מה נכון לעשות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה נכון לעשות?
    אין שם
    06/06/2010

היי , קוראים לי נטלי ואני בת 18 וחצי...
    השבוע ניתקלתי במצב לא נעים עם החבר שלי.. אנחנו ביחד כמעט שנתיים..
    ישבתי על המחשב שלו.. ומצאתי באינטרנט אתרי סקס והוא ניכנס ליד שניה לקטגורית סקס...
    פה התחילו לרוץ לי מחשבות ... וראיתי שהוא מסתכל על כל הנשים שם...
    אז מה הוא כבר מחפש?! איך אני יכולה לדעת אם הוא צילצל או משהו.. זה די מפריע לי...
    ואני יודעת שאם אני יפנה אליו ויגיד לו על כל זה הוא התעצבן ויגיד לי מה אכפת לך על מה אני מסתכל ..
    ליפעמיים אני מרגישה שהוא מתנהג כמו איזה חולה מין! וזה רק מוריד לי ממנו מבחינה מינית
    חשוב לציין ששכבנו ...
    ועוד דבר... הוא מודע לזה שהוא עושה דברים לא בסדר.. כמו שאנחנו נוסעים באוטו והוא רואה בנות אז הוא עוצר טיפה ומסתכל.. הוא בא ואומר לי אני יודעת שזה לא בסדר אבל זה טיבעו של העולם ...
    אני לא מאמינה שזה ככה .. וברור שזה מפריע לי הוא רואה את זה והוא גם בעצמו אומר לי את זה .
    זה הכי טיבעי להסתכל אבל לכבד את האדם שמולך זה לא אמור להיות כזה קשה ...
    זה די מבלבל אותי.. ואין לי מושג מה לעשות.. אשמח אם תעזרו לי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה נכון לעשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כולנו אוהבים דברים יפים

דורית כהן
    08/06/2010

נטלי היקרה, אנחנו בנויים בצורה כזאת שיש לנו עיניים, וחוש ריח, ויש המון דברים שמושכים את עינינו וגורמים לנו הנאה. הכי טבעי בעולם שאם עוברת בחורה יפה הוא יביט אחריה ותהיה לו הנאה אפילו רק מלראות אותה. חשבי על כך - אם את רואה בחור חתיך - את לא עוצרת שנייה ובוחנת ואתו בהנאה? רובנו כאלה, ואני לא חושבת שיש בכך משהו רע. זה הטבע שלנו, אנחנו אוהבים דדברים יפים, בגדים יפים , מראה של שקיעה, ציור או פסל יפה...וגם גוף או פנים יפים...למה לא תתני לו להינות, גם את יכולה ליהנות ממראה של בחורה יפה. יש מרחק מאוד גדול בין להסתכל על מישהי לבין לא לכבד אותך ולהתחיל או לפלרטט איתה.
    אני חושבת שאין לך צורך לשמור על כבודך. לכי על גישה הפוכה, הראי לו בעצמך נשים יפות, שתפי אותו ותני לו את החופש ליהנות מכך. אחרת הוא יעשה זאת בסתר ויחשוש מתגובותיך. לא נכון לחסום משהו כל כך טבעי. אם את תחסמי אותו בתחום הזה, הוא יסתיר מפנייך עוד ועוד דברים מאותו התחום, ויפתח עולם נסתר במחתרת, ואת תתחילי להיות חשדנית, והוא אז יסתיר עוד יותר...אין לכך סוף.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה העיניין

אין שם
    08/06/2010

אז זהו .. שאני שתקתי מההתחלה על זה וזרמתי עם כל העיניין.. רק שזה ניהיה מוגזם...
    הוא בא ומדבר איתי כמה הן יפות וכמה לזאת יש גוף יפה.. ופה זה קצת התחיל להפריע לי
    אני בחורה שמשקיעה בעצמה המון .. וגם שאני הולכת איתו לפעמיים איזה גבר זורק מילה..
    ואם אני יסתכל לכיוון .. הוא יעשה לי סרטים על זה ... אבל לי ? הוא יחמיא לעיתים רחוקות
    אז מה ההבדל בני לבינו? הוא התרגל שאני שותקת על כל דבר ומרשה לעצמו הכל... כאילו אני לא גם בנאדם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו