מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוננות מול המחשבדנה14/04/2007
בן זוגי ואני גרים יחד כשנה,מערכת היחסים בינינו טובה,גם מהבחינה המינית. רק שלא ברור לי מדוע הוא אוהב לאונן מול נשים עירומות באינטרנט. זה יכול ליקרות ממש כמה דקות אחרי קיום יחסי מין מהנים איתי. זה קורה גם אם הוא בלחץ, וגם כשהכל בסדר.לפחות פעמיים ביום. האם זו בעיה שדורשת התיחסות מיקצועית? לי זה לא ממש מפריע,אך בירצוני לדעת מהיכן זה בא?
תודה דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן שיש בעיה
יהודית ברגמן14/04/2007דנה יקרה! יתכן שיש בעיה המצריכה התיחסות. אוננות כשלעצמה אינה בעיה כלל. זה טבעי, פרטי ובריא ביותר. אבל כשזה נעשה בתכיפות וגם מיד אחרי קיום יחסי מין ביניכם - יתכן שזה מצביע על חוסר סיפוק מצידו וחוסר התאמה בציפיות המיניות - ואת זה רצוי לברר יחד בפתיחות. בכל מקרה- את השאלה כדאי שתפני לפורום מין וסקסולוגיה.
להלן הלינק לפורום:
http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=19
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש לא מסכימה עם זה
אניטה14/04/2007זה לא קשור לחוסר התאמה בציפיות המיניות, בן טדם יכול לאונן בלי כל קשר ליחסי המין שלו עם בת הזוג שלו. וזה נכון גם לגבי נשים....פשוט אצל גברים הם צריכים גירוי ויזואלי לאוננות ופה המחשב נכנס לעניינים. אם את רוצה את דעתי - תפרגני לו. זה שהוא מאונן לא אומר שיש בעיה במיניות שלכם (אם יש אז את יודעת אותה , את לא צריכה לחפש סימנים חיצוניים). אבל אם תפרגני לו מעט פרטיות עם עצמו, אולי הוא יכניס אותך לתוך העולם שלו ותוכלו ביחד להשתמש בפורנו בשביל להקפיץ את חיי המין שלכם. קצת פתיחות לא הרגה אף אחד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנות חיובית ופרגון
דורית כהן15/04/2007דנה בוקר טוב,
נראה לי שהאוננות כפי שאת מתארת אותה בתכיפות הרבה שלה ומייד אחרי סקס יחדיו, היא הרגל שנשאר לחברך שעדיין משרת אותו. גברים רבים שהתרגלו לאונן, מספרים שרק הם יודעים בדיוק איך לענג את עצמם, ולפעמים אינם מסוגלים להירגע ולעבור הלאה לשאר משימות היום עד שלא עושים זאת בדרך שמביאה להם את הסיפוק המדוייק לו הם מרגישים שהם זקוקים. אני מציעה שמצד אחד תקבלי זאת כצורך שלו, ויחד עם זה מה דעתך לגלות עניין (אם זה לא יפריע לו) במה ואיך הוא מענג את עצמו כך שתלמדי איך לעשות לו טוב בעצמך? ככל שיחסך לנושא יהיה מתוך סקרנות חיובית, פרגון, ולא חשדנות שמשהו לא בסדר אצלך או אצלו, כך תוכלו להיות יותר פתוחים ולהעשיר את המיניות שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)