שוב בבעיה ,אך הפעם רצינית ביותר.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שוב בבעיה ,אך הפעם רצינית ביותר.
    ליאן
    29/10/2007

לדורית שלום ....
    את בטוח זוכרת אותי ועזרת לי המון.
    אחרי כל הריבים שלי עם החבר שלי הכל התחיל להסתדר לאט לאט.
    אך שוב רבנו כלומר ניפרדנו עם את זוכרת את המקרה שסיפרתי לך שאני השתמשתי בסמים מאחורי גבו ואז לא יכולתי וגיליתי לו,אך הוא סלח .

הפעם שוב עשיתי זאת,נגעתי בסמים למרות שאני יודעת שהוא שונא את זה אבל זה ממש פיתע אותי והוא תפס אותי על חם ואני ניסיתי להכחיש ,לא הצלחתי.
    הוא נפרד ממני ואמר לי שהפעם זה סופית וממש ממש כעס עלי יומיים אחרי אני באתי והתנצלתי בפניו אך הוא אומר לי שאין מצב שנחזור ולא רוצה שאני יגע בו בכלל וממש עצבני אומר שהוא נגעל ממני ואין לו אמן בי כבר אני ניסיתי וניסיתי אך הוא קר כמו קרחון ולא מוכן לסלוח לי לי ושוב ושוב חוזר שלא נחזור למראת שיש לו רדשות כלפי.

אני יודעת שאני עם אני יגיד לעצתי לוותר אז כך אני יעשה אך הוא עדיין חשוב לי מאוד ואני לא יודעת מה לעשות האם לכחות או שםשוט להתחיל לשכוח אותו?
    אני יוטדעת שזאת אני זאתי שהרסה הכל ומודה בזה אך זה כבר לא עוזר לי...הוא מאוד כועס מה עלי לעשות?ומה דעתך על כל זה? אשמח מאוד עם תעזרי לי ליאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבעיה: הרס עצמי באמצעות סמים

יהודית ברגמן
    30/10/2007

ליאן יקרה!
    דורית לא תהיה זמינה למענֶה בימים הקרובים.
    בלי להתייחס להתכתבויות הקודמות, אני מציעה לך, ליאן יקרה, לפני הכל ולפני אפילו שיקולים רומנטיים, לקחת את עצמך בידיים כל עוד את בשליטה ולפנות למוסד לגמילה ומיד ! ידוע שמכורים לסמים לא תמיד מודעים לכך שהם אכן מכורים, ולא משנה כמה תבטיחי לעצמך או לכל אדם אחר - את בהחלט זקוקה לעזרה מקצועית. הפעם קחי אחריות ואל תוותרי לעצמך - על החיים !!!
    ישנו אתר המכיל כתובות של מוסדות לגמילה. התקשרי כבר היום והבטיחי לעצמך מקום פנוי באחד מהם. בשום אופן אל תוותרי לעצמך ואל תגידי "יהיה בסדר", כי ברור לך שזו חתימה על קרח. להלן כתובת האתר:
    http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Subjects/SHealth/SHAddiction/HADrugs/
    בהקשר לחבר שנטש אותך משום שהפעם איבד לחלוטין את אמונו בך, אני מניחה שרק אחרי שתוכלי להוכיח לו שניגמלת בוודאות ותוכלי להציג בפניו אישור ממוסד לגמילה, קרוב לוודאי שיהיה גאה בך על שפעלת להצלתך ועל האומץ והנחישות, סביר שישמח לקבל אותך נקייה לזרועתיו.
    בהצלחה !!!!!!!!!!!!!
    נשמח אם תעדכני אותנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשבילך קודם כל

דורית כהן
    31/10/2007

שלום לך ליאן היקרה! צר לי שכך קרה, אבל כנראה החבר שלך אמר לעצמו שאם עוד פעם אחת הוא תופס אותך עם הסמים הוא חייב לעזוב אותך. יכול להיות שיש לו חשש לאן זה יגרור אותו או שהוא ראה על אחרים מה זה גורם בחיים, והחליט שהוא לא מכניס את עצמו למיטה חולה כמו שאומרים. לכן - אני ממש מצטרפת למה שיהודית כתבה לך, ומציעה לך כמוה - לקחת את עצמך בידיים ולקחת אחריות על החיים שלך. זה יהיה טוב קודם כל לך - ואז יש סיכוי שהוא יקח אותך ברצינות. וגם אם לא - לפחןת הרווחת את החיים שלך באיכות אחרת לגמרי, ובמערכת היחסים הבאה שלך לא תסתבכי שוב עם מישהו שכל הזמן יצטרך לחשוש מלהתאהב בך שמא תיגררי בחזרה לסמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ליטל
    21/11/2007

לא יודעת אם בכלל תראי את ההודעה אבל מילא,
    רציתי להסביר לך שאני מאוד מבינה את חבר שלך ואיך הוא מרגיש, הייתי יותר מעוניינת לדעת איך את מרגישה...
    אני נמצאת במצב של חבר שלך, חבר שלי מעשן (לא סיגריות), הוא לדעתי מכור ולא מודה. יש לי פה בעיה דיברנו, אפילו נפרדנו ,חזרנו... הבעיה שחזרנו לאותה נקודה, אני לא יודעת אם זה נובע מזילזול שלו כלפיי או שבעצם הוא לא מודע לבעיה שהוא לא יכול בלי זה!!!!
    אני נמצאת במצב שאני לא יודעת מה לעשות, מצד אחד הא פוגע בעצמו כמו שאת פוגעת בעצמך ולא מבינה את ההשלכות של זה לעתיד, ומצד שני הוא גם פוגע בי ולא מבין את זה.
    תחשבי על חבר שלך, הוא היה מעדיף מערכת יחסים רגילה בלי בעיות והוא נקלע למצב הזה אתך, ואת בטח חושבת שהוא אמור לעזור לך במקום לקום וללכת. הוא בעצם נכנס למיטה חולה. הבעיה שאני נמצאת עם חבר שלי כבר 5 שנים ולא יודעת מה לעשות... זה לא קל לקום וללכת.
    אולי את תוכלי לעזור לי... איך להתנהג.

תודה רבה, ליטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו