מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אגואיסטיותורד24/05/2010
אני אם חד הורית + שני ילדים 8 ו- 11 חיה עם בן זוג רווק כבר כשלוש שנים בהתחלה כשהתחלנו לחיות יחד הוא אמר לי שאני צריכה לשנות כמה דברים בנושא של ניקיון ואחזקת הבית והסכמתי להשתנות בשביל שנינו. זאת אומרת שאני עושה הכל בבית למרות ששנינו אנשים עובדים. הוא עובד קצת יותר ומגיע יותר מאוחר הביתה. בסביבות 8 בערב בערך אני משתדלת שכאשר הוא מגיע הכל "מתוקתק" ונקי כדי שיהיה לו נוח והוא ירגיש טוב למרות שאני מאוד מאוד עייפה. הוא כבר עובד ככה כשנה וחצי ורוב הזמן מתלונן שהוא נותן לבית את כל כולו ועובד קשה. ושאני לא מספיק טובה בשבילו. הוא משפיל ומעליב שאם הוא יעזוב אז אני לא אתמודד בלעדיו ואשאר לבד.הוא תמיד משתלט עלי ואני משתדלת שהכל יסתדר למרות שלפעמים אני לא מסכימה עם דבריו וכאשר אני אומרת לו שאיני מסכימה הוא אומר שהתשובות שאני מביאה לו "מתומטמות" , הוא תמיד חושב שהוא הצודק במערכת היחסים, אני חושבת שאני צריכה להיפרד ממנו לפני שיהיה מאוחר מידי כי הוא אנוכי אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשית מעל ומעבר ללא הערכה מצידו
עדי בדיחי24/05/2010הי ורד,
אני מסכימה עם התחושות שלך. כנראה הבן זוג יודע ומכיר מודל אחד- ויש אותו בהרבה בתים כידוע- שהגבר הוא המפרנס ולמרות שהאשה גם היא עובדת- עליה מוטלת מלאכת הבית. בסדר. אם זה מקובל על כולם מה טוב ומה נעים.
אבל-
משעשית זאת 3 שנים, משהסכמת לבוא לקראתו ואין הערכה כלפייך, בלשון המעטה, ואף שימוש במילים כמו "את נותנת לי תשובות מטומטמות", מעבר לזה, "את לא תסתדרי בלעדיי", בנוסף "את לא מספיק טובה לי", ועוד השתלטויות כאלה ואחרות- אני אומרת- די.
אני משוכנעת שמישהי כמוך תמצא בן זוג שיהיה ראוי לה ויעריך את המאמצים. אם את משוכנעת שאין מה לשפר, שזה אופי שלא ישתנה, אני איתך, וצאי לדרך חדשה.
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגואיסטיות
ורד24/05/2010תודה על התגובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)