מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למבינה!! שחושבת שהיא כזו !!!מיכל30/10/2007
הכתיבה שלך מעיקה, עמוסה, פתאטית!!
ושגיאות הכתיב !! , והסגנון , וההבנה המעושה והמאוסה שלך !!
מי שם אותך להעביר ביקורת ולתת חוות דעת ??!!
תעשי טובה,,,תעלמי מהפורום כמו שהופעת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל מי את??אני נשואה 45 שנה הידעת?
מבינה30/10/2007ראשית הכתיבה שלי באה מתוך הלב ומנסיון חיים.ואם ישנם מעט שגיאות כתיב זה לא בא מתוך בורות פשוט עד לפני שנה לא גרתי בארץ ובכלל זה קטנוני להעיר את ההערות ברמה שהערת לי כי מה רציתי בסה''כ לעזור ?
אז תירגעי ואל תעבירי ביקורת אלא תנסי לעזור.מאוד קל ליעץ תלכו ליעוץ וכו וכו.גם לי יעצו זאת והאם ניראה לך שהבעל מוכן לשתף פעולה?
צורת ההיתבטאות שלך מאוד תוקפנית!!! את כנראה טיפוס לא נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה יחד 45 שנה ונשואה 30 שנה
מבינה31/10/2007ובאמת מבינה והכוונה מבינה את הבחורה וגם את החיים .ואולי באמת לא כדאי לנדב עצות בחינם מנסיון אישי לנשים שלא מעריכות את עזרתי.מאז שחזרנו לארץ אני ניתקלת בהרבה תוקפנות מילולית מנשים כמו מיכל וחבל.כנראה זאת ההיתנהגות של הישראליות שפשוט שכחתי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה יקרה!אל תחדלי.עצותיך חשובות!
יהודית ברגמן31/10/2007למבינה ולמיכל, אני מפנה את תשומת ליבכן לדברים שרשמתי בראש דף הפורום::
הפורום נועד להחלפת דעות שונות.כולן לגיטימיות
הפורום נועד להשמעת דעות שונות וכל אחת - לגיטימית, כל מי שמוכן לנדב עצה - מוזמן. אפשר לקבל את העצה, או לדחותה.
מבינה יקרה!אל תחדלי. אנו מוקירים את עצותיך המחכימות והן חשובות לפורום ולמרבית הפונים!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבריך נכונים ומקובלים עלי
מבינה31/10/2007וממש הישתדלתי להגיב באיפוק.ניכנסתי לפורום הזה במיקרה כי חיפשתי כל מיני מקורות מידע על פעילויות שונות.כפי שסיפרתי חזרתי לארץ ועודף הזמן הפנוי מעיק עלי.אני שכל השנים עבדתי כמתכנת מחשבים והייתי פעילה בחו'ל בכל מיני פעילויות שקשורות לילדים מוצאת את עצמי היום מרוקנת נפשית.כי בגילי כבר לא מקבלים לעבודה למרות המראה והרוח הצעירה.לטפל בתינוק זה לא בשבילי מחוסר עיניין.אולי ידוע לך איפה אפשר לקבל מידע על היתנדבות לארגונים שונים? או אולי יש לך רעיון אחר? אני הולכת לחדר כושר אבל זה לא מספיק למלא את היום.ילדי נשואים ובעלי עסוק בעבודתו ואני....מתוסכלת מחוסר מעש!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על העזרה
מבינה31/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצצתי כאן וניפגעתי אני בהלם ,מה זה?
יפה01/11/2007לא האמנתי לרמת השפה וההתבתאות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואנחנו בהלם משגיאות הכתיב שלך!
לילי01/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמבינה ! התנצלות כנה !!!
מיכל !!31/10/2007מצאתי לנכון להביע התנצלות , דבריי לא היו במקומם , ונבעו מתוך חוסר חשיבה והערכה .
מוזמנת להמשיך להשתתף, דעותייך לגיטימיות ויש בהחלט מקום שתמשיכי להביע אותן כאן .
שוב,,,קבלי את התנצלותי הכנה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)