יצרי??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יצרי??
    עודד
    20/05/2010

אישתי אומרת שאני אדם ייצרי ולא שכלתני, וכך היא מגדירה זאת,
    אנו בגילאי החמישים
    מאהב סקסי, חושני, מפתה ומסתורי הוא אדם יצרי ולא שכלתני. הוא מחפש הרפתקאות וחוויות, ולא השגים או מטרות מוחשיות. הוא שואף לריגושים, להיסחפויות, להתאהבויות ולסערות בקשר, ולא לביטחון, לשקט ולמיסוד. למאהב חושני ויצרי יש צורך רב במגע ובמין בקשר. המאהב היצרי הוא אדם מוחצן ופרובוקטיבי, המדגיש בהופעתו ובדיבורו את המיניות שלו.

לעומת זאת, מאהב שכלתני אינו אדם הזקוק למגע ולמיניות רבה והוא שומר על פרטיותו הפיזית רוב הזמן. מאהב שכלתני הוא אדם סולידי הנוטה בדרך כלל להסתיר את המיניות שלו תחת מעבה סמיך של רציונאליות, מכובדות והגיון. הוא מופנם, שקט ואינו מחצין מיניות אלא ידע ושליטה בפרטים.

אני חושב שאישתי לא מכירה אותי, ראשית אני מאד אוהב אותה, אני אוהב לעשות סקס רק עם אישתי, לא מחפש הרפתקאות , לעומת זאת אישתי אדישה, לטעמה סקס צריך פעם בחודש ואפילו חודשיים.
    האם תדירות של סקס פעמיים בשבוע, מעיד על ייצריות?
    האם השקעה בסקס להתנשק, ללטף, לשנות תנוחות זה ייצריות? היא מעדיפה תנוחה מסיונרית בקושי.
    האם ליטוף חיבוק נשיקה באמצע הלילה, כועסת שאני מעיר אותה, מעיד על ייצריות?
    האם ללטף אותה במהלך היום, לתת לה נשיקה אקראית מעיד על ייצריות, טוענת שאני ילדותי.

האם אני אדם נורמלי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יצרי??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבעייה היא בפער ביניכם

דורית כהן
    21/05/2010

עודד יקר, גם ללא ההגדרות המעניינות שהגדרת כאן - מה שאתה מתאר שקורה ביניכם מתסכל את שניכם. ואז אתם מנהלים שיח כביכול אינטלקטואלי סביב ההגדרות הללו. זה לא מה שחשוב. מה שחשוב הוא שיש ביניכם פער שגורם לשניכם המון עוגמת נפש. אתה רוצה קירבה וחושניות איתה והיא מעדיפה לצמצם את המגע ביניכם ולהימנע כמעט מסקס, גם בתדירות וגם באיכות.
    יהיו נשים שיחשבו שפעמיים בשבוע זה מעט מדי, ויהיו גברים שיחשבו שפעם בחודש זה סביר. אבל כל זה לא משנה. מה שמשנה הוא שאתם שניכם ביחד, וכאן, ביחד הזה, יש תסכול.
    אני מפנה אותך למאמר באתר שלי, הנקרא - "מי משניכם יוזם סקס? או: האם יתכן שאשתך לא באמת "קרירה...א-מינית"???", על מנת להיכנס יותר לעומק מהו המרקם העדין והמורכב ממנו בנויים יחסי מין בנישואין.
    אשמח אם תקרא ותגיב על המאמר כאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יתכן שאשתך לא באמת "קרירה...א-מ

עודד
    21/05/2010

שלום דורית

קראתי את המאמר המלומד, מתוכו אימצתי תובנות חדשות שלטעמי בהן טמונה הבעיה והפתרון.

הדברים הקטנים, הקטנים מאד שאין אנו נוטים ליחס להם חשיבות בשיגרה, אילו הן הבעיות שבונים ומאידך מדכאים תשוקה, תקשורת , הרצון להעניק. אפרט ברשותכם מתוך חיי הזוגיות שלי.

הבעיה:
    אנו לוקחים את האישה כדבר מובן מאליו, תפקיד האישה, ללדת ילדים ולטפל בהם, לעשות איתי סקס, לבשל לי אוכל ושהבית תמיד יהיה מסודר, גישה פרימיטיבית ומיושנת השייכת לדור המדבר, לצערי חלקנו לקחנו זאת מבית אבא.

הפתרון:

לראות באישה החצי המשלים אותי, שיוויוניות, לדקדק בפרטים הקטנים, לפרגן ותמיד, לעזור מתוך יוזמה ואיכפתיות, לדעת לאהוב לא רק את עצמך אלא גם אותה, לפרגן ותמיד, לאוכל שהיא טורחת ומכינה, להחמיא לה, ללבוש, למראה, לכל שינוי שחל בה, היא מצפה לזה, ליזום ותמיד ליזום, להפתיע ולא חייבים לרכוש לה מכונית, קנה לה פרחעם הקדשה שהיא חשובה,מידי פעם, שהיא בעבודה, תנקה ותבריק את הבית, תעשה כביסה, תדיח כלים.

אני מדמה זאת למכונית, שאנו רוכשים מכונית חדש, שהיא חדשה, אנו מפנקים אותה, אנו מטפלים בה בזמן, כל כתם אנו דואגים לנקות, אחרת היא תשווק חיים ולא תשרת אותנו,
    כך הזוגיות אם לא נטפח אותה , היא תקרוס

אני בטוח שזה יעשה אותה ניחוחה, רגועה, שהיא תלך למיטה היא תצפה לך.

בהצלחה ותודה לדורית על המאמר המלומד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו