המשךך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המשךך
    נטלי =>
    19/05/2010

ותאכלס אני מבינה אותו ..אבל לצערי אני הרגשתי שאני בקטע שלו,והוא פגש מישהי בל"ג בעומר ומאז הוא כל הזמן אומר לי כמה היא יפה וכאלה,ובוא נגיד שהוא מכיר אותי 6 שנים ובחיים הוא לא אמר לי דבר כזה ואמרתי לו למה ? והוא אמר כי אנחנו כבר מספיק קרובים,ואני אומר את זה כדי להיתקרב או קי הבנתי. בקיצור יש בינהם קטע ואני קצת מקנאה. אבלל הכי גרוע זה שהוא פיתאום הפסיק לדבר איתי[הידיד]בגלל ריב טיפשי שהתחיל בצחוק,וכניראה שהוא ניפגע ממני לא יודעת למה באמת שלא,וקראתי את השיחה מאתיים פעם ולא מצאתי משהו פוגע להפך אני זאת שניפגעיתי פה לא הוא.בקיצור אחרי שקיבלתי את המכה הזאת שהוא לא מדבר איתי, פשוט חזרתי חודשיים אחורה. הצטערתי שאני והחבר שלי נפרדנו כל כך התגעגעתי אליו.בכל מיקרה אני מרגישה כמו בן אדם שקיבל מכות רצח.וכולו מלא בדם והוא מסכן. ובקושי מצליח לקום[ככה הרגשתי אחרי שניפרדנו] ואחרי שידיד שלי לא דיבר אתיי[וזה לא קשור לבחורה שהוא הכיר בכלל כי כבר גמרנו את הקטע בנינו ליפני ]את מכירה את זה שאתה מצליח לקום אחרי שהרגו אותך מכות,וכולך מדממת ואת קמה בקושי ואז נותנתים לך סטירה קטנה או מכה קטנה ...ואז את כבר לא יכולה לקום יותר?ככה הרגשתי אחרי שניפרדתי מחבר שלי ולא יכלתי כבר לקום אחרי שידיד שלי הפסיק לדבר איתי חטפתי נוקאאוט. ועכשיו אני והאקס שלי היתקרבנו ואני הכי מתגעגעת אליו בעולםם את לא מבינה. אני כל כך רוצה לחזור אליו,הייתי מוכנההכל הכללללללללל לחזור לאקס שלי.או לחילופין לגרום לידיד שלי לדבר איתי שוב. אני צריכה שני פתרונות וניסיתי כבר הכלל שלחתי לו הודעות בפייסבוק ובאסמסים [לא במסן כי הוא חסם אותי הידיד וניסיתי בפנים והוא לא לא ורצה להגיד לי למה. והוא לא רוצה לדבר איתי אבל כשאבא שלי קיבל התקף לב לא מזמן אז הוא כן היתעניין וכן שאל, אפילו שהוא לא דיבר איתי]אז מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לו לחזור לדבר איתי?ואגב הוא ממש גאוותני ויש לו אגו כזה גדול ואני לא יודעת מה לעשות ]ולעומת זאת האקס שלי ממש דאג לי וכל הזמן שלח אסמסים ושאל מה עם אבא שלי וכשבכיתי הוא בא ודיבר איתי וכאלה אבל כשאמרתי לו שאני עדיין אוהבת אותו,הוא אמר לי שאני צריכה להיתגבר או משו' כזה.לו'דעת אבל בטוח שהוא לא אוהב אותי ,ואני לא יודעת איך לשכוח אותו או לחילופין לגרום לו לחזור אלי אני מנסה להיתקרב אליו יותר, ולגרום לו להיתאהב בי שוב אבל זה לא כזה קל כמו שזה נישמע. אני צריכה פתרון גם לידיד וגם לאקס בבקשה בבקשה תעזרו לי אני כבר חודשיים ככה וואחרי שהידיד החליט לא לדבר איתי הכל חזר אלי בבום ואני לא יודעת מה לעשות פשוט מאז שניפרדתי מהאקס אני כבר לא אותו דבר ופשוט הדחקתי הכלHELP!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשךך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה

נטלי =>
    19/05/2010

אני בסך הכל צריכה לדעת מה אני עושה מכאן? איך אני ממשיכה?
    איך אני שוכחת מהאקס שלי ? או איך אני גורמת לו להיתאהב בי שוב ?
    ואיךך אני גורמת לידיד שלי לחזור לדבר איתי .. בגלל שיש לנו עבודה לעשות ביחד ואם הוא לא ידבר איתי אני נידפקתי עם העבודה
    מצטערת שבהתחלה לא הבנתם מה שרציתי מקווה שתבינו עכשיו יותר מצטערת =]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות יתר ואהבה כובלת

דורית כהן
    21/05/2010

נטלי יקרה, לאחר שקראתי את כל הקטעים של מכתבך, אני מתרשמת שאת נערה מאוד רגישה, ולוקחת את מה שקורה לך מאוד לעומק. יש בכך דברים טובים - עוצמת הרגשות היא לשני הכיוונים: כאשר זה טוב - זה ממש נפלא, אבל כאשר זה רע - זה "רע לתפארת" (כמו השיר של אלכסנדר פן "וידוי").
    זה גם אומר שכאשר מישהו נוטש אותך את מאוד מאבדת את תחושת הערך העצמי ומייד מחפשת מישהו אחר להיתלות בו כדי להרגיש נאהבת, אפילו אם המישהו הזה לא מתאים לך. את כל כך זקוקה לתשומת לבו, לנחמה, שאינך "קוראת נכון את המפה" ומפרשת סימני חיבה וקצת משיכה גופנית בתור אהבה, ואז נותנת לליבך להישבר שוב.
    אינני חושבת שיהיה נכון מצידך לרדוף אחר שני החברים, או יותר נכון החבר האקס והידיד האקס. לכי קדימה. העולם גדול ומלא באנשים נפלאים ומעניינים, ואם האקס כבר הבהיר לך שהוא אינו אוהב כבר - קבלי זאת ואל תרדפי אחריו כי זה יהיה ללא תוצאות, את רק תתבאסי מכך ותושפלי.
    אם בכל זאת יש פה אהבה רצינית - היא תחזור ותופיע מעצמה. כרגע נראה לי שהאקס שלך יותר בקטע של להיות עם כמה חברות, שיהיה לו את החופש להתנסות, וזה לגיטימי בשלבים שונים של החיים. מאוד יתכן שבנסיעה הזאת לפולין הוא מאוד נהנה מתחושת החופש. יתכן שבחברות שלכם היה משהו כובל וחונק, והוא הרגיש משוחרר מזה בפולין, כאדשר לא היית לצידו, ולאחר מכן כבר לא רצה לוותר על החופש הזה.
    עלייך לבדוק את עצמך - אולי את לא נותנת מספיק ספייס לבני הזוג שלך ולכן הם מרגישים צורך להתרחק ממך.
    נטלי, אני מצטערת אם התשובה שלי קצת ישירה ואולי יהיה לך קשה לעכל אותה, אבל אני כותבת לך מתוך דאגה ורצון שתתחילי להתבונן על עצמך וללמוד מה קורה בעולם האהבה והקשר הזוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה =]

נטלי =>
    21/05/2010

תודה שאמרת לי את מה שבדעתך זה חשוב לי מאוד באמת לדעת מה קורה.
    אך להגיד לך את האמת אני לא כבלתי איש אולי לא שמתי לב אך זה לא הגיוני משום שלא ניפגשנו כל יום ניפגשנו אולי בימי שישי משום שלא היה זמן אני תמיד נותנת יש חופשית כן אני קנאית אך, לא מתערבת וכמובן שלא כובלת למרות שאולי את צודקת אני מאמינה שאת מבינה יותר.
    ותודה שוב שענית לי אני יודעת שזה הרבה ורק רציתי להגיד שבגלל יחסו המזלזל של אותו ידיד החלטתי שאני לא מדברת איתו יותר גם אם הוא ירצה.
    וגם החלטתי לאל פתח ציפיות בנוגע לאקס משום שאני אשבר שוב .
    אבל מכל זה יצאו הרבה דברים רעים , אני יכולה להגיד לך שאני ילדה מאושרת בכללי אבל כרגע אני מרגישה רע ולא טוב לי.
    ואני חוששת שלא אצליח להיפתח שוב מפחד הפגיעה...
    בכל מקרה תודה רבה רבה רבה זה היה חשוב לי =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה זה כואב...

דורית כהן
    23/05/2010

נטלי יקרה, תודה על התשובה שלך, שבאה ממש מן הלב הכאוב שלך.

אני רוצה להגיד לך משהו: אל תיבהלי מן העובדה שכרגע רע לך ועצוב לך. ראשית, זה יעבור בקרוב, ככל שתסתכלי קדימה על היכרויות חדשות ותיפעלי לכיוון הזה. אל תחששי להתקרב למישהו אחר, להתאהב. פשוט צריך לדעת ש"אהבה זה כואב", כמה שאהבה היא נפלאה ונהדרת ומרגשת, זה כרוך תמיד גם בכאב לב.

אבל להיות מאוהב זה כל כך כיף, שאנחנו מוכנים לקבל את הכאב שבא יחד עם האהבה. עכשו את בקטע של הכאב, אבל תזכרי כמה היה לך טוב וכיף איתו בהרבה רגעים של היחסים שלכם, וזה מתאזן. וכך יהיה גם בעתיד.

ככל שאוהבים מישהו יותר - כך יש סיכוי שהכאב יהיה יותר חריף כאשר יש בעיות איתו או כאשר זה נגמר. את עוד מאוד צעירה, ויהיו לך הרבה מערכות יחסים, יש להניח, וחשוב שתביני איך זה עובד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו