מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיותספיר27/06/2010
שלום לכולם
יש לי בעיה שבעלי מסתיר ממני כספים הסיפור הוא כזה אנו נשואים 10 שנים +ילד אנו קרובים לשנות הארבעים ללא דירה משלנו וללא חסכונות.
בעלי עובד כשכיר ואני גם מרוויחים משכורת מינימום חיים בצמצום ,בעלי בנוסף לעבודתו כשכיר עובד כעצמאי ומרוויח כרגע בממוצע 2000 ש"ח נוספים בחודש את המשכורת שהוא מרוויח כשכיר הוא נותן לי הכל לתשלומים אוכל וכל מה שצריך וגם המשכורת שלי הולכת על כל ההוצאות ולא חסר כאלה . את העבודה כעצמאי הוא מביא לי פה 100 שם 150 ושם כסף בצד ,ראיתי בארנק שלו ולאחרונה זה לא שם הוא לקח והחביא זאת. הוא קונה דברים בשקר ובסתר למשל לפני חצי שנה בערך הוא קנה טלויזיה ואמר לי תביאי 600 ש"ח הבעל בית משיג לי טלויזיה בזול אני פתי והאמנתי
ובסוף התברר שהוא קנה טלויזיה ב2000 ש"ח וקנה לעצמו אייפוד ב-1000 ש"ח והסתיר זאת ממני עד שאמרתי לו שאני יודעת למה הוא משקר הוא אומר אני לא משקר אני פשוט לא משתף אותך (חוכמולוג) וגם אמר שזה דבר שעולה 300 ש"ח בערך(שקרן ראיתי קבלה זה עלה לו 1000 ש"ח).
עד לפני שנתיים בערך את כל הכסף הוא נתן לי תמיד ישר אלי תמיד רצה לשמח אותי ומאז שנכנסות קצת יותר עבודות והוא רואה מזומנים ביד או שבגלל מריבות שהיו בנינו(לאו דווקא על כסף)הוא התחיל להסתיר ולשקר. אחרי העניין עם הטלויזיה והאייפוד אמרתי לו שאני לא מוכנה לשקרים והסתרות אין לי בעיה שישים לעצמו כסף בארנק אם הוא צריך כמו כל בנאדם אבל שלא יסתיר וישקר וגם הוצאות גדולות כמו 300 ש"ח ומעלה שיתייעץ איתי(אנו עדיין לא עשירים שיכולים להרשות לעצמנו הכל חופשי)
צריך שמישהו יפקח על הכסף ובמקרה זה אני יותר יודעת לשמור על הכסף. בקיצור הוא אמר שהוא לא ישקר יותר ולא יסתי ר ואם הוא צריך הוא ישים בארנק. ובכל זאת אם הוא קונה משהו ב300 הוא אומר שעלה לו 50 או על משהו אחר הוא טוען שהבעל בית קנה לו או עבודה מסויימת מרוויח 300 אומר ונותן לי רק 100 ש"ח. בתקופה לפני חצי שנה היתה לו עבודה גדולה והוא הרוויח 3000 ש"ח שיקר שהוא עובד עם מישהו והוא מרוויח כל יום 200 ש"ח(עבודה של 4 ימים)הביא לי 800 ש"ח ואלפיים מאתיים הסתיר ממני . יש לציין שב-99 אחוז אני קונה מה שאני רוצה והוא אף פעם לא אומר מילה הוא מפרגן לי(דבר גדול שקניתי ב1500 ש"ח התיעצתי איתו לפני אני לא יכולה לדרוש שרק הוא יתייעץ).
יש לציין שהוא קונה הרבה דברים שאפשר להמנע מהם הוא בזבזן לא קטן רק לא מודה בזה אם היה לנו אז בכיף שיקנה אבל אני אומרת לו אני רוצה שנחסוך אני דואגת לעתיד. הוא אומר את לא יודעת לפרגן ויש לך עין רעה וצרה כ"כ פגע בי אני בכלל לא כזאת . תמיד ניהלתי את המשכורת מה לתשלומים למזון וכו' ואני מצפה שהוא יתן לי לנהל קשה לי ככה שהכל מבולגן בלי שליטה אני גם רוצה שאת מה שהוא מביא מזומנים נחסוך שיהייה לנו בצד לעתיד.
מה לעשות כדי שיפסיק להסתיר ממני ולא ישקר ויתייעץ ויקשיב לי העתיד חשוב לי נמאס לי מהכל קשה לי שמשקרים לי ומסתירים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי תגובתי להודעה הנוספת שלך
דורית כהן27/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)