למבינה!! שחושבת שהיא כזו !!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• למבינה!! שחושבת שהיא כזו !!!
    מיכל
    30/10/2007

הכתיבה שלך מעיקה, עמוסה, פתאטית!!
    ושגיאות הכתיב !! , והסגנון , וההבנה המעושה והמאוסה שלך !!
    מי שם אותך להעביר ביקורת ולתת חוות דעת ??!!
    תעשי טובה,,,תעלמי מהפורום כמו שהופעת !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל מי את??אני נשואה 45 שנה הידעת?

מבינה
    30/10/2007

ראשית הכתיבה שלי באה מתוך הלב ומנסיון חיים.ואם ישנם מעט שגיאות כתיב זה לא בא מתוך בורות פשוט עד לפני שנה לא גרתי בארץ ובכלל זה קטנוני להעיר את ההערות ברמה שהערת לי כי מה רציתי בסה''כ לעזור ?
    אז תירגעי ואל תעבירי ביקורת אלא תנסי לעזור.מאוד קל ליעץ תלכו ליעוץ וכו וכו.גם לי יעצו זאת והאם ניראה לך שהבעל מוכן לשתף פעולה?
    צורת ההיתבטאות שלך מאוד תוקפנית!!! את כנראה טיפוס לא נעים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה יחד 45 שנה ונשואה 30 שנה

מבינה
    31/10/2007

ובאמת מבינה והכוונה מבינה את הבחורה וגם את החיים .ואולי באמת לא כדאי לנדב עצות בחינם מנסיון אישי לנשים שלא מעריכות את עזרתי.מאז שחזרנו לארץ אני ניתקלת בהרבה תוקפנות מילולית מנשים כמו מיכל וחבל.כנראה זאת ההיתנהגות של הישראליות שפשוט שכחתי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה יקרה!אל תחדלי.עצותיך חשובות!

יהודית ברגמן
    31/10/2007

למבינה ולמיכל, אני מפנה את תשומת ליבכן לדברים שרשמתי בראש דף הפורום::
    הפורום נועד להחלפת דעות שונות.כולן לגיטימיות
    הפורום נועד להשמעת דעות שונות וכל אחת - לגיטימית, כל מי שמוכן לנדב עצה - מוזמן. אפשר לקבל את העצה, או לדחותה.
    מבינה יקרה!אל תחדלי. אנו מוקירים את עצותיך המחכימות והן חשובות לפורום ולמרבית הפונים!
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבריך נכונים ומקובלים עלי

מבינה
    31/10/2007

וממש הישתדלתי להגיב באיפוק.ניכנסתי לפורום הזה במיקרה כי חיפשתי כל מיני מקורות מידע על פעילויות שונות.כפי שסיפרתי חזרתי לארץ ועודף הזמן הפנוי מעיק עלי.אני שכל השנים עבדתי כמתכנת מחשבים והייתי פעילה בחו'ל בכל מיני פעילויות שקשורות לילדים מוצאת את עצמי היום מרוקנת נפשית.כי בגילי כבר לא מקבלים לעבודה למרות המראה והרוח הצעירה.לטפל בתינוק זה לא בשבילי מחוסר עיניין.אולי ידוע לך איפה אפשר לקבל מידע על היתנדבות לארגונים שונים? או אולי יש לך רעיון אחר? אני הולכת לחדר כושר אבל זה לא מספיק למלא את היום.ילדי נשואים ובעלי עסוק בעבודתו ואני....מתוסכלת מחוסר מעש!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה על העזרה

מבינה
    31/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצצתי כאן וניפגעתי אני בהלם ,מה זה?

יפה
    01/11/2007

לא האמנתי לרמת השפה וההתבתאות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואנחנו בהלם משגיאות הכתיב שלך!

לילי
    01/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למבינה ! התנצלות כנה !!!

מיכל !!
    31/10/2007

מצאתי לנכון להביע התנצלות , דבריי לא היו במקומם , ונבעו מתוך חוסר חשיבה והערכה .
    מוזמנת להמשיך להשתתף, דעותייך לגיטימיות ויש בהחלט מקום שתמשיכי להביע אותן כאן .
    שוב,,,קבלי את התנצלותי הכנה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו