מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חברה חדשה - רגש איןשי02/06/2010
שלום רב,
אני יוצא עם מישהי כבר כמעט חודש. אנחנו מאוד נהנים ביחד, יש חיבור, היא בחורה מאוד מושכת, מצחיקה, מענינת ובגדול מאוד כיף לי איתה.
לצערי עדין לא התחלתי לפתח שום סוג של רגש אליה, אני לא מרגיש שהיא חסרה לי כשאני לבד, ואני לא מרגיש צורך מסוים להתקשר אליה, גם לאחר פרקי זמן ארוכים.
המצב מאוד מתסכל ומעציב אותי, במיוחד לאור העובדה שעם בחורות שממש לא היו מתאימות לי, היו לי רגשות חזקים.
האם זה נורמלי שעדין לא התחלתי להרגיש אליה משהו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
חושבת04/06/2010תקן אותי אם אני טועה, אבל אנחנו (המין האנושי), בדרך כלל מתאהבים במי שכייף לנו איתו:),
לכן אני תוהה לגבי עניין אחד- כתבת שהבחורה איתה אתה יוצא, הינה מושכת. אך האם היא מושכת אותך?.
האם היא הטעם שלך מבחינה חיצונית, האם אתה נמשך לריח שלה, לאופן המגע או הדיבור שלה?
אני מנסה לברר אם יכול להיות שהיא פשוט לא מושכת אותך, ואז אולי עדיף להמשיך הלאה למישהי שכן מושכת אותך. אבל אם נושא המשיכה יישלל, אולי באמת העניין פה הוא אחר- ואת זה אשאיר למומחיות:)
בהצלחה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירית04/06/2010האם יכול להיות שהחברה שלך תמיד זמינה לך , תמיד מעוניינת לדבר איתך ולהפגש איתך?
אם התשובה חיובית הרי שקיימת סבירות שאינך מתאהב בת מכיוון שהיא אינה מעוררת אצלך את האתגר שבכיבוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)