מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשברתיליטל30/05/2010
יש לי חבר עוד מעט 3 שנים
אני מאד אוהבת אותך ולא רואה אותי בלעדיו
אנחנו ביחסים על הפנים אנחנו רבים המון מתווכחים צועקים אחד על השני יורדים אחד על השני
כמו שנאמר כבוד - אין !
הוא חייל משוחרר והוא עובד במלון כבר חודשיים עוד מעט ובגלל שהבית שלו והעבודה קצת רחוקים ולא תמיד נוח לו לחחזור בהסעה אז הוא יישן אצל אחותו רוב הזמן
אמרתי לו שמפריע לי שזה ככה
אז הוא אמר " תקשיבי אנחנו רבים המון מתווכחים ואולי הסיבה בגלל שאנחנו מתראים המון ובגלל זה הכל גורם לריבים ואין געגוע אין תחושה שאת חסרה לי ... לכי עם חברות תצאי תבלי תפסיקי להיות אובססיבית וקנאית אליי ..שיהיה לך חיים "
אז הוא אמר שמבחינתו אנחנו נתראה פעמיים בשבוע וכל סופש נבלה ביחד גם בטלפון הוא אומר שאני מתקשרת הרבה וזה גורם לו לא לרצות לדבר איתי אז הוא אמר שאנחנו נדבר 3 פעמיים ביום בבוקר בצהריים ובערב והוא זה שיתקשר
אבל אני רגילה להיות איתו כל יום ולראות אותו כל יום וזה רע לי שהוא מדבר ככה
זה גורם לי לחשוב " שכמה שהוא רחוק ממני זה עושה לו יותר טוב "
קשה לי עם זה שהוא ככה מתנהג הוא גם אומר אני חושב לעבור לגור אצל אחותו וזה עוד יותר משפיע עליי לרעה
את חייבת לעזור לי אני מתוסכלת ורע לי זה משפיע עליי גם בעבודה שלי אני בת 21 וכל מה שאני עוברת גורם לי לחשוב מה יהיה עוד כמה שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובססיביות מעיקה ודוחה
יהודית ברגמן31/05/2010יובל יקרה,
חברך צודק. את נלחמת על יחסים עכורים ממילא. יחסים 'על הפנים' שאין בהם כבוד כפי שציינת. יחסים כבדים ומתישים מבחינתו. כל גבר היה נבהל ובורח מקשר חונק ואובססיבי. לא יתכן שהוא יהיה מרכז חייך, תפתחי תלות מעיקה ומלבדו לא תהיה לך משמעות. זה פשוט לא בריא.
נסי למצוא עיסוקים נוספים שיעניינו אותך, כי כשיהיה לך טוב בזכות עצמך, לו או לכל אחד אחר, יהיה כייף בחברתך ולא תחושה של חובה, מחנק, או מועקה.
את חייבת לטפל בעצמך. ולמען עתידך ויחסים עתידיים, רצוי לך לקבל יעוץ אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)