לדורית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לדורית
    ירדן
    24/06/2010

היי דורית,
    אני בת 32, ונפרדתי לפני כמה חודשים מחבר שהיה לי (לתקופה קצרה - כמה חודשים). כשנפרדנו הצטערתי מאוד, אבל הייתי די בטוחה שאנחנו לא מתאימים ושאני לא אוהבת אותו כמו שאני רוצה לאהוב. גמרתי איתו מתוך מחשבה שאני רוצה להמשיך לחפש קשר טוב יותר, עמוק יותר, שבו ארגיש שמצאתי באמת חבר לחיים, שותף. הניעה אותי האמונה שזה יבוא, שאם אני רוצה אהבה ומוכשרת לאהבה, זה יקרה. אני לא רודפת אחר איזו פנטזיה, אני יודעת שאין בנמצא קשר מושלם או אדם מושלם, אני יודעת שתמיד יש בעיות, אבל אני רוצה לאהוב מאוד את האדם שלצידי. העניין הוא שבזמן האחרון, אותה אמונה שזה בטוח יקרה - התערערה אצלי. זה לא שאני יושבת ומחכה לאביר על הסוס, אני חיה חיים מלאים ומעניינים, אבל גם רוצה מאוד זוגיות.
    התחלתי לחשוב בימים האחרונים שאולי הייתי צריכה להישאר עם החבר לשעבר - כי מי מבטיח לי שאמצא מה שאני מחפשת? אולי אישאר לבד לעולם? המחשבה הזאת מפחידה אותי מאוד. יש לציין שאני מחוזרת מאוד ופוגשת הרבה גברים במסגרת הפעילויות שלי וסתם בחיי היומיום, אבל אני יודעת עד כמה קשה למצוא אהבה. ומי ערב לי שאמצא? אולי כדאי להתפשר על מה שיש? זה ממש מדכא אותי. אני קוראת פה בפורום ומעריכה מאוד את דעתך. מה את חושבת?
    תודה!
    ירדן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדורית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להתפשר

דורית כהן
    26/06/2010

ירדן היקרה, מאוד בולט לי ממכתבך עד כמה חשוב לך לאהוב - לא רק להיות נאהבת.
    הרבה אנשים ונשים נופלים במלכודת של יחסים שהם די חד צדדיים - בהם הם מרגישים ששווה להם להישאר מכיוון שהם מרגישים מאוד אהובים.
    את לא שייכת לסוג הזה של אנשים, ומחפשת - בצדק - הדדיות מבחינה זו.
    לכן איני חושבת שעליך לשקול אפילו לחזור לקשר בו לא היית מאוהבת מספיק.

חשבי על כך שאם תתפשרי, הספק הזה אולי "יתכסה" בשלב הראשון, ואת תהיי מרוכזת במשימות של חתונה, לידת ילדים וגידולם, אבל חשבי בטווח הרחוק - זה משהו שתמיד יחסר לך - לאהוב אותו - ויהיו שנים בהן את כבר תהיי מחוברת בכבלים של ילדים ורכוש לגבר אותו לא תאהבי וכל הזמן תהיי בחיפוש אחר האהבה. שניכם תהיו אומללים עקב כך.
    לכן, האמיני בדרך שלך, ונסי להיות פתוחה להכיר גברים שונים, עד אשר תמצאי את האדם שידליק אותך מספיק ולא יהיו לך ספקות לגביו. כל עוד את נמצאת "בפעולה" ונפגשת ומכירה גברים פוטנציאלים - את נמצאת על המגרש הנכון.

אני יכולה להציע לך - ליתר בטחון בעצמך - מכיוון שהנושא מטריד אותך וגורם לך חששות לגבי העתיד - לקחת ייעוץ קצר מועד ולהיעזר במישהו אובייקטיבי, שיוכל אולי לבחון יחד איתך את מערכות היחסים שהיו לך ועד כמה את מרשה לעצמך להיכנס לעומק לקשרים, להיחשף לפגיעה אפשרית - במצב שאת אוהבת מאוד ואולי הצד השני לא מחזיר לך מספיק אהבה, למשל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

ליטל
    27/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו