מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להתגרש?עדן10/06/2010
נשואים כבר 4 שנים, ילד בן שנה.
בעלי מתייחס אליי בצורה זוועתית. זה התחיל ממזמן אבל זה החמיר מאז הלידה. הוא מקלל בלי סוף (סמרטוט, מי את בכלל, סתומה, לכי לעזאזל, את לא שווה שום דבר וכו'...), צועק על כל דבר, מתעצבן מכל שטות וכו'... אני כבר לא מצליחה לעשות שום דבר שימנע ממנו לדבר אליי כך.
הוא גם תמיד מצפה שהבית יראה טיפ טופ, מתלונן כשהבית לא מושלם הוא מצידו עושה את הכלים אז הוא עוזר.
לא עוזר יותר מידי עם הילד, מידי פעם מלביש ומחליף אבל זהו.
בקיצור, אני ממש לא יכולה עם היחס הזה יותר. זה גם לא מגיע לילד ובטח שלא בריא לו.
הוא לא מוכן בשום פנים ואופן ללכת לייעוץ זוגי, לא משנה כמה שאני אבקש וכמה שאפילו חברים שלו ממליצים ואף הולכים.
הוא נטול יוזמה, יוצא שאני עושה הכל. אין לו רישיון כרגע מה שמכביד עליי. הוא עובד משמרות לכן לא תמיד יכול לעזור לי אחרה"צ.
בקיצור, מה עושים?
אני לא מוכנה לחיות עם בעל כזה (הוא ממש לא היה כך כשהכרנו או בתחילת הנישואין).
אני לא מוכנה שהילד יהיה בסביבה כזו.
אני כבר לא בטוחה כמה אני אוהבת אותו, כי איך אפשר לאהוב בן אדם שממש משפיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעגל קסמים של כעס ותיסכול
דורית כהן14/06/2010עדן היקרה, ממה שאת מתארת - עלייך לקחת את הרגליים ולצאת משם כמה שיותר מהר. אם הוא לא מוכן ללכת לייעוץ זוגי, ואת מרגישה שאת חסרת אונים מול ההתנהגות שלו - אין לך ברירה.
אני משערת שיש לו רגשי נחיתות וחוסר בטחון והוא פשוט מוציא את כל התסכול שמצטבר אצלו במשך היום (כאשר הוא סופג השפלות וביקורת מאחרים) עלייך , בתור הקרבן הקרוב ביותר שנמצא תחת ידיו.
יש להניח גם שיש לכם בעייה בתחום המיני, ולפי התיאור שלך הוא צבר המון כעס עלייך על כך שאין לו מספיק סקס ושאת מסרבת לו. אני משערת גם שאת מסרבת לו בגלל שאת מלאה כעס עליו ולא מרגישה שאת יכולה או רוצה בכלל להתקרב אליו פיזית, ואז זה מעגל קסמים שרק הולך ומחמיר כי הוא צובר המון תיסכול ופורק אותו עלייך ובודאי שלא רוצה לעזור לך בבית ועם הילד כאשר הוא מרגיש שאת לא אוהבת אותו ולא רוצה סקס איתו.
בלי ייעוץ זוגי אתם לא יכולים לצאת מן המעגל הזה, ולכן - אם הוא לא יסכים לכך - אין לך ברירה, צר לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)