דלגו עליי...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דלגו עליי...
    עדן
    13/06/2010

נשואים כבר 4 שנים, ילד בן שנה.
    בעלי מתייחס אליי בצורה זוועתית. זה התחיל ממזמן אבל זה החמיר מאז הלידה. הוא מקלל בלי סוף (סמרטוט, מי את בכלל, סתומה, לכי לעזאזל, את לא שווה שום דבר וכו'...), צועק על כל דבר, מתעצבן מכל שטות וכו'... אני כבר לא מצליחה לעשות שום דבר שימנע ממנו לדבר אליי כך.
    הוא גם תמיד מצפה שהבית יראה טיפ טופ, מתלונן כשהבית לא מושלם הוא מצידו עושה את הכלים אז הוא עוזר.
    לא עוזר יותר מידי עם הילד, מידי פעם מלביש ומחליף אבל זהו.
    בקיצור, אני ממש לא יכולה עם היחס הזה יותר. זה גם לא מגיע לילד ובטח שלא בריא לו.
    הוא לא מוכן בשום פנים ואופן ללכת לייעוץ זוגי, לא משנה כמה שאני אבקש וכמה שאפילו חברים שלו ממליצים ואף הולכים.
    הוא נטול יוזמה, יוצא שאני עושה הכל. אין לו רישיון כרגע מה שמכביד עליי. הוא עובד משמרות לכן לא תמיד יכול לעזור לי אחרה"צ.
    בקיצור, מה עושים?
    אני לא מוכנה לחיות עם בעל כזה (הוא ממש לא היה כך כשהכרנו או בתחילת הנישואין).
    אני לא מוכנה שהילד יהיה בסביבה כזו.
    אני כבר לא בטוחה כמה אני אוהבת אותו, כי איך אפשר לאהוב בן אדם שממש משפיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלגו עליי...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי עדן, רציתי לומר....

קומפקטית
    13/06/2010

אני חושבת שקללות והשפלה מילולית זה סוג של קו אדום שאסור להגיע אליו בזוגיות.
    את צודקת לחלוטין שאינך מוכנה לקבל יחס כזה והילד עלול להפנים שמותר ככה להתנהג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו