מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אין על מי לסמוך..אין שם15/06/2010
אני מצב די מתסכל.. לפני כמה ימים ראיתי שיחה של חבר שלי וחבר שלו..
אומנם חיטטתי וזה היה מסקרנות - ואני יודעת שזה מעשה לא נכון ...
אבל מצאתי דברים שהוא אמר.. וכמובן שנישארתי בהלם ...
הוא וחבר שלו דיברנו על בחורות .. והוא אמר כמה שהוא היה רוצה לעשות סקס עם שמנמונת ..
והוא התחיל לתאר איך לעשות איתה...
ודיברנו המון שהם הולכים לפגוש בחורות ולשבת איתן... ומה הוא ילבש ואיך הוא יבוא .. כדי שהן יאהבו אותו ..
העיניין הוא שאחרי זה בשאר השיחות לא רשום על אם הם יצאו בסוף.. ואם הם ניפגשו איתן ..
אבל זה די מדאיג...
והוא סיפר שם כמה בחורות " כוסיות" הוא ראה ולאן עדיף לצאת כי שם יש " כוסיות " ..
באותו רגע העיניים שלי התחילו להתמלאות בדמעות .. ואנחנו כבר שלוש שנים ביחד ..
בחיים לא ציפית לדבר כזה ... וסמכתי עליו
ועכשיו אני ממש ההפך גמור חושבת עליו .. אני מתחילה להרגיש שהוא איתי מבחינה של לנצל אותי..
כי אני טובה. עוזרת תמיד ואכפתית.. מה שהוא לא ...
הייתי רוצה לדעת אם הוא בוגד בי ואני לא יודעת איך .. אבל זה מתסכל אותי ..
אני כבר כמה ימים מרגישה רע.. ניסיתי לדבר איתו על זה אבל הוא צחק לי בפנים ואמר לי מה אכפת לי את מכאיבה לעצמך.. ושאלתי אותו אם הוא חושב שהוא דיבר בסדר.. הוא ענה שלא..
אבל בכל זאת הוא אמר וה' יודע אם הוא עשה...
מה אני אמורה לעשות?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר אמון
עדי בדיחי15/06/2010שלום חסוי,
לא הבנתי מה פשר תגובתו, שצחק לך בפנים ובזה פתר את המשבר.
תראי, מה שגילית לא משנה, ולא רלוונטי האם ביצע בפועל או לא. המשבר קיים. האמון שלך נפגע. לכן חשובה ההתגייסות של שניכם לתהליך שיחזק את האמון בו זמנית גם לבדוק האם אפשר להמשיך הלאה בתחושת ביטחון.
אני מציעה שתשימי את הדברים על השולחן כמו שהם- קראתי, ראיתי, גיליתי, בוא נשב ונדבר. לא היית בסדר כשחיטטת, אמת. אבל זה נעשה. משהו בכל זאת התגלה לך שם. ואם תמשיכי לא להביע את התסכול מולו, זה ילך ויתערם עד מצב בלתי אפשרי.
לכן, חשוב להיות נחושים והחלטיים לדבר כמו שצריך על הנושא הזה. ואם אינך רואה שינוי בתגובותיו וחוסר רצון להתבגר ולעבוד יחד- חשבי האם הוא הנכון והראוי לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)