מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מערכת יחסים מהעברמור10/05/2010
שמי מור אני בת 25 ועדיין לא הייתה לי מערכת יחסים יציבה בחיי ולטווח הארוך.לפני כשנתיים הכרתי בחור דרך האינטרנט,והיה לנו חיבור אמיתי ומיוחד,לאחר שבשיחות בינינו הדגשתי כי אני פגועה ממערכת יחסים קודמת ושיקח בחשבון שאני עדין לגמרי לא יציבה בתקופה הזו בחיי.כשנפגשנו הרגשתי כי אני לא נמשכת אליו והרגשתי די שבורה כי אופיו קסם לי,בעקבות אותו מפגש ראשון שהייתי קרירה לחלוטין כלפיו ולא במודע החלטנו להיפגש לבמהלך תקופה ארוכה(כשנה)לסירוגין בהם רק היינו מייסרים אחד את השני למרות כל הרגשות שעדיין חשנו אחד כלפי השניה.הוא רצה יותר לתת ואני הייתי זקוקה קצת לריחוק בינינו.בפעם האחרונה זה נגמר בצורה מפלצתית והחלטתי שאני חותכת למרות הרגשות שלי,לטובת שנינו.בעקיפין התברר לי במהלך הזמן שאנחנו לא בקשר ,כבר שנה וחצי, לאחר הקשר איתי,שיש לו חיים משותפים עם מישהי.לפני כחצי שנה קיבלתי ממנו אימייל שאומר שהוא מאוד זקוק לי ורוצה לדבר איתי למרות שעד היום הוא נמצא איתה.מאז ההודעה אני מאוד מיוסרת, כי גם במהלך התקופה חשבתי עליו ,אני בלבטים אם יש צורך לחדש את העבר או לא?אני מנסה להמשיך הלאה ולצאת עם אחרים,אבל הוא עדין בראשי.האם זה רק הצורך להיות עם מישהו במערכת יחסים יציבה או שזו באמת הכמיהה אליו? אני מאוד מתוסכלת.
אשמח לעצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשיכי הלאה
זיוה11/05/2010זה רק הצורך להיות עם מישהו במערכת יחסים. הוא לא בשבילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברים בלתי פתורים
דורית כהן13/05/2010מור היקרה, הדברים שאת מספרת עליהם מורכבים, לא פשוטים. מצד אחד את מדברת עך חוסר משיכה מינית כלפיו מן ההתחלה, והתנסויות ממשיות לא מוצלחות עד מפלצתיות איתו.
מצד שני את מדברת על כמיהה אליו כאשר הוא איננו.
ועוד את מספרת על מערכות יחסים קצרות שפגעו בך.
מה שאני יכולה להציע לך הוא להיכנס לטיפול פסיכולוגי, שיעשה לך קצת סדר בבלגן הפנימי. עליך לברר ממה נפגעת, אולי את פגיעה מדי ועלייך לבנות חוסן נפשי, או אולי עלייך ללמוד לבחור טוב יותר את הגברים בחייך. לדעת מה את מחפשת אצל גבר, ולהימנע מלהיסחף לכיוון של מי שמראה סימנים שהוא חושק בך. זה לא מספיק - זה שחושקים בך. צריך שגם את תרצי ושהוא יעניין אותך, ותימשכי אליו, ותמצאי עניין באישיות שלו, ותחומי עניין משותפים, ועוד.
האם יתכן שאת כמהה אליו בגלל שהוא כל כך מתעניין בך וזה נעים לך?
נדמה לי שבמערכת יחסים כל כך קצרה בפועל, כמו שזו היתה - כאשר ברקע כל הזמן ישנה בת זוג קבועה שלו - כיוון שקרו כל כך הרבה דברים לא מוצליחם - עדיף לעבור הלאה. גם אצלך יש דברים בלתי פתורים וכנראה גם אצלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)