הכרות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הכרות
    ליאת
    02/06/2010

שמי ליאת בת 36 וחצי גרושה מזה 5 שני.

לאחרונה הכרתי בלור בן 30 במקום עבודתי שאוטוטו עוזב
    השאלה הנשאלת יצאנו בסך 3 פעמים ,ישנה כימיה ביננו , אך ישנו נושא שהבחור העלה בפגישה השלישית בו הוא ציין כי לא בטוח שהינו מוכן כרגע להיכנב לקשר עמוק מכיוון שאינו רוצה לעכב אותי בבניית משפחה וכו' מכיוון שהוא נמצא כרגע בבנייה עצמית מבחינה כלכלית והוא אינו "מוצר מוגמר" כפי שהינו חושב שיותר מתאים לי..
    הוא ממתין לדעתי בעניין.
    מצד אחד הבחור מוצא חן בעיניי .
    אך בהחלט הנושא מבלבל .
    האם לנסות את הקשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי:)

חושבת
    02/06/2010

אני הייתי מסתכלת על השורה התחתונה, בה הוא בעצם אומר שהוא לא מספיק יכול או רוצה להיכנס לסוג הקשר שאת מחפשת. אם זה המצב, מה הטעם להמשיך?
    כרגע זה לא כל כך חשוב אם זה רק תירוץ מבחינתו, או שהוא באמת לא בשל עדיין לקשר עם מחויבות מלאה. חשוב שתשימי דגש על מה שאת רוצה- ואם זה קשר לטווח קצר או ללא מחוייבות רצינית- אז לכי על זה. אם את מחפשת כרגע קשר רציני מעמיק ולטווח ארוך- תמשיכי הלאה, משום שהוא עלול לבלבל אותך.

בהצלחה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם חושבת. כל מילה בסלע.

עדי בדיחי
    04/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו