מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי דוריתמורן22/06/2010
אשמח אם תיעצי לי,
בן זוגי גרוש + ילד בן 8, אנחנו יחד כ-3 שנים.
לאחרונה הודיע בן זוגי כי איננו מעוניין בילדים יותר, שאין לי סבלנות ולא
רואה את עצמו מביא עוד ילד...למרות שאם הרגשתו תשתנה בעוד כמה שנים,
אולי כן היה רוצה...
יש לנו זוגיות נפלאה, ממש טוב לנו ביחד...הצעד של לקום ולעזוב את העתיד המעורפל
ויחד עם זאת לוותר על זוגיות טובה ממש מבלבל אותי.
אני בת 33, וכן רוצה ילד בעתיד...האם יש טעם לנסות לשכנע? או לקוות שמשהו ישתנה?
תודה מראש,
מורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמה קשה, לבחור בין אהבה להבאת ילד
דורית כהן24/06/2010מורן היקרה, אינני יודעת מה לייעץ לך. מצד אחד אהבה כזאת שמחזיקה מעמד כבר כמה שנים וכל כך טוב לכם יחד, ומצד שני, בשנים הקרובות את מן הסתם צרגישי יותר ויותר את הצורך להביא ילד משלך לעולם.
יחד עם זאת, אני לא חושבת שנכון יהיה ללחוץ עליו או לנסות לשכנע אותו.
הכרתי מישהי במצב דומה. כאש הכרתי אותה היא כבר היתה מבוגרת מכדי ללדת. לבעלה היו כבר שני ילדים והוא לא היה מוכן לשמוע על עוד ילדים איתה. היתה ביניהם אהבה גם אחרי הרבה שנים, אבל היה לה גם כאב חזק ובעיות רגשיות שהועצמו בגלל ההקרבה שלה.
עלייך להתיישב עם עצמך ולדמיין מה חשוב לך בחיים. האם את יכולה בכלל לראות את עצמך ללא ילד? אם התשובה היא שלילית - זה צריך להיות המפתח, נקודת המוצא.
אולי אם תבהירי לו שזה חיוני לך ושעלייך לקבל החלטה עכשו מה את עושה עם עצמך - הוא יבין עד כמה זה חשוב לך והוא יתגמש, לא בתור כניעה לאולטימטום, אלא מתוך אהבה אליך והבנה לצרכייך והליכה לקראתך, לעשות אותך מאושרת. זה המקום הנכון ממנו אנשים מתגמשים ומוותרים בשם האהבה. יהיו כאלה שיקראו לכך אולטימטום, אבל עלייך להיות נאמנה לעצמך, אחרת הצורך בילד והכאב שאין לך - יהיה חזק יותר ויותר במשך השנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)