מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרידה ורצון לחזורהילה31/05/2010
שלום.
אני בת 25. במסגרת לימודיי באוניברסיטה הכרתי בחור בן גילי. בשנה הראשונה ללימודים התאהבתי בו אך מכיוון שהוא היה מחוזר על ידי הרבה בנות לא העזתי לומר כלום וככה העברתי שנה.
לפני כחצי שנה הוא פנה אליי במפתיע והזמין אותי לסרט. מאז נכנסנו לקשר רומנטי בן 3 חודשים.
לא גיליתי לו שהייתי מאוהבת בו לפני , ומיותר לציין שבתקופה שהיינו ביחד הייתי מאוהבת בו עד מעל הגג אבל לא הצלחתי להבין אם הוא מאוהב בי וכל הזמן היה לי את החשש שהוא יעזוב אותי.
לא אמרתי לו שאני אוהבת אותו ואפילו שידרתי ריחוק מסויים בשל הפחד להיפגע.
יום אחד רבנו על נושא פעוט ואני סיימתי את הקשר. אחרי כמה ימים יצרתי איתו קשר והסברתי לו מה קרה בכל התקופה הזו ולמה הייתי מרוחקת ממנו אבל הוא אמר שלמרות שהוא אוהב אותי הוא לא מעוניין להמשיך בקשר.
מאז עברו חודשיים. אנחנו לומדים ביחד באותו החוג באוניברסיטה ולכן מתראים כמעט בכל יום וזה מאוד מאוד קשה.
אני מודעת לעובדה שיש לי בעיה של אינטימיות אבל אני יודעת שאם נחזור להיות ביחד אני אשתנה.
אני ממש מאוהבת בו ולא מפסיקה לחשוב עליו. אני ממש נואשת. יש למישהו עצה?
תודה, הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה שקובע היא ההתנהגות, לא המילים
דורית כהן01/06/2010הילה יקרה, אני חושבת שאחרי הוידוי שלך - הרי אילו הוא היה מאוד מאוהב בך - זה היה מן הסתם משפיע עליו לטובה.
סביר להניח שעם כל הקושי שבדבר, הוא ניסה להיות איתך בקשר, והגיע למסקנה שזה לא זה.
הרי דבר כזה קורה לכל גבר ואישה: אתה מאוהב עד כלות במישהו והוא לא מחזיר לך אהבה באותה מידה. זה שובר את הלב, שזה לא הדדי ויפה כמו בסיפורים ובסרטים, אבל התופעה הזאת מאוד שכיחה.
זה שהוא אמר שהוא אוהב - מה שקובע היא ההתנהגות ולא המילים. יתכן שאמר זאת מתוך חשש לפגוע בך, יתכן שהוא מרגיש אהבה מסויימת אבל לא את האהבה שהוא היה רוצה להרגיש.
הביאי בחשבון גם שעשית בקשר הזה טעויות - שלא הראית לו את האהבה הרבה שאת חשה כלפיו, שמיהרת לנתק. את עצמך התנהגת בניגוד לרגשותייך הפנימיים, כאשר היית נוקשה איתו ולא הרעפת אהבה כפי שהרגשת, ויתכן שמה שהרתיע אותו היה שלא היית אמיתית איתו.
מה דעתך בקשר הבא - פה אני חוששת שזה כבר לא יהיה - הביאי את עצמך כפי שאת באמת. האם לא עדיף שבן זוגך העתידי יכיר אותך כמו שאת? ואז - או שהוא יאהב את מי שאת או שלא...לזייף זה מסובך, זה גוזל אנרגיות כה רבות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)