מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הסתבכתישחר05/06/2010
לפני כמעט שנה חיזר אחרי בלי סוף בחור נורא נחמד, לא נמשכתי אליו במיוחד אבל זרמתי עם החיזורים שלו ואף נהיינו זוג לאחר תקופה גם כי הוא הייה נורא נורא נחמד והייה לי טוב איתו וגם כי אני מישהי שקשה לה להיות לבד ללא בן זוג. הבעיה שאנחנו עכשיו זוג כבר 9 חודשים ואני לא מצליחה להתאהב בו.
מצד אחד הוא חכם ונשמה טובה ומצחיק ומפנק והוא בחיים לא יפגע בי ואני מרגישה הרבה ביטחון איתו
אך מצד שני אין לי משיכה אליו וגם לפעמים אין לנו אותה נקודת מבט על החיים ואותן דעות מה שגורם להרבה ריבים וגם מצבו הכספי לא משהו.
מצד אחד אני פוחדת שאם אפרד ממנו לא אמצא משהו יותר טוב ממנו אחרי הכל טוב לנו ביחד באופן כללי והקשר יציב מאוד.
אך מצד שני זה לא מה שחלמתי עליו כל החיים.. מה לעשות?
יש לציין שמקשרים קודמים שהיו לי עם בני זוג התאהבתי בהם ואף בסוף יצאתי הצד הפגוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרכים מסוימים סופקו ואחרים לא
עדי בדיחי06/06/2010הי שחר,
נראה כי היו צרכים בקשר, שלך, שסופקו על ידי בן זוגך- הביטחון, חוש ההומור, הפינוק, הנאמנות.. אבל כל אלו לא מספיקים על מנת שתתאהבי בו, ונשמע שרגש אמיתי די חסר שם- רגש של אהבה. "נורא נחמד, מפנק, טוב ביחד, לא פוגע בי". כנראה הבטוח והשמור הזה קצת מקשה עלייך להיות באותו מתח (חיובי) שקשר אמור להביא, קשר שבבסיסו יש מסתורין, משיכה, מתח, משבה ותהייה מה יהיה.
מראש הבחור חיזר אחרייך ומראש היה לך ברור שהוא רוצה בך לגמרי. לא היה רגע אחד של ספק ומסתורין. הכל היה בטוח מראש... וזה גם מה שאת מתארת פה- את הביטחון שלך בקשר איתו.
אני לא יודעת מה יקרה אם תיפרדי ממנו, אני מכינה אותך לאופציה שכנראה לא תמצאי את אותה נשמה, חכם, מצחיק, לא יפגע בי. אבל נשמע שחסרים לך הרבה דברים בקשר על מנת להתאהב באמת.. באמת להרגיש שזה זה.. וכנראה התהייה "מה היה קורה אם" לא תרפה ממך עד שלא תנסי..
משיכה זה סיפור אחר לגמרי, כבר לא מדובר בראיית הצד החיובי של הקשר, הבנה שהוא לא מובן מאליו, ושבחוץ לא בטוח שיהיה קל יותר. משיכה היא משהו בסיסי מאוד שאמור לגרום לקשר לשרוד הלאה. חשבי על זה לעומק, כי זה מרכיב מאוד מאוד קריטי בקשר.
אני מקווה שמשהו מזה עזר,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)