בן הזוג כמעט לא בבית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן הזוג כמעט לא בבית
    בודדה
    20/06/2010

הי, כבר הרבה זמן אני גוררת את הסיטואציה הזו... הוא יוצא בחמש בבוקר וחוזר לפעמים ב-12 בלילה. אני יודעת שהוא בעבודה כי אני מתקשרת . אבל כל השבוע אני קמה לבד אוכלת לבד, עושה הכל לבד, הולכת לישון לבד. יש לו ילדה מקשר קודם, בימי שבת מעשר בבוקר עד 10-11 בלילה הוא איתה (בעיר אחרת), ימי שישי הוא עייף ישן עד מאוחר,קופץ להורים ואין לו חשק לצאת, אין לו חשק לכלום חוץ מלהיזרק מול הטלויזיה. ואני בודדה, ואני שוקלת לעזוב אותו. ביקשתי ממנו שנעבור לגור קרוב יותר למקום העבודה שלו כי ההסעה שלו מאוד ארוכה אבל הוא לא רוצה. דיברתי איתו כמה פעמים, הסברתי לו מה צרכיי וכמה בודד לי, יש לי חברות ועבודה ודברים לעשות אבל אין לי בן זוג בתוך החיים, והכעתי למצב שאני מרגישה שהוא זר לי ובלילה אני פשוט מתרחקת ממנו, ובפעמים האחרונות שהוא ניסה ליזום מגע אני פשוט לא יכולתי! גם היום הוא יחזור ב-12 בלילה, גם מחרץ הוא מרוויח מזה יפה אבל מה הכסף הזה שווה כשהזוגיות נעלמת ולמה זה לא מפריע לו כמו שזה מפריע לי? בשישי האחרון אחרי חוגשיים של ישיבה בבית ביום שישי, ביקשתי ממנו שנצא, הוא לא רצה, זה הפך לדרישה כי דרשתי לו שאני מרגישה מוזנחת וזה בשבילי ואתה לא רואה אותי כל השבוע כל שבוע, אז במקום לבהות בטלויזיה בוא נצא, נעשה משהו ביחד, אבל הוא התעקש שלא וזה הגדיע לכדי מריבה.אני רוצה לעזוב אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן הזוג כמעט לא בבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחה רצינית וקבלת החלטה

עדי בדיחי
    22/06/2010

הי, לא כתבת בן כמה אתם וכמה זמן נשואים. בכל אופן, אני יכולה להבין את הרצון לעזוב אותו, נשמע שהוא לא מאוד מרגיש מחוייב אלייך או לזוגיות, או לא מספיק מודע עד כמה צריך לשמר את הזוגיות. בעוד את מתוסכלת מהמצב הזה.

אולי שווה לקחת אותו לשיחה רצינית ולהסביר לו מנקודת מבטך ודגש על מה את מרגישה, את מה שעובר עלייך. לסיכום להסביר לו בנחת כי לא לזה פיללת במערכת זוגית. את בודדה, מרגישה באמת לבד, שחסר לך אותו ואת הזוגיות שלכם, ואינך רואה את עצמך ממשיכה איתו, באופן בו מתנהל מולך.

ייתכן וזה יוכל לזעזע משהו ולגרום לו להכיר בעובדה שלהתנהגות שלו יש השלכות על המערכת הזוגית, וכן הלאה.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבודדה...

...
    11/08/2010

שלום, איני יודעת אם כבר קיבלת החלטה או לא, אך במקומך הייתי פשוט קמה והולכת (אחרי שיחה רצינית כמובן) כי מהמכתב שלך אני מבינה שאין לכם ילדים.... במקרים כאלה צריך להגיד תודה שאין ילדים ולקוות שבן-זוג שאיתו כן תעשי ילדים יתנהג קצת אחרת......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לבעלך

יפה
    15/08/2010

שמי יפה
    כן גם אני חווה את זה וזה כבר נמאס לי מיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו