אוננות מול המחשב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות מול המחשב
    דנה
    14/04/2007

בן זוגי ואני גרים יחד כשנה,מערכת היחסים בינינו טובה,גם מהבחינה המינית. רק שלא ברור לי מדוע הוא אוהב לאונן מול נשים עירומות באינטרנט. זה יכול ליקרות ממש כמה דקות אחרי קיום יחסי מין מהנים איתי. זה קורה גם אם הוא בלחץ, וגם כשהכל בסדר.לפחות פעמיים ביום. האם זו בעיה שדורשת התיחסות מיקצועית? לי זה לא ממש מפריע,אך בירצוני לדעת מהיכן זה בא?
    תודה דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות מול המחשב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתכן שיש בעיה

יהודית ברגמן
    14/04/2007

דנה יקרה! יתכן שיש בעיה המצריכה התיחסות. אוננות כשלעצמה אינה בעיה כלל. זה טבעי, פרטי ובריא ביותר. אבל כשזה נעשה בתכיפות וגם מיד אחרי קיום יחסי מין ביניכם - יתכן שזה מצביע על חוסר סיפוק מצידו וחוסר התאמה בציפיות המיניות - ואת זה רצוי לברר יחד בפתיחות. בכל מקרה- את השאלה כדאי שתפני לפורום מין וסקסולוגיה.
    להלן הלינק לפורום:
    http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממש לא מסכימה עם זה

אניטה
    14/04/2007

זה לא קשור לחוסר התאמה בציפיות המיניות, בן טדם יכול לאונן בלי כל קשר ליחסי המין שלו עם בת הזוג שלו. וזה נכון גם לגבי נשים....פשוט אצל גברים הם צריכים גירוי ויזואלי לאוננות ופה המחשב נכנס לעניינים. אם את רוצה את דעתי - תפרגני לו. זה שהוא מאונן לא אומר שיש בעיה במיניות שלכם (אם יש אז את יודעת אותה , את לא צריכה לחפש סימנים חיצוניים). אבל אם תפרגני לו מעט פרטיות עם עצמו, אולי הוא יכניס אותך לתוך העולם שלו ותוכלו ביחד להשתמש בפורנו בשביל להקפיץ את חיי המין שלכם. קצת פתיחות לא הרגה אף אחד...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקרנות חיובית ופרגון

דורית כהן
    15/04/2007

דנה בוקר טוב,
    נראה לי שהאוננות כפי שאת מתארת אותה בתכיפות הרבה שלה ומייד אחרי סקס יחדיו, היא הרגל שנשאר לחברך שעדיין משרת אותו. גברים רבים שהתרגלו לאונן, מספרים שרק הם יודעים בדיוק איך לענג את עצמם, ולפעמים אינם מסוגלים להירגע ולעבור הלאה לשאר משימות היום עד שלא עושים זאת בדרך שמביאה להם את הסיפוק המדוייק לו הם מרגישים שהם זקוקים. אני מציעה שמצד אחד תקבלי זאת כצורך שלו, ויחד עם זה מה דעתך לגלות עניין (אם זה לא יפריע לו) במה ואיך הוא מענג את עצמו כך שתלמדי איך לעשות לו טוב בעצמך? ככל שיחסך לנושא יהיה מתוך סקרנות חיובית, פרגון, ולא חשדנות שמשהו לא בסדר אצלך או אצלו, כך תוכלו להיות יותר פתוחים ולהעשיר את המיניות שלכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו