מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשת עזרהשל06/06/2010
שלום
אני ובעלי בני 27 נשואים 4 שנים והורים לילד בן 3 בזמן האחרון כל העולם שלנו מתפרק קנינו שטח בהתנחלות ואז עשו הקפאה מכרנו בית כדי לשלם את הקניה ובנוסף פיטרו את בעלי מהעבודה והוא מובטל 3 חודשים וכל הנטל של העבודה בחוץ טיפול שוטף בבית והילד עלי ( אם למשל לא הכנתי לאכול שבוע כי לא היה לי זמן או היתי עיפה אז אין מה לאכול) אני ממש מתוסכלת בעלי החליט שהוא רוצה להיות מתווך (שזה קצת בעיתי כי לפי דבריו אם לא עושים עיסקה אז אין כסף ובהתחלה זה יכול להיות שהוא לא יעשה עיסקה גם חצי שנה ויותר)והבעיות מתחילות פה שבעלי לא רוצה להשכיר דירה אלא ללכת לגור אצל מישהו(גרנו אצל הורי 2.5 שנים)ואני ממש לא יכולה לגור אצל אמא שלו ולישון בסלון( יש לה דירת 3 חדרים החדר אחד זאת היא בחדר שני זה אחותו ובעלה ולכן יש את הסלון) ואצל ההורים שלי גם אי אפשר 1. לא נעים לי 2. אחותי חוזרת לגור אצלהם עם הבן שלה. אני מאמינה שבעלי יצליח אך ביחד עם זה רואה איך אח שלו ואמא שלו משגעים אותו(איך אמא שלו חושבת לעזור אם אין לה איך ובנוסף עוד מתעקשת על זה ואומרת לבעלי לבוא לגור שם בכול הזדמנות)אין לי מושג איך כבר לדבר עליו בעלי השתנה מקצה לקצה (גם אחרי שעשינו חוזה לשכירות הוא מקווה ה\שהעיסקה תיפול
ולא תאמינו כמה שזה נשמע קשה אני רוצה בעצם עוד ילד כי אני מרגישה שזה הסוף של הנישואים שלי אז אני רוצה עוד ילד( אני לא יודעת אם לא עכשיו אם יהיה לי איך להביא עוד ילד9
מה לעשות איך לפנות עליו ולשמור על הנישואים שלי
(מיותר להגיד שהמצב הזה גרם להמון חילוקי דעת בינינו שנינו מפחדים שאם נעשה את מה שהשני רוצה אז בסופו של דבר נתגרש אם לא היום אז עוד .... שנים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר בנישואין
איריס כ.06/06/2010של היקרה
אני מעריכה את הכוחות שלך לשמור על הנישואין אפילו שנראה באופק משבר.
אבל כאישה מאמינה אני אומרת שיש הרבה נסיונות בשמיים ואים מרימים עניים הכול יסתדר .
אני ממליצה לך על הרבה סבלנות תדברי עים בעליך בשקט , בזמן שאתם לבד , בחדר השינה
גם אני הייתי במצב דומהמכרתי בית והדירות עלו מאוד ולא מצאנו את מה שחיפשנו , המשפחה נתנה לנו בית קטן הרוס בתנאי שנשפץ אותו
אבל עכשיו אני רואה את זה בעבר הלא רחוק ואומרת עודמעט וכל זה יהיה מאחורינו
מחזיקה לך אצבעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצמצם לחצים ולא להגדילם
דורית כהן09/06/2010של היקרה, צר לי שעוברים עליכם ימים כה קשים. במצב כזה חשוב מאוד לצמצם את ההוצאות למינימום, ולהתארגן מחדש, ואם עליכם לגור בדירה קטנה יחד עם ההורים שלך או שלו - אין ספק שזה מאד לא פשוט, וצריך מאוד להתגמש בהתנהגות ולגלות התחשבות בשאר בני הבית. כל זה לא פשוט כאשר הכל כל כך צפוף ויש דאגה קבועה לגבי הפרנסה העתידית.
יחד עם כל זה אינני מציעה עכשו להיכנס שוב להריון כי זה יגביל אותך לעבוד ולפרנס, ויהיה עוד פה להאכיל וזה יוסיף עוד לחץ וקושי בלילוות במיוחד אם לא תגורו לבדכם. אני חושבת שעדיף לרכז את המאמצים בלפנק זה את זו ולהוריד את הלחץ בזוגיות, לבוא אחד לקראת השנייה, ולא להגביר לחצים ומשימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)