מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעל מעליבאורלי27/10/2007
שלום רב,
יש לי בעיה שאינני מצליחה להתמודד איתה. בעלי נוהג להעליב אותי רבות, ואף עושה זאת מול ילדינו ובני משפחה.
אני במצוקה גדולה מאוד מכך. פעמים רבות כאשר הוא רוצה "להמחיש" או "לקדם" את עמדותיו, הוא מתשמש בעלבון כשיטה.
ברוב המקרים כאשר אני אומרת לו כי נפגעתי או כי דבריו מעליבים את הילדים, תגובותיו נעות בין: לא העלבתי, לבין הקלת ראש וזילות במעשיו, ועד להמשך הדיפה ועלבונות נוספים. כל הסגנון הזה פוגע מאוד בתקשורת ביננו. לפעמים אני חושבת פשוט שיש לו יצר הרס. כאילו משהו פנימי דוחף אותו להרוס, לפגוע.
מה עושים ???
בתודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת לקוייה
יהודית ברגמן28/10/2007אורלי יקרה!
בעלך מפחית מערככם ומוכיח בדרכים משלו שאת/ם המפסידים והוא המנצח, לצורך שליטה והצדקה עצמית. ביטוי עצמי שכזה לא מאפשר תקשורת תקינה ופוגע בקירבה ובאהבה שלכם. האם הערות חוזרות ונשנות מצדך שינו/ישנו אי פעם את התנהגותו? לא. יש לך אפשרות - או להמשיך להפגע ולהמנע מאחריות, או להצהיר שזו הבעיה שלו וזה לא נוגע לך, להיות אסרטיבית ולצאת מהחדר עד שיירגע, או לא לוותר ולדאוג שיקבל ייעוץ/טיפול לקבלת כלים לתקשר אחרת וגם את תוכלי ללמוד להתמודד עם מצבים כאלו בעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקני את הספר גברים שונאים נשים ונש
אחת שמבינה29/10/2007גברים שונאים נשים ונשים אוהבות גברים.הספר נותן כלים כיצד להיתמודד עם הבעיה.את יכולה להיות חתיכה ויפה ובעלת עסק עצמאי ומצלחנית אבל בבית הוא ידבר אליך כמו לזבל.זה נובע מחשש לנטישה.שתעזבי אותו.בספר לדוגמא אומרים כשהוא מדבר אליך לא יפה ומעליב.אל תתחילי לומר לו למה אתה מדבר אלי כך פשוט תאמרי לו אם אתה ממשיך לדבר כך אני קמה ויוצאת מהחדר.אל תרימי את הכל אבל תהי תקיפה.אם הוא לדוגמא אומר לך מדוע לא ניקיתי תאמרי תנקה אתה אני לא המשרתת או האוכל לא טעים תעני זה בעיה שלך.אלה סתם דוגמאות שהוצאיתי כרגע מהראש אבל המסר הוא תהי דעתנית ואל תתחילי להיצדק וכו.ותראי שהוא יקבל הלם וירגע אבל.....ינסה שוב את התקטיקה שלו כדי להחליש אותך ושוב אל תוורתי.זה גבר שמתעלל רגשית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי את השם של הספר יותר מדויק
מבינה30/10/2007אני קניתי ספר שקוראים לו גברים השונאים נשים והנשים האוהבות אותם מאת ד''ר סוזן פורווארד וגו'אן טורס-הוצאת מיטב.בספר מסופר על נשים מצליחות שהבעל עשוי לתקוף אותה בגלוי לעתים בערמומיות כה רבה עד כי אין היא יודעת מה קורה לה.המטרה להתקפותיו היא גאוה עצמית.הוא מותח ביקורת על כל מוצא פיה,ממעיט מערכה בפני ידידים.פוסל את עבודתה,משתלט על כל מעשיה ומאשימה בכל דבר שאינו עולה יפה.והיא נוטלת על עצמה את האשמה.ספר זה הוא מעין מדריך לעזרה עצמית.גדוש בתאורי מיקרים וציטוטים ישירים מפיהם של נשים וגברים כאחד שמעורבים היחסים מיסוגיניסטים.אלה יחסים שהגבר עושה הכל להשפיל אותך מחרדת נטישה.תיקני אותו בסטימצקי לי זה עזר מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה
אורלי31/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)