מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מצליח לגרום לבחורה שאיתי להתאהבשלומי21/05/2010
היי..
רציתי לשתף אתכם בבעיה שלי.
אני יוצא עם מישהי כחודש וסך הכל עד עכשיו הקשר סביר.
הבעיה שלי איתה שאני לא מצליח לגרום לה להתאהב בי ואני לא יודע מה בדיוק הבעיה.
אכישהו אני לא מצליח להגיע אליה.ללב שלה.אני סך הכל בחור שניראה טוב,עובד,מסודר וכך שלכאורה אין איזה בעיה מהבחינה הזאת.בנוסף במהלך החודש הזה אני זה שעשה כמעט את הכל בקשר..כלומר רוב הטלפונים אני מתקשר,אני זה שתמיד נוסע ובא אליה,אני זה שתמיד יוזם את הפגישות עד לרמה שאם אני לא אומר אם בא לה להיפגש אז לא ניפגש.מצידה יש אדישות בנושא. ובאמת עושה כל שביכולתי שהקשר הזה יצליח .לאחר שידברתי איתה קצת על הנושא הבנתי שהיא בחורה שעל מנת להשקיע ולהתאהב בבחור היא צריכה להיות סגורה עליו בצורה מושלמת משהו שעדיין לא גרמתי גם לאחר חודש של יציאות.לפי דעתי בחורה שרוצה לאהוב צריכה גם להתאמץ ולעשות גם אם בהתחלה לא מרגישים רגש.אולי אחר כך זה יבוא.כנראה שהיא כזאת בגלל קשרים קודמים שהיו שהבחורים הצליחו לגרום לה להתאהב בהם במהירות לדוגמא חבר ראשון שהיה לה היא הגדירה אותו כחבר שלה לאחר הפגישה הראשונה ואילו איתי גם לאחר חודש היא לא מרגישה כך.אני יודע שהחיסרון הגדול ביותר שלי הוא שאני לא בן אדם כל כך מצחיק..דבר שלגברים שיש את זה אכן זה עוזר מאוד בהצלחת הקשר ובלגרום לבחורה להתאהב.כמו כן אני בן אדם יחסית מחושב ועושה את הדברים בצורה הטובה ביותר שאני יכול לעשות אבל עושה אותם בצורה די רגילה נגיד די בלי הפגנת רגשות מיוחדים כלפיה..אולי משהו שנגרם עקב זה שאני לא מקבל פידבק ממנה לגבי הרגשתה(לפחות עד לשיחה האחרונה).
הייתי רוצה עצות או הכוונה ממכם,מומחי הפורום כיצד לגרום לה להתאהב או לרצות אותי יותר.
אני יודע שאין לזה נוסחא אבל אני בטוח שיש דברים ותכונות או מעשים שגורמים לרוב הבנות לרצות יותר ולהתחבר יותר.או כל מיני דברים שכדי לי להעז ולעשות על מנת לגרום לה להתאהב.
ניראה לי שזה הניסיון האחרון שלי לגרום לה לרצות אותי לפני שאני מסיים איתה את הקשר.גם לי קצת כואב להיות בידיעה שלמרות כל המאמץ אין לזה שום השפעה עליה ושבעצם רק אני זה שמתאמץ בקשר וכרגע ללא תועלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תענו לי - זה חשוב!!
שלומי22/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך להתאמץ
דורית כהן23/05/2010שלומי היקר, חבל על הזמן שלך...
ככל שתתאמץ יותר - כך היא תתאהב בך פחות. אם אתה רוצה שהיא תתאהב בך - הפסק את החיזורים ותפוס מרחק ממנה. אין לך מה להפסיד. אם תחסר לה היא תמצא את הדרך לאותת לך לחזור. ואם לא תחסר לה - עליך להבין שאינך עם האישה הנכונה לך.
אשמח לשמוע עצות אחרות או דעות אחרות מאנשים אחרים או ממשתתפות הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו הדרך היחידה .
שירית23/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
שירית23/05/2010אבל....גם אם היא תאותת שאתה חסר זה לא אומר בהכרח שהיא מאוהבת. יכול להיות שרק תשומת הלב שלך תחסר לה . מציעה לנהל את הצעדים לאט ובזהירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)