מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חסר נסיון מחפש עזרה...יעקב27/06/2010
ובכן, לא פשוט לכתוב על הנושא הזה, אז אני פשוט "אצלול פנימה" :-)
אני מתנצל מראש אם זה יצא ארוך...
אני בן 35, ואף פעם לא הייתה לי חברה, עם כל מה שמשתמע מזה. אף פעם לא הייתי אפילו קרוב לזה.
אם ראיתם את הסרט "בתול בן 40", אז גם המצבים האינטימיים שהוא הגיע, אני רק יכולתי ויכול לחלום.
הבעיה היא אצלי. פשוט חסר האומץ לפנות לבחורה. גם אם ראיתי מישהי שאולי, רק אולי יכול להיות משהו, אני חושב לעצמי - "אוקיי, אז איך אני פשוט פותח איתה בשיחה". ושם זה נגמר. אני גם לא (לדעתי לפחות) נראה טוב. חוש הומור, כנות, ונכון לעזור הם התכונות הבולטות אצלי.
זה פחות או יותר הרקע.
לפני כחצי שנה הכרתי מישהי ברכבת, כשבזמנו היא הייתה תפוסה. בכל מקרה מצאתי אותה בפייסבוק חודש+ אחרי, ומדיי פעם התכתבנו - רק רציתי לשמור על סוג של קשר.
לפני כחודשיים ראיתי בסטטוס שלה שהיא נפרדה. מפה ולשם, אחרי כשבועיים בערך קבענו להיפגש לקפה. שבועיים אחרי יצאנו לארוחת בוקר, ולאחרונה היינו בסרט.
העניין שאין לי שום שמץ אם היא בקטע של זוגיות, או פשוט רואה בי כחבר/ידיד. יכול להיות שהיא עושה סימנים, ואני פשוט מפספס בגלל חוסר הנסיון.
מכיוון שאני לא רוצה להרוס את הקשר, גם אם היא רוצה שנשאר ידידים, מה שרציתי לדעת זה איך אני מעלה את הנושא.
המחשבה הראשונית היא פשוט לספר לה שאני נמצא בטריטוריה לא מוכרת, אבל אוליי זה יראה סוג של חולשה שירתיע אותה.
אז בינתיים אני אחכה לראות מה היעוץ שאקבל כאן :)
אם צריך עוד מידע שיעזור לקבל יעוץ מדויק, אז צריך רק לבקש.
תודה, ושוב סליחה על האורך... :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "לדוג" גורמים שיעזרו
עדי בדיחי29/06/2010הי יעקב,
קודם כל נשמע שאתה מאוד רוצה ללמוד ולהסתייע, וזה חשוב ומבורך.
לגבי אותה בחורה- האם מעוניינת או לא, זה לבטח אי אפשר לדעת, אם כי היו לכם 3 פגישות בחודשיים וקצת קשה לנחש לאן היא היתה רוצה שזה ילך.. בכל אופן, זה לא האישיו, כי לא משנה מול מי, תהיה לך את אותה דילמה והתלבטות מה לעשות הלאה עקב חוסר הניסיון שהגדרת אותו יפה בהודעתך.
אז כדי להתקדם באמת ולנסות לחזק את הביטחון, אני ממליצה לך ללכת לסוג של תמיכה מקצועית, ואני חושבת שהנכון והיעיל יותר לגביך יהיה קואוצ'רית (אשה! סליחה על זה.. ), שתוכל לעזור לך לרכוש כלים של תקשורת, של מחוות או גישה לכל הנושא הזה של בינו לבינה. זה יכול לכלול מרכיבים קוגניטיביים, כמו משחק סימולציות או התנהגויות מסויימות שתוכל ללמוד, שיוכלו לעזור לך להתקדם ולהכיר מקרוב יותר את התחום.
במקביל, כן לקרוא חומר, אולי אפילו את הספר "גברים ממאדים נשים מנוגה", שהוא אולי מוקצן מדי פעם אבל יוכל להעביר לך הרבה מידע חיוני. בגדול, אם תסתייע בגורמים כאלה, של ייעוץ מול איש מקצוע וקריאת חומר, השתתפות בסדנאות (חשוב מאוד שההתנסויות יהיו מול אנשים ונשים, דווקא כדי לגרום לך להתנסות מול המין היפה- שוב סליחה),ובכלל, אם אתה בעיניין- צ'אטים, היכרויות באינטרנט, רק בשביל השפשוף הזה.. רק כדי לנסות לשחות קצת ברדודים.
אני חושבת שאם תקיף את עצמך בגורמים האלה, עוד תקופה כבר תוכל להרגיש בטוח יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)