בעיות בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות בזוגיות
    שושי
    18/05/2010

בעיות בזוגיותו sho133 ו 16:07 | 18/05/10

שלום!
    אני נשואה 9 שנים + 2 ילדים בני4 ו-6.
    יש לי אוטו שקניתי מליסינג, שאתו אני הולכת לעבודה כבר שנתיים והוא עושה לי בעיות כל שבועיים מתקלקל משהו באוטו אמרתי לבעלי היקר שיחליף את האוטו לאוטו אחר יותר חדש אבל ללא הועיל.
    נתקעתי פעמיים בצומת אז הוא אומר לי שזה קורה. הוא לא מבין שהוא יכול לאבד אותי אולי הוא מתכוון לזה אני לא יודעת ולא מבינה אותו.
    בעלי עובד נון סטופ כשף בגן אירועים ואין לו זמן ובגלל זה אנחנו לא מתקדמים, אפילו הוריו לא מבינים אותו.
    בעלי התחיל להיות רווק, הולך פתאום עם אחיו לכדורגל ואומר לי בדקה ה-90.
    מה עושים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחה על הבעיות

דורית כהן
    19/05/2010

שושי היקרה, סיפרת על שני דברים שלקוחים מתחומים שונים, האדישות שלו לבעיות טכניות שאת נתקלת בהן, ואיזה ניתוק שלו ממך ומן המשפחה, המתבטא בכך שהוא משקיע את רוב שעותיו בעבודה, ואף יותא לבילויים לבדו, בלעדייך. אני מתארת לעצמי שיש כאן כמה היבטים של בריחה מן המשפחה, ויצירת חיים נפרדים לעצמו, ללא מעורבות במה שקורה לך. זה לא נראה טוב, ועלייך לשוחח איתו - לא בצורה מאשימה כי זה לא יוביל לשום דבר טוב, אלא לבוא עם נסיון להבין מה עובר עליו, עם סקרנות מצידך.
    אם זה לא יעזור - הציעי ללכת לייעוץ זוגי, ואני מקווה שהוא יסכים לכך, לפחות לתקופה מסויימת, על מנת שתוכלו לשוחח ביניכם על הבעיות שישנן ככל הנראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו