מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעל אשכיים נעלמים, ובלי בת זוג!!בחור20/06/2010
שלום
אני בן 25 ,נולדתי עם בעיית אשכים נעלמים כך שעברתי ניתוח (כשהיתי ילד ) והם הורידו לי אשך שמאל, ואת אשך ימין הם השאירו(אבל הוא לא היה במצב כל כך טוב) עד עכשיו ולמרות כל הבדיקות אולטרסאונד MRI לא נמצאה רקמת אשך בכל הגוף שלי, כלומר עכשיו אין לי אשכים בכלל, וגם כן יש לי מיקרופינס. רציתי לשאול אותך אם קיים פתרון לבעיה זה אם זה מבחינת המראה החיצוני של איברי המין ? ואם זה מבחינה בריאותית, אולי שאוכל להביא ילדים בהמשך?
ואיך מצבי הזה יכול להשפיע על מצבי הכללי, כך שהאם יכולות להפתפתח צלי מחלות מסויימות, האם מצבי זה גורם להשמנת יתר??
בבקשה תן לי כמה שיותר הסברים ומידע על מקרים כאלה
אגב אני מטופל ב TESTOVERON DEPOT בזריקה חודשית,
ועד לפני 3 שנים היתי במעקב ב מחלקת אנדו ילדים במרכז שניידר לרפואת ילדים,אבל ב 3 שניים האחרונות לא היו לי ביקורים אצלם, וגם כבר שנה אני לא מקבל את זריקת ה TESTOVERON
מה שרשום למעלה היה כשאלה לאורולוג, שאלתי עבורכם מתייחסת לאותה הבעיה שאצלי, אבל רציתי לברר בקשר לצדדיים האחרים , כך שהאם אני יכול להתחתן,בלי אשכים ועם מיקרופינס , יש מישהיא שתסכים להתחתן איתי, ? ואם כן אני אוכל לקיים יחסי מין, או לא יודע מה שהיא איך תסכים שתהיה בלי מין כל החיים וגם בלי ילדים,?? לאישה יכול להספיק חיבוקים ליקוקים, נשיקות?אני חושב שלא אלא צריך חדירה דבר שאני לא יכול כי אין לי את הכלי(יש לי מיקרופינס שבזקפה זה כמעט 6 ס"מ)
כדאי לי לעבור ניתוח ולהפוך לאישה? אבל אני נולדתי גדלתי וחי כגבר!!! ויש לי מראה מאוד גברי
אני לא יודע מה לעשות, תעזרו לי תכוונו אותי בבקשה, אני מבקש כמה שיותר הסבריים על כל האפשריות העומדות בפניי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן זוג לאו דווקא במובן מיני/ רומנטי
עדי בדיחי20/06/2010שלום בחור,
אכן בהתחלה השאלה שלך נראתה לי כלא מופנת לפורום המתאים, לאחר שהגעת לשאלה האמיתית שלך- מי תקבל אותי כפי שאני? יותר קל לענות..
ראשית, אדם לא משנה את זהותו המינית אלא אם כן חש כזה באמת, ז"א, אתה באמת צריך להרגיש שנועדת להיות אשה על מנת להפוך לאחת כזאת. מעבר לכך יש הרבה אבחונים פסיכיאטריים, פסיכולוגיים והרבה מבחני אישיות שצריך לעבור עד שבכל מתחילים תהליך, וגם אז, התהליך הזה לא פשוט, לוקח המון זמן. אז אני לא בטוחה שאתה באמת שם והתפקוד שלך הוא תפקוד של גבר, בחיי היומיום.
לגבי בת זוג, אתה יודע, שיש נשים שלא רוצות ילדים (מפתיע..), או שהן כבר אחרי השלב הזה, ויש נשים שלצערנו לא יכולות להביא ילדים, ויהיו גם בנות זוג שרק רוצות בן זוג למסע החיים ולאו דווקא בהקשר המיני. אני חושבת שכדי למקד את עצמך וכמה שפחות לחוות דחיות מהמין הנשי, כדאי מראש לתת מידע על המצב, מראש להסביר למה אתה מתכוון כשאתה אומר קשר זוגי. כמה שזה קשה להיחשף מיד, אני חושבת שבמקרה הזה יהיה קל יותר "לנפות" את התגובות הפחות נעימות עקב המצב הרפואי. זכור שלהבדיל, אנשים אחרים בעלי מוגבלות זו או אחרת חיים את חייהם והרבה מהם חיים אותם עם פרטנר לחיים שיכול להעניק להם הרבה, מעבר לחיי מין. ז"א, לחיות עם מישהו לפעמים יכול לקבל את הפירוש של להיות חבר לחיים, להיות איש סוד לחיים, להעביר את הזמן יחד במהלך השנים, לתמוך, להשתתף יחד בחוויות ועוד.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ותודות
בחור21/06/2010המון תודות לך, כמה אני מרגיש נוח עכשיו כי הרגשצי שיש למה לצפות
כמה דברים:
אני מצטער על ההסבר הארוך והלא ממוקד בשאלתי ששלחתי קודם, אבל רציתי לתת לך תמונה כמה שיותר שלמה בכדי שתוכלי לעזור לי
להפוך לאישה אף פעם לא חשבתי על זה, אני חי כגבר ולא רואה עצמי כאישה, אבל כך סתם זרקתי את האופציה לא יודע למה
את צודקת שזוגיות לא רק מין, אבל אצל רוב הנשיים אני חושב שהמין הוא הדבר הכי חשוב, ואם באמת שיש נשיים שיקבלו אותי איך אני אמצא אחת מהן?? כי כי קשה לי לחשוף את עצמי ואת בעיתי,ואני בחברה בין החברים מראה עצמי כגבר חזק שיש לי המון חוויות עם נשים, שבאמת לא היו לי אף פעם אפילו לא הצעתי למישהיא,כי אני לא יודע איך להתחיל עם בנות , וגם אם אתחיל אני מפחד שתדחה אותי, וגם מה שהכי מפחיד אותי שהיא תתחיל לסבר לאחרים על מצבי,,,
