מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- על סף משבר...בחור מבולבל08/06/2010
שלום לכולם,
קוראים לי נתן אני מאיזור הצפון.
יש לי חברה עוד מעט 3וחצי שנים.
ההתחלה הייתה מדהימה.. כבר שנה וקצת התחילו הריבים, בלאגנים, ויכוחים, אפילו על סתם דברים,
ורובם אני לא אשקר אני הייתי אשם.
הגענו למצב כזה שבשנה וחצי האחרונה לא היה חודש שלא רבנו בו לפחות פעמיים.
כרגע אנחנו עומדים לפני פרידה.. ואני אובד עצמות מה לעשות כיצד לנהוג, אולי זה הרגל, למרות שאהבה תמיד הייתה ואפעם לא נעלמה.. יכול להיות ירדה קצת.. אבל יש אהבה.. והיא חשובה לי ואני חושב עליה ורוצה להיות איתה, פשוט לא מסוגל לדמיין את עצמי ממשיך בחיים בלעדיה ..
בבקשה תעזרו לי אני יודע שאין משהו חד משמעי כיצד לנהוג אבל כמה עצות כיצד לנהוג מה לעשות קודם ואם באמת שווה להפרד ולזרוק הכל לפח בכל זאת הייתה תקופה טובה בחלק נכבד מהזמן שלנו ביחד...
תודה רבה לכם ולילה מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב
בחור מבולבל08/06/2010אגב שחכתי לציין אני בן 20 אוטוטו והחברה תהיי החודש בת 19
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך שניים.. ומשמעות הגיל שלכם
עדי בדיחי11/06/2010שלום נתן,
הייתי אומרת שלריב פעם פעמיים בחודש זה "בסדר" , אני חושבת שמה שאתה מתכוון זה התכנים של הריב והעוצמות של הקונפליקטים, וכן הסיבות "המיותרות" שבגללן רבים.
בכל מקרה, נשמע שאתה כן רוצה לשפר וכן רוצה לשנות את היחס, אתה אומר שברוב הפעמים אתה היית אשם.. (תמיד יש שניים, אבל אם ראית את הקושי יותר אצלך, שווה לעבוד על זה).
אני מציעה שתגיע לחברה שלך עם איזושהי "מדיניות" או תוכנית פעולה שלך עם עצמך- אני מתכוון להיות מודע לעצמי יותר ולהשתנות, אבל לשם כך אני זקוק לעזרה שלך. ז"א, לבקש ממנה הזדמנות נוספת ע"י כך שתעשו רשימה של הדברים שמפריעים לה, לך, לכם לחיות חיי זוגיות טובים, על מה נשענו הריבים, איזה נושא משותף תמיד עלה בריבים או איזה סוג של תקשורת לא טובה היתה שם בשיגרת הקשר. על מה הפערים האלה יושבים. בשיחה הזאת אתה באמת צריך להראות לה את הרצון שלך לתקן ולהשתפר.. ולבדוק מולה מה קורה בתקשורת ביניכם גם מהצד שלה, ואיפה שניכם יכולים לתרום לשיפור המצב. כי אם אתה מגייס אותה- היא גם תרגיש אחראית.
אבל כל זה בתנאי שבאמת אתה מרגיש שאפשר לשנות, ושהיא מגיעה עם רצון דומה לשלך. כי בכל זאת, צריך שניים.
בתוספת שלך ציינת את הגילאים שלכם וכנראה לא סתם, הגילאים האלו מאוד צעירים ויכול להיות שהריבים שלכם היו, בין היתר, גם בגלל שהאישיות נבנית בגילאים אלו, אלו שנים מאוד משמעותיות.. הרצונות משתנים, הצרכים, השאיפות והתדמית שכל אחד יוצר. ייתכן וגם זה חומר למחשבה- עד כמה אתם *עדיין* מתאימים זה לזה. האם אפשר לגדול ביחד? לצמוח למרות השינויים של כל אחד? לא לשכוח צבא באמצע.. בקיצור, הגיל גם משחק תפקיד כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)