זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    שושי
    20/06/2010

שלום!
    יש לי בעיה: בעלי עובד כשף בגן אירועים ועובד 15 שעות.
    אני רואה אותו רק בסופ"ש.
    בשבת יש לו הרגל לשחק כדורגל עם אחייו וחבריו בצהריים, ואני בבית עם הילדים.
    בשעה 6 בערב הוא אומר לילדים יאללה בואו נרד לגן שעשועים ולא מציע לי, אלא הוא מצווה עליי לנקות את הכלים בכיור והולך.
    כשאני הלכתי פעם 1 לאחותי ביום שבת אז הוא כעס.
    הוא טוען שהוא מתגעגע אלי, אני לא רואה.
    הוא אוהב אותי רק במיטה.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחזקות אישית

דורית כהן
    22/06/2010

שושי יקרה, על פי תיאורך ותחושותייך - את מתפקדת בתור מטפלת בילדים ו"שיפחה" בעיניו. ברור שמספיק שאת מרגישה כך - חייבים לשנות זאת, ואת זקוקה להמון אומץ כדי להתעמת איתו על כך, כי נשמע מתיאורך שיש לו המון בטחון עצמי והוא שולט בבית, ואת חוששת מפניו, אחרת זה לא היה מידרדר כל כך ביניכם.
    יתכן שמה שעלייך לעשות הוא למצוא דרך להתחזק לפני שאת מתעמתת איתו, על מנת שהוא לא "יסתום" לך את הפה כאשר תעיזי להביא את הדברים בפניו. אולי ע"י הליכה לטיפול פסיכולוגי אישי לפני הכל. אולי כדאי לשוחח עם חברה טובה שמכירה את היחסים ביניכם ולשאול בעצתה.
    שימי לב גם מאיזה משפחה הוא הגיע, מה מערך היחסים בבית הוריו מבחינה זו - מה הוא ספג בביתו...
    אני מאחלת לך התחזקות ויכולת עמידה מולו. זה לא יהיה קל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו