שקר (המשך)

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שקר (המשך)
    גולשת
    26/10/2007

אני מרגישה מרומה, מרגישה מזוהמת, מרגישה שהיושר, הכנות והאהבה גורמים רק לנזק. הוא טוען שחודשים הוא כבר לא בקשר איתה ושגם בתקופה ההיא לא היה קשר מיני. אך עצם העובדה שהוא שיקר והסתיר זה כבר לא בסדר. וכמו שהוא מתעקש על זה הוא מתעקש על דברים אחרים שאני יודעת בוודאות שקרו והוא טוען שלא.
    האם מדובר בבגידה? האם אפשר להאמין לו מתי שהוא? האם בן אדם שמנהל כמה מערכות יחסים יכול להכיר אותי למשפחה שלו, לחברים שלו, לילד שלו ולהצהיר שאנו מתחתנים ושאני אהיה האמא של הילדים שלו?
    אהבתי אותו אהבת אמת, נתתי את כל כולי לזוגיות ששום אישה לא הייתה נכנסת אליה מלכתחילה הרי, הבת זוג הקודמת בדרך לא דרך ברחה מהקשר הזה למרות השנים שהם היו ביחד. ובסוף, מי שעשתה טוב והייתה שם עבורו מקבלת את כל השקרים הללו? הוא ממשיך לטעון שהוא מאוד אוהב אותי, מחובר אלי וכו'... אך אני לא מסוגלת להאמין למילה יותר מכיוון שהוא לא בא עם האמת.
    קשה להתמודד עם הידיעה אך אולי זה עדיף מאשר להמשיך ולראות את הכל ולהתעלם.
    מה שאני לא יודעת, לא מעניין אותי ולא שואלת אבל מה שאני יודעת ועדיין מקבלת תשובות שקריות, לא מקובל עלי.
    אני יודעת שאני יכולה להשיג זוגיות טובה כי באמת יש חיזורים וגם אני בחורה שמוערכת ומשאירה רושם טוב בכל מקום שאני נמצאת בו.... אך עדיין התחושה ש"עבדו" עליי, האי וודאות, הספק שאולי כל התקופה הייתה תקופה של שקר, גורמים לי לעצב עמוק!
    מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקר (המשך)

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקרן פתולוגי

מיכל
    26/10/2007

לא ציינת את גילך , ובכל זאת , קראתי בעיון , תחושותייך מוצדקות , עצב, פגיעה , חוסר אמינות,והאיש פשוט ניצל את אהבתך ואת האמת והאהבה שלך .
    לדעתי, התרחקי , לחתוך ומיד
    מיצאי לך גבר שיעריך יאהב ויעניק את מה שמגיע לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

גולשת
    26/10/2007

ראשית, תודה על תגובתך המהירה.
    אני בת 35 ואני לא בחורה טיפשה, בכלל לא אך בנושא שלו.... אני מרגישה טיפשה ואבודה.
    כל צעד שלי שקול, כל דבר שאני עושה חייב להיות מושלם ויש לי עקרונות שאני לא זזה מהם.
    לכן, לאחר שבדקתי את עצמי ושאלתי היכן הייתי כל הזמן הזה.... הבנתי שהייתי עסוקה בלעזור לו ולא היה ניתן לחשוב שבן אדם במצב כזה יעשה משהו כל כך חמור.
    אני גיליתי רק על האקסית שלו ולגבי השאר זה רק ספקולציות מכיוון שלא ראיתי אותו עם מישהי אך יודעת שהוא משקר ולא מעט.
    האמת, חשבתי שאולי בגלל שבחרתי בחור בגיל 40+, גרוש + 1, יהיה לי שקט ממשחקים טיפשיים ובכלל עם מה שהוא עבר... חשבתי שלאחר הכל נוכל לבנות לנו זוגיות מושלמת וב"ה מיסוד הקשר שאגב, הוא לא הפסיק לדבר על חתונה, ילדים וכו' ואפילו שיתף את הילד.
    הייתכן שמבן אדם טוב הוא נהפך לכזה או שפשוט הוא היה כזה ולא ראיתי?
    בכל זאת מספרים על זוגיות מאוד יפה שהייתה לו עם האקסית במשך שנים (למרות שהסוף היה עגום).
    אני בהלם ולא יודעת איך לצאת מההלם.
    מה עלי לעשות עכשיו?
    איך אפשר לזהות שקרן פתלוגי? האם מהסיפור שלי ניתן להבין שמדובר בנוכל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לזהות ?

מיכל
    27/10/2007

בעצם כבר זיהית שהוא שקרן וגם נוכל
    שורה תחתונה - תברחי כל עוד נפשך בך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן זיהיתי מיכל

גולשת
    28/10/2007

אכן זיהיתי וברחתי ואני לא איתו ואף לא עונה לטלפונים. פשוט מתקשה להאמין. הזמן הוא המרפא לכל דבר. הכי חשוב שאני לא שם!!!!!!
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו