מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובדת עצות..בעיה..נטלי =>18/05/2010
אז..ככה ..
היה לי חבר שנה ותשעה חודשיםם בהתחלה הכל היה טופ ויפה באמת שאהבת יאותו והוא אותי והיה לי גם ידיד טוב שהוא וחבר שלי חברים משמ ממש טובים בקיצור היינו ביחד מלא זמן אני וחבר שלי ואמ.. אז היה המסע לפולין ולא חשתבי שזה ישנה משהו אבל כנריאה שזה שינה המון כי כשהוא חזר [החבר שלי] הוא לא היה אות ודבר כאילו מישהו דפק לו משהו בראש והוא הישתנה והרגשתי שהוא לא אוהב ואתי יותר באמת והיה לי ממש עצוה לא ראו את זה מבחוץ אבל ככה זה היה למרות שעדיין הייתה בנינו תשוקה והכל והיחסים היו מדהימים אבל...הרגשנו שנינו שמשהו חסר אלב אהתבי אותו ממש ממש ממש ממש ממש ואני עדיין אוהבת אותו בכל מיקרה שבועיים אחרי פולין אמ.. הוא ניפגש עם איזו ילדה למטה שכיביכול הם נהייו ידידים טובים בפולין בסדר נאי סמכתי עליו אבל קינאתי והייתי קצת עצבנית והיה נורא קשה לי להיסתכל עליו כי הוא ידע שזהי פריע לי ועשה את זה בכל זאת יום אחרי נפגשנו למטה וליפני שניפגשנו הוא התחיל להגיד לי במסן כמה שנאי מדהימה והכל כאילו הוא עומד להיפרד ממני וידעתי שזה מה שיהיה בתאכלס גם אני חשבת יעל זה הרבה בגלל הידיד הכי טוב שלי כי היהל י גם קשר טוב עם הידיד שלי כשהוא היה בפולין אני ודיד שלי היתקרבנו יותר אלב בחיים לא הייתי בוגדת בחבר שלי כי נאי ממש ממש אוהבת ואתו בכל מקרה הוא חזר מפולין עם ידידות מסביבו וכלו כזה דון זו'אן ואני ממש ממשנ יפגעתי כי בתאכלס אני החברה שלו שהוא לא ראה שבוע שלם הוא אמור לרצות להיו תאיתי ולהיתגעגע אלי ובמקום זה הוא היה כל המזן עם המשלחת וזה פגע בי אבל לא אמרתי לו כלום בגלל שהוא היה חשוב לי ולא רציתי לפגוע בו בקיצוור הוא ניפרד ממני בואת ויום הפרידה עצמה הייתה ממש יפה כאיל וזה לא היה רע זה די היה ביושמה של שנינ ולמרות שלא רציתי להיפרד בכלל לא רציתי אבל בגלל שכיביכול הוא הרגש לא טוב במערכת יחסים היה חשוב לי שהוא יהיה מאושר גם אם זה לא איתי אחרי שבכיתי יומיים שלמים והתחלתי להדחיק הכל ממש הכל לא רציתי לדבר על זה בכלל למרו תשהשארתי תא כל המתנות ואת כל המיכתבים במיזנון ועל המיטה כי רציתי לזכור לא רציתי לשכוח כי בכל זאת הוא מיוחד בישיבלי אחרי שניפרדנו והדחקתי הידיד הזה שלי שהוא חבר טוב שלו היה המיפלט שלי דיברתי איתו מלא וניפפגשנו ובאיזשהו שלב היתנשקנו אני והידיד ואז סוג של היינו ביחד בסוד במשך שבועיים אבל לא ידענו שנינו מה אנחנו מרגישים באמת כי נאי הייתי מבולבלת כי אהבתי אותו ליפני שהכרתי את החבר שלי ואחרי שניפרדנו זה חזר אלי ועכשי וכאילו גם הידיד שלי בקטע שלי זה סוג של חלום כזה שמיתגשם [זה נשמע פטאתי אני יודעת אבל ככה זה הרגיש] והיינו אני והידיד שבועיים ביחד בסתר כזה ואז היו שבועיים שפשוט לא יכלנו להיפגש בגלל שהיו מיבחנים וגם היה את החברים שלו וזה שאגב הם החברים שלי בקיצרו אחרי זה דיברנו והוא סיפר לי [הידיד] שהוא לא אוהב ואתי שהוא הגיע למסקנה שוואלה אם הוא יכול בלי להיתנשק איתי ובלי לראו תאותי שבועים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשךך.. [לא היה מקום]
