מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף ביותררבקה30/05/2010
שלום אני נשואה 5 שנים ויש לנו שתי ילדות אני מרגישה שבעלי אובססיבי בצורה מוגזמת אם זה על הילדות ואם זה עלי אני עובדת יום מלא לוקחת את הבנות לגן ומוציאה אותם מנהלת משק בית מטורף עובדת כקוסמטיקאית בשעות הערב לא כל יום מאוד עייפה ומותשת נפשית מרוב שבעלי כמו תקליט שבור תשבי לידי תחבקי אותי נצא לבלות רק אני ואת בלי חברים כשאני אם חברה הוא טוען שבזמן שאני אם חברה הייתי צריכה לשבת איתו חברות כבר לא אוהבות לבוא אליי ודרך אגב אנחנו מאוד אוהבים מה ניתן לעשות אני נפגשת אם האחיות שלי פעם בחודש ועל זה הוא ברוגז המצב רוח שלו משתנה לפי מזג האוויר ממש כך הוא יכול לעשות לי פרצופים ימים שלמים ואחר כך אומר שאני הייתי ברוגז דוגמא אני מכינה קפה ושואלת אם הוא רוצה התשובה שלא כמובן לא ולאחר דקה הוא יכין לעצמו אותו הדבר זה לאמון דברים הוא לא אוהב שאני אם המשפחה שלי או אחיות שלו כשאני מאושרת וצוחקת זה הופך אותו לעצבני הוא רוצה אותי נטו אבל נטו לעצמו והוא אמר את זה לא פעם המצב עושה אותי מאוד עצבנית תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעל מרגיש דחוי
יהודית ברגמן31/05/2010רבקה יקרה,
יתכן ובעלך אוהב ומאוד זקוק לקשר חם מצידך והוא לא מקבל אותו? נסי לבחון את הקשר מנקודת מבטו. בזוגיות ראויה, צריך לטפח ולהשקיע. בזמן, בשיחות, בהקשבה, בליטוף, בפעילויות וחוויות משותפות ללא שותפים נוספים. האם יש ביניכם רגעים אינטימיים משותפים רק לכם? שיחות? האם את פתוחה לקבל את טענותיו כלגיטימיות? בכל מקרה, כדי שהיחסים לא יתדרדרו, רצוי שתפנו ליעוץ זוגי, כדי שלשניכם יהיה נוח ויהיו בידיכם הכלים לפתור את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)