מה אני אעשה את לא מדמינת כמה אני חולם על זוגיות אהבה ובית חם עם שותפת חיים שאני אוהב
את יכולה לעזור לי בבקשה, איך אני אוכל לדעת שמישהיא אולי תקבל אותי איך שאני, תעזרי לי בבקשה אני בודד בלי אהבה בלי קשר זוגי אני לבד
המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודות
בחור21/06/2010אני רושם עוד פעם , כי באמת מה שרשמת רגש אותי מאוד , את נתת לי תקווה לעתיד הזוגיות שלי, לא ידעתי שיש אפשרות עבורי להיות עם בת זוג, ממש תודה אני מודה לך מאווד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בחור21/06/2010אני מאוד שמח , אני מבקש שאם את יכולה לכוון אותי על איך אני יכול למצוא בחורה מתאימה שכן תקבל אותי איך לאתר אותה ואיך להתחיל איתה, עכשיו יש לי תקווה שיש סיכוי שכן אמצא, את נתת לי את התקווה הזאת שאני כן אמצא את הבת זוג המתאימה לי, כמה אני אשמח המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תודות לך
אבל עדיין יש לי חרדות שאם אסביר למישהיא על מצבי , היא תתחיל לסבר לאחרים , וזה יגרום לי הרבה כאב בושה אני לא רוצה שאף אחד ידע על מצבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחשוב על דרכים יצירתיות
עדי בדיחי21/06/2010הי בחור,
ראשית אני שמחה שיכולתי לעזור ולעודד אותך. אין ספק שאופטימיות ותקוה מהוות כלים חשובים להתחלה.
לגבי איך למצוא מישהי שתקבל אותך, אתה יודע, זה משהו שלא ממש אפשר לענות עליו.. אני מניחה שיש כ"כ הרבה אנשים עם כ"כ הרבה חרדות- מי ירצה אותי, מי ימשך אליי, מי יקבל אותי כפי שאני. אני לא מגמדת חלילה את המצב אצלך, ברור לי כי יש בסיס מוצדק לחשש שלך. ועם זאת, אני מאמינה שעד שלא תיפתח ותיחשף, לא באמת תמצא את האחת- שכן זה מידע שחשוב לספר.
לא מאוד הסכמתי עם ההנחה שלך שנשים מחפשות רק חיי מין. אני חושבת שאתה כ"כ חושש שלא יקבלו אותך, שאתה מסתכל רק על הפרמטר הזה שאותו אין לך. אך כפי שכתבתי לך יש נשים שמחפשות שותף, יש בני זוג שיחפשו פרטנר/ית למסע החיים.. ולאו דווקא לחיי זוגיות קלאסיים.
אני חושבת שהמדיה של האינטרנט הפגיעה היא הכי פחות קשה. ז"א, יש כרטיס, יש תמונה, יש סינון מאוד משמעותי באינטרנט, הרבה פעמים מתכתבים גם בתוכנות כמו מסנג'ר ומדברים טלפונית עד שנפגשים. ולכן, אתה יכול להיחשף עוד לפני צורך במפגש פנים מול פנים ובכך להקטין את החוויה הקשה שבדחיה. ברור לי שמצפה לך דרך, תכין את עצמך לאנשים שלא יוכלו לקבל את זה, אבל חשוב מראש להגדיר לעצמך מה אתה מחפש ודרך זה להגדיר לבחורה שמולך מה אתה יכול להציע, ויש הרבה תחומים שכן תוכל להציע.. מעבר לזה, יש תרומות זרע.. תרומת זרע שמופרת עם ביצית של האשה, ולמעשה אתם כזוג יכולים לגדל את הילד יחד. יש אימוץ.. כלומר- לספק את הצורכים האלו זה אפשרי, אתה זקוק למישהי שבאמת תרצה לעשות זאת איתך ולשם כך אתה צריך להכיר לה לצד המגבלה- גם את כל הטוב שאתה יכול להעניק בקשר.
אז אולי קפצתי רחוק מדי, אבל זה היה כדי להמחיש לך שאפשר להיות יצירתיים ולחשוב על איך אתה כן מספק את הצרכים של בת הזוג, ובכל זאת נמצא איתה בזוגיות. חשוב על הפשרות והמקומות בהם אתה יכול להעניק מעצמך, ואת זה תעצים.
מאוד חשוב שתספר את המידע הזה, גם כדי לא לגרום לך להיקשר למישהי ובסוף לחוות דחיה, וגם כדי להיות שלם עם עצמך ושקט וכמובן כדי לא לסחוב את הצד השני יותר מדי. מקוה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודות
בחור21/06/2010אני מאוד מודה לך , בטח שעזרת לי מאוווד
אני מקווה שכן אצליח מישהיא, אבל את האמת עדיין יש לי המון חרדות, אני מחר מתחיל טיפול נפשי אצל פסיכולוג שמקווה שיעזור לי , כי אני במצב נפשי מה זה גרוע, לאחר הטיפול אני אתחיל ברצינות לחפש מישהיא
תודה רבה
אגב אוכל לעדכן אותך בהמשך על מה שיקרה איתי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אישי יכול לעזור מאוד
עדי בדיחי22/06/2010הי שוב,
אני מעודדת אותך ומחזקת את ההחלטה לקחת טיפול אישי. אם תתמיד ותאמין, תרגיש בשינוי.
אתה בהחלט מוזמן להמשיך ולעדכן אותנו מה קורה ואיך מתקדם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)