מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבדלים אדירים בחשק המיניאירנה04/11/2007
האם לדעתכם יכולה להתקיים זוגיות תקינה כשאחד מבני הזוג רוצה לקיים יחסים 3 פעמים בשבוע והשני בקושי פעם בחודש? (ככה זה מתחיחלת הזוגיות) לא מדובר בשחיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים אדירים בחשק המיני
יהודית ברגמן04/11/2007אירנה יקרה! אני לא מוצאת לנכון לברר מה גילכם, מה משך הקשר ביניכם, משיכה, מצב הורמונאלי, שחיקה וכו'. כיוון שהבחנת בחוסר ההתאמה כבר בתחילת הזוגיות. לדעתי הפרש כה משמעותי וחוסר התאמה בצרכים המיניים לא יכול לקיים זוגיות תקינה לאורך זמן. בן הזוג המיני מביניכם יוותר לא מסופק ואילו האפלטוני , ייצא מתוסכל ומיוסר.
אני מזמינה את קוראי הפורום לדון בבעייה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיניות וזוגיות
דורון04/11/2007אירנה שלום
עצם פנייתך לפורום מעידה על הצורך בפיתרון ועל היות הפער מפריע לזוגיות שלכם או לאחד מכם .
למיניות יש מקום חשוב ומרכזי במערכת זוגית , והתאמה מינית הינה בסיס חשוב לקיום זוגיות בריאה ומאושרת .
לזוגיות כזו שאחד מבני הזוג אינו מסופק מינית יש סכנה של שבר עם הזמן .
אני בטוח שנגרמים חיכוכים בינכם עקב הבעייה שתיארת ואלו עלולים רק להחריף .
האם ניסיתם להבין מה סיבת הפער ? אולי מדובר בבעייה הורמונלית שניתן לפתור ?
באם הזוגיות והקשר יקרים לכם נסו לפנות לייעוץ סקסולוגי לקבלת עזרה ודרכים לצמצום הפער,
באם הנושא נדחק ע"י בן הזוג שצרכיו מועטים ואינו משתף פעולה לזוגיות הזו אין עתיד ארוך טווח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה..
לינה04/11/2007אני בת 25 בעלי 38
גרים ביחידה נפרת מהוריו עם חדר שינה וסלון משלנו בדירת קרקע......אביו חולהאלצהיימר מתקדם לא זוכר את ילדיו הביאו לו עובדת זרה כרגע ולוקח תרופות הרגעה......בעלי לא עבד עד עכשיו ולפני חודש החל לעבוד.....היה לו מידי פעם כאבי בטן שטוען שזה בגלל מתח ועצבים מהמצב.....לוקח סרוקסט 20 מ"ג אומר שהרופא אמר לו שזה לא משפיע על החשק המיני.......גיליתי די בתחילת נישואין תמונות של חברה שלו שהיתה לו שגר בקיבוץ שהם מחובקים ביקשתי שיזרוק בהתחלה סירב....ואח"כ "העלים אותן" הכי עצוב ל שאני דתייה ושאלתי אותו אם חשוב לו סקס לפני חתונה שאלתי אותו אמר לי אין לך מה לדאוג אני כל הזמן ארדוף אחרייך נעשה את זה הרבה ומה אני מקבלת? פעם בחודש.......זה היה צפוי שנגור אצל הוריו (כל זמן דואג שאול הוריו שומעים) גם לפני חתונה לאביו היה אלצהיימר וכנ"ל עזב את עבודה שהיה בה לפני חתונה הוא אמר לי אמצא מהר אך זה לקח יותר משחשבנו....בכל אופן סוף סוף מצא העיקר הוא שהדברים היו צפויים מראש אז אם היה לי מצב כזה ויודעת שאין לי ראש לסקס ובעלי לעתיד כן אוהב וזה מאוד חשוב לו ואין כ"כ אפשרות לעבור לבד אני לא הייתי משקרת אלא פשוט מעכבת את החתונה או לא מתחתנת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיניות וזוגיות
דורון04/11/2007עכשיו התמונה מתבהרת ,ראשית יש בינכם פער של 13 שנה ולעובדה זו יש כנראה השפעה גם על הקשר בינכם .
את מתארת מצב מורכב של בעיות רפואיות וטיפול תרופתי שכנראה יש לו השפעה פיזיולוגית על התפקוד המיני של בן זוגך ,סרוקסט הינה תרופה לטיפול בדיכאון וחרדות ולמיטב ידיעתי יש לתרופה זו תופעות לוואי בהקשר הירידה בחשק המיני .
יש מקום להתייעצות עם גורם רפואי מוסמך בקשר לכל מה שתיארת וההשפעה על המיניות בזוגיות שלכם ,זאת בתנאי שלבעלך אכן חשוב הקשר הזוגי שלכם ורצונו בפיתרון למענכם .
פתיחות ושיתוף פעולה מחוייבים המציאות - בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפער במיניות
מיכל04/11/2007זוגיות כזו בלתי אפשרית
איך שרדתם מלכתחילה...אם בכלל ...?
עם פער כזה חבל על הזמן ,,,,או טיפול , או פרידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)