מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לדורית כהן -התלבטות דחופה -פרידהאני21/06/2010
ואני ובן זוגי חיים יחד כשנה
כל הזמן רבים
ומשלימים
אך הריבים לא פוסקים ,והם תמיד ברקע.
לכל אחד יש את טענותיו ,אבל אני שמה לב שאין לי עם מי לדבר
וכל אחד חי בעולם שלו ,מדבר בשפה שלו ,ההבנה שלנו והאני מאמין שלנו שונה
ולי זה מפריע.
הוא מצידו רוצה שאניח לו לחיות כמו שבא לו ,אבל אני מרגישה המון חוסר אחריות ,ילדותיות ודרך חיים שאני לא רוצה לחיות בה.
וכנראה שאני מגלה קוצר רוח .
הרבה פעמים אני חושבת לשנות את עצמי למען הקשר
אבל התקשורת נשארת אטומה וסתומה.
אני מרגישה שכל ההתרגשות והכיף של הקשר נגמר ,כי כבר אין לשנינו אמון שמשהו יכול להשתפר כאן.
ממש שנאה סמויה בבית .
ועוד חודש נגמרת לנו השכירות השנתית .מה יהיה ?
אשמח לתת עוד פרטים אם תרצי .אני ממש מתוסכלת ,וחיה בבדידות בבית ,ומאמינה שאני אדם נוראי בעקבות הקשר הזה
ממש שונאת את עצמי לאחרונה בעקבות הכל
רוצה להחליט החלטה ומהר ....
תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה בבקשה !!!!111
אני22/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
א22/06/2010שלום לך,
אני מרגישה בכאבך ומצטערת שאת מרגישה ככה.
אני חושבת שעליכם להיפרד, עם כל הכאב.
את בעצמך אומרת שהכיף בקשר נגמר, את מרגישה בודדה, וזה עוד לפני חתונה...
תנסי לחשוב על עצמך בעוד 10 שנים, את רואה את עצמך איתו? מקימה משפחה וטוב לך?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבר אין סיבה להישאר
דורית כהן24/06/2010שלום לך, מכל הדברים שכתבת את בעצם מתארת בדיוק את הדברים שגורמים לאנשים לפרק קשר.
הרי אינכם נשואים, ואין לכם ילדים. עכשו שאת כבר מכירה אותו וחיה איתו - את מגלה איך זה לחיות איתו, את מגלה מהי המציאות.
לפני כן - היתה כנראה אהבה חזקה, שסינוורה אותך ולא איפשרה לך לראות אותו באופן מציאותי. יש להניח גם שהוא עשה מאמצים מיוחדים לכבוש אותך ולהיות סופר נחמד איתך, ולא חשף את פרצופו האמיתי. זו אחת הסיבות שאנשים מחליטים לגור יחד, לא רק כי זה אמור להיות כיף והתגלמות האושר...גם כדי להעמיד את האהבה במבחן המציאות.
לדעתי את נמצאת עכשו במקום שבו ההתאהבות פגה - והתברר לך שלא נותרה שם אהבה.
עלייך לעזוב. אין סיבה להישאר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)