מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות ריקה מתוכןגיא29/05/2010
אני בן 40 נשוי פלוס 3 ילדים.בשנים האחרונות ישנה נסיגה מטאורית,בזוגיות שלנו,הסקס שבבממוצע פעמיים בחודש מבוצע ללא כל הכנסת מרכיבי אהבה וחום.אשתי מקבלת אותי כמובן מאליו,אין ביננו רגשי האהבה,עד כדי כך שהיא גרמה לי ל"שנוא אותה"בצורה וביחס המזלזל כלפי,שתמיד ברקע התרוץ,אני עיפה,"נחשוב אליך אולי מחר,אין לי חשק עכשיו,וכ"ו.יש לציין שברמה החומרית היא עדיין קונה לי דברים כלשהם:בושם,קפה מיוחד,מכינה עוגה שאני אוהב וכ"ו.אבקש את עזרתכם מה עלי לעשות,הכמיהה למגע וחום מטריף אותי,כך שכל רגע אני חושב אולי לצאת החוצה ולפזול ,לפחות שם אני יקבל את החום והאיטמיות שכל כך חסרים ל.אבקש את הצעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלב ידוע בזוגיות שחייבים לטפל בו
דורית כהן31/05/2010גיא היקר, אכן הזוגיות שלכם הגיעה למצב (ידוע ומוכר) של ניכור ומחסור כרוני באהבה, על פי התיאור שלך.
העניין הוא שמאוד קל לגלוש למקום הזה, והרבה זוגות מוצאים עצמם בדיוק כמו שאתה מתאר, כי כדי שזוגיות תהיה טובה ומלאה באהבה, צריך להתנהג זה עם זו בצורה אחרת. צריך להשקיע אחד בשני ולתחזק את הקשר באופן מכוון ומודע, ובעזרת כלים שבדרך כלל לא לומדים אותם בחיי היומיום, ולשם כך צריך לגשת לייעוץ זוגי יסודי.
כרגע מה שפועל ביניכם הוא שיש ציפיות לאיכות הרבה יותר גבוהה של קשר. אצלך זה מתבטא בציפיות שהסקס ירגיש אחרת, ואצלה זה מתבטא בציפיות אחרות - אולי לשיחות נפש, אולי לעזרה רבה יותר בבית, אולי לחיזור ופינוקים מצידך (האם יתכן שע"י הפינוקים שהיא בכל זאת מפתיעה אותך בהם היא רומזת לך מלמה היא זקוקה ממך?). כל אחד מכם מאוכזב מן השני כי הציפיות שלכם לא מתגשמות, והאכזבה שוררת ביניכם ומשפיעה על מצב הרוח ומכבה את האהבה.
אני מציעה לקחת עצמכם בידיים ולגשת לייעוץ זוגי כדי להציל את מה שניתן להציל. ככל שיעבור יותר זמן כמו שזה עכשו - יש סכנה גדולה יותר שהאהבה תיעלם לגמרי ולא ניתן יהיה להציל אותה!
ברור שיציאה החוצה היא סכנה ועלולה להיות פגיעה בלתי הפיכה במצב הדברים ביניכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)