יחסים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחסים
    טלי
    12/05/2010

שלום,
    מאז שנולדה ביתנו מזה שנה וחצי החשק המיני שלי ירד מאוד. אני עסוקה כל היום עם הילדה כך שאין לי כח וסבלנות לכלום בערב וכל מה שאני רוצה זה לישון. מה עושים איך מחזירים את התשוקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתן לשינוי בעזרת שניכם

עדי בדיחי
    12/05/2010

הי טלי,
    מה שאת מתארת הוא מצב טבעי לחלוטין.

ראשית- לבדוק קודם כל האם הגלולות שאת לוקחת יכולות להשפיע על חשק מיני. (אם את לוקחת).
    דבר שני, יש היום ייעוצים בנושא החשק המיני לאחר לידה, כי את מתארת שמאז הלידה המצב הזה התחיל. להורמונים יש השפעה, אבל גם ליותר מזה- הסביבה, הלחץ מהלידה ומחינוך הילדה, ועוד ועוד.

אני יודעת שיש יעוצים מיוחדים גם לתחום הזה, וחשוב שתבררי. כמו כן לשתף את בעלך בכך, על מנת ששניכם ביחד תתגייסו למשימה הזאת.

בקשר לעייפות שלך- הייתי שואלת האם הוא בתמונה, עוזר, מסייע, או שהכל נופל עלייך- ואז סביר להניח שאין בכלל מקום לתשוקה, אלא רק לסחיטה ועייפות ולרצות לגמור את היום. מעבר לזה, אם יש בך איזה תסכול לגביו- ייתכן וגם זה מביא לחוסר תשוקה. נסי לבדוק זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו