החזרת האהבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• החזרת האהבה
    שלמה
    11/06/2010

אני ובת זוגתי חברים כ4 שנים . שנינו גרושים . לפני 8 חודשים , העמדתי אולטימטום . או שגרים יחד . או שנפרד . לאחר שבועיים . התנצלתי .כי הבנתי שעשיתי טעות . היא חושבת שאני עשיתי מניפולציה . מאז אנו לא ביחד . מה שאני לא עושה זה לא עוזר . פרחים .מתנות . שיחות ארוכות , ומה הייתה הסיבה שאמרתי. התנתקה מימני בהדרגתיות . עד שלא מפריעה לה שאני יכיר מישהי אחרת . לא נראה לי שיש לה חבר חדש . שאלתי . איך אני מחזיר את האהבה חזרה ? 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת האהבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נראה שהיא כבר לא אוהבת

דורית כהן
    14/06/2010

שלמה היקר, מכיוון שאתה כבר מחזר אחריה והבעת את החרטה שלך לאורך יותר מחצי שנה, והיא לא נענתה - אז סביר להניח שהיא לא באמת רוצה את הקשר איתך ואולי היא לא אוהבת אותך כמו שאתה אוהב אותה, עם כל הצער שבדבר.

מי שאוהב את בן זוגו - ייקח כל הזדמנות וכל אופציה שמושיטים לו ו"ירד מן העץ עליו טיפס". אלו כבר לא משחקי כבוד או רצון להוכיח לך, או לחנך אותך לקבל את דעתה בעניין המגורים יחד.

לדעתי חסרה כאן אהבה ולא נכון יהיה להיאחז בה ולהשתטח לרגליה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו