התנהגות אשתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות אשתי
    בעל
    21/05/2010

אשתי נוהגת לעיתים לפלרטט עם ידידי. כשהם נפגשים ברחוב הוא תמיד מכנה אותה בשם "יפיופה" מקשקשים מעט ובזה נגמר. הידיד מקושר ויש לו שפה משותפת איתי ולא עם אשתי... לפני מספר ימים ידיד הודיע לי שטס עם אשתו לזמן קצר לחו"ל, אני שכחתי לאחל לו טיסה נעימה וכו', אשתי "טפסה טרמפ" על זה, ומאחורי גבי כתבה לו אס.אמ.אס שמאחלת להם טיסה נעימה וכו' ומזל טוב ליום הולדתו שיחל בשבוע הבא וכו'. וחתמה תחת שמה כמובן. האם היתה "חייבת" לסמס לו? מה יוצא לה מזה? האם זה יגרום לידיד ללעג? הערכה כלפיה? הוא יחשוד בה???? גם שמתי לב שכשהם מזמינים אותנו לאירועים שלהם, אשתי משקיעה מאד במראה החיצוני בניגוד לאירועים אחרים שאנו מוזמנים ואפילו לאירועים שלנו. האם זה שהיא סימסה לו זה מקובל עליכם? האם עבורי זוהי נורה אדומה??? תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות אשתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע דילגתם על שאלתי.?

בעל
    21/05/2010

מדוע דילגתם על שאלתי??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום בעל

עדי בדיחי
    22/05/2010

מצטערת על העיכוב בתשובה. אנחנו משתדלות..

אני חושבת שכדאי שתבדוק עם עצמך מה בדיוק מציק לך ביחס של אשתך.. מצד אחד בגידה אין פה, מצד שני סביר להניח שזאת חציית גבולות מבחינתך. כתבת שהיא מאוד משקיעה בעצמה כשיוצא לכם להיפגש עם אותו זוג, והיא בכל זאת מנסה להקדיש תשומת לב לאותו ידיד.

כאן שווה לבדוק- מה אתה מרגיש, האם אתה "נעלב" כי בכל זאת היא אשתך ואתה לא רוצה שיווצר רושם רע? האם התנהגות כזאת מהווה עבורך קו אדום? סביר להניח שבמעשים אלו אשתך מבקשת איזה אישור לנשיותה, להיותה אטרקטיבית וכו'. האם אפשרי שביניכם- אתה תיצור- סיטואציות בהן אתה יותר מעניק מחוות לקראתה, יותר מחמאות, יותר חיזורים? ייתכן ובזה מדובר.

אם מפריע לך המצב, וממשיכה לקנן בך השאלה למה היא עושה זאת ומה יוצא לה מכך, אולי כדאי שתשב איתה, ותנסה לספר לה מנקודת מבטך מה עובר עליך כשזה קורה, אבל לא בנימה מאשימה, אלא לשים את הרגשות שלך על הכוונת. מאוד ייתכן והיא כלל לא חשבה שזה יגע בך כ"כ, והיא תוכל להבין את עמדתך. מנגד, לא כדאי לנפח את זה יותר מדי, כי בכל זאת, יש אפשרות שמדובר ברצון לאישור מסוים, ברצון להרגיש מושכת וכד'- ואת זה גם אתה כמובן יכול לספק לה.

אני חושבת שאפשר בגדול להשוות את זה לגבר נשוי שיחמיא שינסה להרשים מישהי אחרת וכד', דבר שיוכל לעצבן את אשתו.. וגם הוא למעשה מבקש איזה אישור לגבריותו, אבל לרגע לא חשב לבגוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך עדי..

בעל
    24/05/2010

הרבה תודה, נתת לי מקום למחשבה ועזרת בגדול. כל הכבוד לך!!!!! .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה. נשמח שתשתף בהמשך.

עדי בדיחי
    24/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו