מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יש לי בעיה אם בת הזוג שליOleg23/05/2010
שלום. יש לי בעיה אם בת הזוג שלי.
אנחנו חיים ביחד משהו כמו 5 שנים יש לנו ילד משותף בן 3.5 וילדה בת 8.5 מבעלה הקודם.
היא מבוגרת ממני ב5 שנים אבל בכל התקופה לא הפריע לנו הגיל. לפני שנה היא היתחילה לעבוד במקום עבודה חדש ואז הקשר היתחיל להדרדר, נהיה פחות ופחות יחסי מים, פחות קשר בינינו, התחלנו לגור משהו כמו שכנים. ואז אני התחלתי כל הזמן לדבר איתה על זה בתיקווה לשנות את זה היא כל הזמן אמרה לי בסר אני ישתדל אני ינסה והכל נשר כמו שהיה.
כך כמה זמן רבנו עך שטויות וכמה ימים לא דיברנו ואז השלמנו אבל הקשר אצמו לא הישתנה. לפני שבוע ימים רבנו והיום אחרי עבודה התקשרתי אליה כדי לדבר איתה ולהשלים, ואז היא שואלת אותי רוצה לשמוע אמת ? אמרתי לה כן. אז אני שומעה אותה אומרת אני לא אוהבת אותך יותר ולא רוצה לחיות איתך. ואני אוהב אותה בעמת ואני לא רוצה לאבד אותה ואת הילדים אני רוצה איחשהו לסדר את הקשר ומיניות שלנו ולחיות בשקט ובשלווה איתה. מה אני צריך לעשות כדי למנוע את הרידה הזאת וכדי לסדר את היחסים בינינו ??!!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום Oleg
עדי בדיחי25/05/2010כנראה שבמהלך הקשר ביניכם ועם השנים הצטברו רגשות שליליים אצל בת הזוג שלך.. נשמע שהיא הגיעה "לקצה" ולא מאפשרת לשנות הרבה. היחסים שלכם מתקררים בהדרגה ולכן חשוב לפעול עכשיו.
יש הרבה שתלוי בך. אם תגיע אליה בגישה מקבלת, נעימה, ותנסה לברר איתה יחד מה מפריע לה, ולהציע טיפול זוגי עבור שניכם, ייתכן וזה יכול לעזור, אפילו רק כדי לבדוק מה בדיוק הדברים שמפריעים לה בקשר.. אחרת לא תוכל לשנות, קל וחומר לא את חי המין, זה קשור זה בזה. אני חושבת שהדרך הכי יעילה כרגע היא לקבל תמיכה מקצועית ולגשת יחד לטיפול.
אם היא ממשיכה בהתנגדות ולא מעוניינת בשום צורה, אז חבל להמשיך להשקיע מאמצים. כדי לשפר את היחסים אתה חייב גם את הרצון שלה.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)