נטלי =>18/05/2010ותאכלס אני מבינה אותו .. אבל לצערי נאי הרגשתי שנאני בקטע שלו ממש לצערי והוא פגש מישהי בל"ג בעומר ומאז הוא לכ הזמן אומרל י כמה היאי פה וכאלה ובוא נגיד שהוא מכיר אותי 6 שנים ובחיים הוא לא אמר לי דבר כזה ואמרתי ל ולמה :? והוא אמר כי נאחנו כבר מספיק קרובים ואני אומר את זה כדי להיתקרב או קי הבנתי בקיצרו יש בינהם קטע ואני קצת מקנאה אבלל הכי גרוע זה שהואפ יתאום הפסיק לדבר איתי [הידיד] בגלל ריב טיפשי שהתחיל בצחוק וכניראה שהוא ניפגע ממני לא יודעת למה באמת שלא וקראתי את השיחה מאתיים פעם ולא מצאתי משהו פוגע להפך אני זאת שניפגעיתי פהו לא הוא
בקיצור אחרי שקיבלתי את המכה הזאת שהוא לא מדבר איתי פשוט חזרתי חודשיים אחורה והבנתי כמה שאני פיספסתי את הבנאדם המדהים הזה [החבר שלי שניפרדנו] אפיל ושזה הוא שניפרד כזה
בכללל מיקרה אני מרגישה כמו בן אדם שקיבל מכות רצח רצח וכולו מלא בדם והוא מסכן ובקושי מצליח לקום [ככה הרגשתי אחרי שניפרדנו] ואחרי שידיד שלי לא דיבר אתיי [ולא זה לא קשור להיא שהוא הכיר בכלל כי כבר גמרנו את הקטע בנינו ליפני ] את מכירה את זה שאתה מצליח לקום אחרי שהרגו ואתך מכות באמת אבל וכולך מדמם ואתה קם בקושי ואזנ ותנתים לך סטירה קטנה או מכה קטנה ...ואז אתה כבר לא יכול לקום יותר ככה הרגשתי אחרי שניפרדתי מחבר לשי ולא יכלתי כבר לקום אחרי שידיד לשי הפיל את הפצצה שהוא לא מדבר איתי וזה ועכשיו אני והאקס שלי היתקרבנו ואני הכי מתגעגעת אליו בעולםם אתם לא מבינים אני כל כך ורצה לחזור אליו הייתי מוכנה לא לדבר עם הידיד הזה [לא שזה קשור ] לנצח נצחים אפילו שהוא לא מדבר איתי ושיש לנו עבודה לעשות ביחד אני הייתי נותנת הכלל הכל הכללללללללל לחזור לאקס שלי או לחילופיןם עלגרום לידיד לשי לדבר איתי שוב אני צריכה שני פתרונות וניסיתי כבר הכלל שלחתי לו הודעות בפייסבוק ובאסמסים [לא במסן כי הוא חסם אותי הידיד וניסיתי בפנים והוא לא לא ורצה להגידל י למה והוא לא רוצה לדבר איתי אבל כשאבא שלי קיבל התקף לב לא מזמן אז הוא כן היתעניין וכן שאל אפיל ושהוא לא דיבר איתי]אז מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לו לחזור לדבר איתי ואגב הוא ממש גאוותני ויש לו אגו כזה גדול ואני לא יודעת מה לעשות ] ולעומת זאת האקס לשי ממש דאג לי וכל הזמן שלח אסמסים ושאל מה עם אבא שלי וכשבכיתי הוא בא ודיבר איתי וכאלה אבל כשאמרתי ל ושאנ יעדיין אוהבת אות והוא אמר לי שאני צריה להיתגבר או משו' כזה לו'דעת אבל בטוח שהוא לא אוהב אותי ואני לא יודעת איך לשכוח אותו או לחילופין לגרום לו לחזור אלי נאי מנסה להיתקרב אליו יותר ולגרום לו להיתאהב בי שוב אבל זה לא כזה קל כמו שזה נישמע אני צריכה פתרון גם לידיד וגם לאקס שאגב האקס לא יודע על הידיד וטוב שכך בבקשה בבקשה תעזרו לי אני כבר חודשייםם חודשיים ככה בטעיות וואחרי שהידיד החליט לא לדבר איתי הכל חזר אלי בבום ואני לא יודעת מה לעשות פשוט מאז שניפרדתי מהאקס אני לא אני יותר נאי חצי בנאדם ופשוט הדחקתי הכלHELP!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה: לרווח את הכתיבה
דורית כהן19/05/2010נטלי היקרה, יש לי בקשה:
מאוד קשה לקרוא את מה שכתבת לנו, כי זה המון חומר, וגם כי אין כמעט פיסוק, אין מרווחים או פיסקאות.
האם תהיי מוכנה לעבור על מה שכתבת ואולי לקצר, לרווח ולפסק? זה מאוד יעזור ואז נשמח לכתוב לך תגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)