעת לבעל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא בטוחה שמתגעגעת לבעל
    ענת
    10/05/2010

אני נשואה כבר 14 שנים עם 3 ילדים. בעלי נסע לחו"ל למשך שבועיים. הילדים נורא מתגעגעים אליו, אבל אני לא בטוחה שאני מתגעגעת אליו, אני אוהבת אותו והוא אבא טוב אבל לבינתיים אני לא מרגישה שאני מתגעגעת אליו, האם זה אומר משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא בטוחה שמתגעגעת לבעל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת

שמחה
    10/05/2010

לא קרה כלום בסך הכל יש בך רצון לקצת שקט קצת חופש זה לא סוף העולם.
    מלבד זה מה הוא געגוע? האם עצם זה שאת עסוקה במחשבות על חוסר היכולת שלך להתגעגע
    זהו לא סוג של געגוע?
    זכית בקצת שקט
    תבדקי את עצמך כאשר יחזור האם תהיה שמחה בלבך?
    ובכל זאת זאת הפעם הראשונה שאתם נפרדים לכזה פרק זמן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ענת, בהמשך לדבריו של שמחה

עדי בדיחי
    10/05/2010

מסכימה עם שמחה.

הייתי גם מציעה לבדוק עם עצמך מה יש בשקט הזה שקיבלת עכשיו, מה יש בו שאת רוצה "להתרפק" עליו. ז"א- מה היה רועש קודם? אם יש כזה בכלל. לא לשכוח שאנחנו הגענו לנישואין כאנשים יחידים לכל דבר, אינדיבידואל, וקרוב לוודאי שאחרי 14 (!!) שנים, השגרה, המשברים, השחיקה של הנישואין יבואו.. ויהיה טוב גם קצת לזכור את הלבד.. ולתת לו מקום.

לא הייתי חושבת שזה חריג, אלמלא יש משהו מאוד חזק שאת ממש לא מתגעגעת אליו, כשבעלך היה איתך קבוע. ז"א- משהו באינטראקציה, בתקשורת, בהתנהגויות השונות מולך, שכנראה עשה לך טוב שהתרחק ממך לזמן מה. לא כתבת כמה ימים עברו מאז אותה תקופה, ז"א האם מדובר ביומיים ואת שואלת אם זה חריג, או שמדובר בכך שמחר צריך לחזור ואת ממש לא בעיניין? שווה לנסות לבדוק איפה בדיוק הנקודה הזאת..

בכל אופן, אם סה"כ טוב לך איתו, את אוהבת אותו, והיה טוב קצת בלבד- אין בזה סיבה לדאגה לדעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו