מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיותשושי20/06/2010
שלום!
יש לי בעיה: בעלי עובד כשף בגן אירועים ועובד 15 שעות.
אני רואה אותו רק בסופ"ש.
בשבת יש לו הרגל לשחק כדורגל עם אחייו וחבריו בצהריים, ואני בבית עם הילדים.
בשעה 6 בערב הוא אומר לילדים יאללה בואו נרד לגן שעשועים ולא מציע לי, אלא הוא מצווה עליי לנקות את הכלים בכיור והולך.
כשאני הלכתי פעם 1 לאחותי ביום שבת אז הוא כעס.
הוא טוען שהוא מתגעגע אלי, אני לא רואה.
הוא אוהב אותי רק במיטה.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחזקות אישית
דורית כהן22/06/2010שושי יקרה, על פי תיאורך ותחושותייך - את מתפקדת בתור מטפלת בילדים ו"שיפחה" בעיניו. ברור שמספיק שאת מרגישה כך - חייבים לשנות זאת, ואת זקוקה להמון אומץ כדי להתעמת איתו על כך, כי נשמע מתיאורך שיש לו המון בטחון עצמי והוא שולט בבית, ואת חוששת מפניו, אחרת זה לא היה מידרדר כל כך ביניכם.
יתכן שמה שעלייך לעשות הוא למצוא דרך להתחזק לפני שאת מתעמתת איתו, על מנת שהוא לא "יסתום" לך את הפה כאשר תעיזי להביא את הדברים בפניו. אולי ע"י הליכה לטיפול פסיכולוגי אישי לפני הכל. אולי כדאי לשוחח עם חברה טובה שמכירה את היחסים ביניכם ולשאול בעצתה.
שימי לב גם מאיזה משפחה הוא הגיע, מה מערך היחסים בבית הוריו מבחינה זו - מה הוא ספג בביתו...
אני מאחלת לך התחזקות ויכולת עמידה מולו. זה לא יהיה קל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)