לדורית כהן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לדורית כהן
    דקלה
    22/06/2010

אני בחורה בת שלושים ושש וחצי.
    לפני שלוש שנים לאחר קשיים רבים, אכזבות, לב כואב וחוסר אמונה שאמצא קשר פגשתי את בעלי, בחור טוב לב, רגיש, נמצא שם, אדיב ועדין , לארג' ואוהב. תחילה התלהבתי , בעיקר מכך שיש לי משהו שאני מרגישה נוח איתו, ממש בבית, שדואג לי, יציב ונמצא שם ופשוט שמחתי שיש מישהו שאיתו ארצה להקים בית . מאד רציתי משפחה וילדים כבר, מאד מאד. בקיצור, עם הזמן, גם ראיתי שמשעמים לי איתו כי הוא סגור, השיחות איתו מסתיימות מהר,תחומי הענין שונים, למרות שלאחר פגישות יעוץ הוא נפתח והוא מדבר יותר וקשוב אלי יותר לשיחות נפש עדין משעמם לי איתו, האנרגיות שלו נמוכות כך אני מרגישה ונופלת איתו, הסקס גם לא משהו ועם אחרים היה טוב יותר, אני מנסה הרבה להיות עם חברות, בחוגים ופחות בבית כי ממש קשה לי ההתמודדות. אין לי חשק כרגע ואני בדכאון, אני בתחילת הריון, רוצה ילד ולא יודעת אם אוכל להביא בעתיד אם לא אנצל את ההזדמנות הזו עכשיו אך גם בפנטזיות על גבר שממש אוהב ואפגוש ואיתו אגדל ילדים.

אני לא יודעת מה לעשות, אני רוצה ככ ילדים ולא יודעת אם אי פעם יהיה לי כי אני תמיד מוצאת מינוסים בגברים שאני איתם ולא מסוגלת להיקשר ולהתחייב ופה יש לי גבר שככ אוהב, יהיה אבא טוב והוא דואג לי ומפרנס בכבוד, בחור חרוץ בעל עסק משלו אותו הקים . אבל אני מלאה בחרטה אם עשיתי טוב שהתחתנתי ולא שלמה עם עצמי.
    אני גם לא צעירה ולא היה לי קל להכנס להריון. אני ממש במשבר ולא יודעת מה לעשות, להישאר ולהרגיש שחיי עוברים לידי כי משמים לי ואני הרבה פעמים כועסת ומוציאה עליו את הכעסים. היינו בטפול זוגי והוא לא רוצה ללכת עוד, אני הולכת עכשיו לטפול פרטני.

אני יודעת כיום שבאמת אסור להתחתן מתוך לחץ וכשאני לא שלמה. אהבתי אך לא הייתי מאוהבת, ראיתי גבר יציב שיתמוך בי ויהיה חבר, אך לא סקס טוב וענין משותף מלבד ילדים ששנינו רצינו.

אני על הגדר וממש קשה לי, מה לעשות לדעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדורית כהן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדיין נשארת דילמה

דורית כהן
    24/06/2010

דנה יקרה, מן התיאור שלך, לצערי לא נראה לי שמשהוא אצלך ישתנה רגשית כלפיו. גם הייתם כבר בטיפול, והרגש שלך לא השתנה אפילו שהוא מתנהג אחרת, ואת אומרת שאת עצמך נמצאת כבר בטיפול אישי, ואת אומרת שמן ההתחלה זו היתה החלטה שבאה מן השכל ולא מן הלב, כי היית כבר די נואשת להתיישב ולהקים משפחה.
    חשבי האם את רוצה לכרוך את גורלך איתו כל החיים, כלומר להמשיך עם ההריון הזה.
    מצד שני, יש המון גרושות עם ילד, שכן התחתנו עם האהבה הכי גדולה ואחר כך זה השתבש. אולי חמיששים אחוז מן הנישואיןמסתיימים כיום בפרידה.
    אז אולי זה לא יהיה כל כך נורא להביא את הילד יחד ולהביא בחשבון אפשרות שבעתיד תתגרשי ממנו. יש כאן משהו לא פיר כלפיו, בכלך שאת כאילו מוליכה אותו שולל וקושרת אותו וממלכדת אותו עם ההריון הזה. אלא אם כן גם הוא עם אותן מחשבות כמוך, מה שלא נראה לי...
    בסיכום, לא כיוונתי אותך למשהו מסויים, אולי רק הרחבתי את הדילמה שלך. שוהי אכן דילמה קשה, וצר לי שאינני יכולה לתת לך כיוון ברור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו