בעיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה
    גלית
    17/05/2010

בת 36. אני נשואה כבר 4 שנים. לפני המון זמן היה לי חבר שנפרדנו, במשך 6 שנים שמרנו על קשר פה ושם, (יותר מהצד שלו, הוא היה מאוהב בי נואשות) בפעם האחרונה אפילו התנשקנו והתמזמזנו (עדיין לא הייתי עם בעלי) והוא היה אמור לנסוע לחו"ל לתקופה. תמיד הייתה ביננו ההרגשה ובגלל זה גם נפרד ממני, שאני פחות אוהבת ממנו, ולפני שנסע הרגשתי שאני מתאהבת בו סוף סוף באמת.
    אבל לא היה לי אומץ לומר לו, הייתי פחדנית וחייבת להראות שכאילו אין לי "חולשות"....

כשחזר מחו"ל הכל השתנה, כבר לא חיזר אחרי אבל לא הפסקתי לחשוב עליו וגם היום ממשיכה...
    תמיד יש לי הק\רגשה שבגללי פספסנו, שאיתו אולי היה לי טוב יותר...יש לציין שעם בעלי היחסים לא התחילו עם התאהבות מי יודע מה, אבל אני לומדת לאהוב אותו עם הזמן יותר...
    אני מרגישה שהמחשבות האלה הורסות לי את הקשר עם בעלי, יש מן מחסןום אצלי, אבל לא יודעת איך להפסיק.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להיתקע בפנטזיה

עדי בדיחי
    20/05/2010

הי גלית,

כתבת שעם הזמן את יותר ויותר אוהבת את בעלך וזה מה שנתן לי את ההרגשה שאת בדרך הנכונה.

כנראה שהתקופה בה היה בינך לבין אותו ידיד תחילתו של משהו שנגדע (ושימי לב שדווקא לפני שטס אז התחלת להרגיש בחסרונו ולהתאהב- זה טבעי), - אותה תקופה זכורה לך כמשהו טוב, מתוק, תקופה יפה של תחילתו של קשר או רומן.

אני חושבת שאת יותר חושבת על הפנטזיה ועל הריגוש שהיה יכול להיות עם הידיד הזה, אל מול 4 שנים של נישואין, שגרה, משברים, עליות, וכו'. זה מאוד טבעי. קל לנו להיסחף למקומות האלה כי הם הרבה יותר זמינים, נוחים ונעימים.

אבל אם תחשבי טוב, תגלי שעם כל פרנטר, מושלם ככל שיהיה, יגיע השלב בו תיכנסו לשיגרה, לתקופות יפות ופחות יפות, וכל הערפל מתפזר.. נמצאים מול אדם עם חסרונות, לצד היתרונות. אם תנסי להיזכר בעובדה הזאת בכל פעם שאת חושבת "מה היה קורה אילו", ואם תוך כדי תשקיעי ביחסים עם בעלך ותכניסי ריגושים וכיף לזוגיות הקיימת (שסה"כ את מתפתחת בה ואוהבת אותו)- זה יחזיר אותך למקום שהיום את נמצאת ברווח, שמציאות, והיא טובה לך, ולא בפנטזיה ובמשאלות לב כאלה ואחרות שגם בהן יש איזו נחיתה למציאות בסוף, וגם שם לא הכל ורוד ומושלם כמו שהדימיון שלנו אוהב להאמין..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכולם

שימחה
    23/05/2010

לכל אחד יש בלב פינה חמה לאהבה ישנה
    תשאירי את זה כזיכרון יפה ותמשיכי בחייך
    אין לך מושג אמיתי מי האדם ואיך זה לחיות איתו
    לא כדי להרוס דבר טוב בשביל חלום ילדות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו