זוגיות ופרדה כואבת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות ופרדה כואבת
    רעות
    26/10/2007

לפני שלוש וחצי שנים הכרתי את בעלי. הכול פרח והיה רומנטי למדי. אף פעם הוא לא היה ולנטינו אבל תמיד היה עדין ואיכפתי ועשה הכול בשבילי. יחד עם זאת משפחה מגעילה שלא אהבה אותי מהרגע הראשון למרות שמי שהכיר לי אותו הייתה אחותו. בכול זאת ניסיתי ככל יכולתי להתחבר אליהם, אך אימו הרגישה תחרותיות מסוימת ומהר מאוד הבינה שלמרות גילה המופלג היא ובנותיה יוכלו להתקרב לבעלי אך ורק ע"י סכסוך ביניינו - ביני לבין בעלי. ככה מצאתי את עצמי נלחמת בכל דבר אפשרי ולרוע מזלי אנחנו גם מתגוררים ביחידה מתחת להוריו כאשר באותו קומפלקס גר גם אחיו. שנתיים כבר לוחצת על בעלי לעזוב את הבית אך לשווא. וכאשר נכנסתי להריון הוא עזב אותי בחודש שלישי - משבר גדול היה שנמשך חודש ולבסוף חזרנו. ויחד עם החזרה שלנו בעלי חזר לעשן גראס באופן קבוע למדי. הוא טען שמכיוון שאני לא מקבל את כל החברים שלו - את אלה שמעשנים וצורכים סמים ואלכוהול אני מפרידה אותו מחבריו. היה יחסית הסדר ועכשיו כאשר ביתי בת 3 חודשים הוא שוב נטש אותנו הפעם אנחנו כבר פרודים 3 חודשים עם תהליך גרושים באמצע . אני עדיין בבית שלנו שהוא מתחת להוריו - ולא עוזבת בכדי לא לאבד את זכויותי. הוא מדי פעם מראה פנים יפות אך מהר מאוד חוזר לעצמו. 10 ימים יכול שלא לבוא לראות את ביתו אבל גם להתעצבן ולטעון שאני לא נותנת לו לקחת אותה . ולמה שאני אתן לו 3 חודשים הוא לא קונה כלום - לא טיטולים לא אוכל והכול ההורים שלי ואחים שלי , אני מניקה ואם הוא רוצה שיראה אותה בנוכחותי. לפני שבועיים היה לה חום 39 מעלות ביקשתי שיקח אותנו לקופ"ח והוא טען אני לא יכול אני עובד שאמא שלי תיקח אותכם מה התחתנתי איתה? אני מתגרשת ממנה? ואיזה חוסר אחריות לבסוף אח שלי בא לקחת אותנו ואחותו יצאה והתחילה לצעוק שאני עלוקה ויקחו אותי כבר. והוא רוצה לקחת את הילדה מטווח ראייתי מה השתגעתי? נכון שהוא אבא שלה אבל הוא חסר אחריות. שנה לא עבד אח"כ התחיל לקחת גראס באופן מתמיחד ועכשיו מתנער מאחריות??? היינו בחג ואחריו שבת בבית כי הורי נסעו כמו כלבות עשינו אותו לבד, ההורים שלו לא טרחו בככל לשאול אם חסר לנו משהו ואז אמא שלו צועקת עלי שאני מפרידה ביניהם לבין הנכדה שלהם? היא לא צריכה לאכול? טיטולי? מה שנוח להם זה בסדר....הלוואי והיה חוק כזה שכשזוג מתחתן הוא עוזב את בית הוריו וכך הם לא היו מסכסכים והורסים לנו את החיים רק ראוי לציין שבעלי בעל תואר שני בהצטיינות , אני לומדת עכשיו תואר שני והוריו אנשים מאוד מאוד אמידים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות ופרדה כואבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מתקנת

מיכל
    26/10/2007

כל מה שאת מתארת מביא למסקנה אחת - סיום הפרק הזה בחייך עם כל הצער ,אינך מבקשת עיצה, כלומר -השלמת , ולדעתי טוב שכך .
    בעל שמעשן סמים מ, מתנכר לאשו וביתו , דבוק להוריו , לא מתחשב, לא דואג ,
    אין לך מה לחפש איתו , תתחילי פרק חדש , מגיע לך יותר מאשר הסבל הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו