חיייבתתתת עזרההה!!!!!!!!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חיייבתתתת עזרההה!!!!!!!!!!!
    טל כהן
    27/06/2010

אני בת 15 יש לי חבר כבר שנתיים שנהרסו לי החיים בגללו ואולי זה בגללי כי אני מתחילת הקשר נורא קנאתי לו בחיים לא קנאתי ככה היה אסור לו אפילו לצאת עם חברים כדי שלא יפגוש בנות בחוץ אני ממש אהבתי אותו והייתי אובססיבית לגבייך ניתקתי כל קשר עם העולם בישבלו רק כדי להיות איתו היינו כל הזמן ביחד . עכשיו אנחנו כבר לא אוהבים אבל אני לא יכולה להפרד ממנו כי אז אני ישאר ממש לבד. כל החברות שלי אמרו לי שזה מה שיהיה בסוף אבל לא הקשבתי. הוא ממש מתמרד עכשיו ולא שואל אותי מה לעשות הוא אומר אם לא מתאים לך תיפרדי (הוא בן 18 וחצי עוד מעט מתגייס) אני כבר לא יודעת מה לעשות אני כבר היום פחות מקנאה לו אבל עדיין זה חזק ממני אני מרגישה שהוא שלי אני יודעת שהכי טוב זה שניפרד גם ככה אנחנו מרוחקים ורק פוגעים אחד בשני אין בכלל כבוד אבל גם אין לי כלום בלעדיו מהההההה לעעשוווות???? בבקשה תעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיייבתתתת עזרההה!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את יכולה לתפוס אחרת את המצב

עדי בדיחי
    29/06/2010

הי טל,

את מתארת מצב בו את לא ממש יכולה לשלוט על הרגש שלך, וזה סה"כ טבעי לגילך שהעוצמות בהן תחווי את הסיטואציות הן מאוד גבוהות. זה תהליך שצריך לעבור ויש כאלה שעוברים אותו קשה יותר, ויש פחות.

בכל אופן, אני מרגישה שאת מאוד מזיקה לעצמך בכל מה שקשור לא לקשר עצמו אלא לאיך שאת עצמך חווה אותו. את הרי יודעת שלא טוב לך איתו, אתם כבר לא אוהבים, אבל משהו בך נשאר חסר ביטחון ולבד עכשיו, מזה את קצת חוששת. את מאוד נאחזת במה שהיה שם- אם זה הביחד, אם זה לקבל אישור שאת טובה ומספיק אטרקטיבית, אם זה להיות שייכת לחברה ולנורמות שלה, וזה בסדר.

אבל חשוב שתזכרי לשים הכל בתוך גבולות ופרופורציה, ז"א, לזכור שהדרך בה את מתנהגת וחושבת היא זאת שתשפיע על הרגש שלך ועל העוצמות שלך. לכן חשוב שתנסי להיות בבקרה ובפיקוח על איך שאת תופסת את המצב: יהיה לך קשר בעתיד, כרגע קצת קשה אבל ההיגיון אומר שאתם לא מתאימים. נסי במקביל לחזק את עצמך, לצאת ולבלות ולעשות בקיץ הזה דברים שאת אוהבת. זה יחזק את הביטחון שלך ויפחית את התלות שלך ב"ביחד" הזה שהיה. זכרי שאהבה לא נועדה לעשות אותנו חלשים ולהיתלות בה, אלא לחזק אותנו, ולגרום לנו להיות ולהרגיש בטוח.. ולא הפוך. אם תחשבי על הקשר הזה כך- במונחים של- למדתי לקח, מה מתאים לי ומה לא, אולי זה גם יוכל לעזור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו