מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה עושים?=[נמרוד19/05/2010
היה לי חברה שנה וחצי אני מאוד אוהב אותה והיא אותי עבר בינינו חתול שחור כי נהייתי חולה היא אומרת לי שאני חונק אותה אני לא עושה אתזה בכוונה אני פרימיטיב עכשיו היתה לי תקופה של לחץ בידיוק בחיים לא רציתי לערב אותה היא עדין קטנה בת 17 ואני בן 20 אז בסוף נפרדתי ממנה לאדעתי מה אני אומר למה אני לוקח כדורים פרדניזון במינון 80מ''ג וזלזלתי בקשר התחלתי להרחיק אותה לאדע למה עכשיו אמרתי לה אני רוצה לחזור והיא אומרת ששברתי לה תלב והיא הפנימה תפרידה והיא לא יודעת מה היא מרגישה למרות שהיא אומרת לכולם שהיא אוהבת אותי אבל היא אומרת לי שהיא לא נהנת איתי למה אני אוהב להיות איתה בבית לראות סרטים דברים כאלה פה לשם לצאת עכשיו מהלחץ התחלתי להגיד לה את רק ילדה יהיו לך הרבה בנים כמו טמבל לאדע למה אני אומר אני ישתגעתי ממנה כבר , בחיים שלי לא אהבתי אחת כמוה אני כל הזמן בוכה בגללה בחיים לא בכיתי בגלל מישי בחיים רק בגללה עכשיו היא מבולבלת לאדע מה היא מרגישה היא רוצה זמן מחפש תירוצים להפרד לאדע והיא ממש לא כזאת היא בוגרת כולם יודעים אתזה ועכשיו היא מסתובבת עם ידידים שלה שהיא הרבה זמן לא חוותה אתזה למה היינו אני והיא 24שעות ביחד כל יום ויש לה איזה 2 חברות שרמוטות שהיא איתם אני מפחד שזה יתקלקל וזהו ילך הכל אני מרגיש לבד עכשיו בעולם הזה אין לי כבר תחברים נעלם לי השמחת חיים לא שמח לי יותר =\
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נמרוד
עדי בדיחי19/05/2010אני מצטערת שככה אתה מרגיש.
אבל עם כל התחושות הלא נעימות, ועם הרצון החזק שיש בך לחזור אל החברה שלך- אני חושבת שהיא זקוקה לזמן.
כל מה שתארת מדבר למעשה על הרצון שלה למרחב- אם זה לצאת יותר, אם זה למצוא את עצמה ולברר מה מרגישה אליך.
תזכור שאם "זה זה", זה יגיע, בשלבים, ובזמן שלו. כל עוד תלחץ וכל עוד תדרוש, וכל עוד לא תיתן לה "ספייס"- היא רק תתרחק.
לכן, חשוב שתתרחק גם אתה לזמן מה, תאפשר לה להסיק את המסקנות שלה לבד- אני בטוחה שהיא תעריך אותך על זה. ואם אכן יש פה אהבה- זה יקרה. ואם לא, או לא מספיק- מראש לא כדאי להיכנס חזרה לקשר שלא מספיק. לא?
אם וכאשר תדברו בנועם וברוגע, ותראה שהיא מוכנה לשתף אותך, תנסה להבין מה בדיוק הקשיים שהיו בקשר, ואיך אתה מוכן לבוא לקראתה. נשמע שהתחושה שלה שאתה חונק אותה מאוד חזקה, וייתכן שהיא חוששת לחזור בגלל זה. ולכן כדאי שתחשוב עם עצמך האם אתה מוכן לתת לה את החופש שהיא זקוקה לו.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)