מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מאוהבת בגבר נשויא02/07/2010
שלום לכם,
התחיל איתי גבר נשוי בהתחלה סרבתי ולאחר פרק זמן מסויים הרגשתי שמתחילה להתאהב בו .
אחרי 7 חודשים שאנחנו ביחד הוא אמר לי שהוא עובר תקופה קשה בבית
.וביקש זמן לעצמו ,אני מתקשרת הוא בקושי מתיחס ומתעלם ממני לחלוטין.הוא לא משתף אותי בכלום ואיני יודעת מה עובר עליו,אני מתקשרת ומרגישהשאינו רוצה לדבר ,אף מספר פעמים לא ענה וניתק .אני בהלם לא יודעת מה עובר עליו ,מרגישה מושפלת וקרצייה .פתאום ביום בהיר הוא השתנה .
מה עליי לעשות ? אני באי ודאות לא יודעת מה קורה פתאום הוא נעלם לי ללא שום הסבר.(ברצוני לציין שדי לחצתי עליו בתקופה האחרונה ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ל..א מאוהבת בגבר נשוי.
גליה04/07/2010א' שלום.
את אשר את עוברת אני עברתי כ 5 שנים.
וכל הסיפורים שקשה בבית מצידו מוכרים לי הייטב. נשוי שרע לו באמת קם והולך!!!!
את עבורו ריגוש חולף. אני מניחה שקיימת מצידו איזו חיבה או משיכה אך לא מעבר.
הוא לא יעזוב בית כאשר מיצה את הריגוש. סביר להניח כאשר תרפי ממנו והעיניין "ישכח" הוא יחפש אחרת. בגידות וחיפוש אחר ריגושים הם בגנים של גברים מסויימים.
טענת שלאחרונה הלחצת אותו.. אני מניחה שהוא חש שאת נקשרת אליו באובססיביות והוא לא מוכן לנתק משפחה למענך ולמען שום אישה! (חש סכנה מסויימת ואי שקט )
לעיתים הוא חש ש"עצר" אותך בחיים ו בעדינות בהתחמקויותיו ממך מבקש ממך להמשיך הלאה.
אין לי ספק שהוא חש מן אחריות לגורלך כאשר הוא "לכד" אותך. זה מעיק עליו.
הוא לא יתעמת איתך מחששות שמא תעשי משהו אשר יפגע בחייו האישיים.
אני מאמינה שראית ועודך רואה בו את כל עולמך. את חייבת להפנים שהוא לא יעזוב את משפחתו.
אני מבינה היטב מה שאת עוברת אך.. את חייבת להניח לו ולהמשיך הלאה.
הרעילי את עצמך לגביו במחשבות שליליות ותראי שהוא יפרח ממחשבותייך.
תשאלי אותי היום מה עובר לו בראש?? שתניחי לו ותמשיכי בחייך.
ברגעים שגבר רוקם מערכת יחסים מחוץ לנישואין הוא חש מעט מרוחק מאישתו ומחפש ריגוש ואת האגו שלו "אני עדיין שווה" . בבית הוא מובן מאליו ואצלך היה "האחד".
אני מאמינה שכיום הוא "מתקן" את המעידה שלו ונשאב לחיים תקינים ואישתו זוכה בהערצה גדולה ממנו .
כל רגע בחיים הוא יקר ולכן "עצירה" כזו יכולה לבלום לך שנים ארוכות.
אצלי הנתק היה מוחלט. כאשר המשכתי הוא ניסה פעמיים ליצור קשר מתוך געגוע ולא ממקום אחר. במחשבה עוד פעם איתך ודי!
כמובן שהפיתוי היה גדול אך סרבתי בתוקף.
נשאבתי בתקופת "האבלות" לקשר ידידותי אשר מראש אמרתי מה עובר עלי. הקשר נמשך לפסים אחרים שהתחלתי לחוש משהו.
הבחור "התורן "נתן לי להבין שמגיע לי יותר. הנשוי לא יכול לתת לך את המקום הראוי לך.
חישבי האם כל חייך תרצי להיות השניה בתור? היכן הזוגיות המלאה? את ישנה לבד, חוגגת לבד, שבת וחג הוא "שם".. מה איתך?? מדוע להסתפק במועט כאשר העולם פתוח בפנייך?
תאהבי את עצמך והעריכי את המתנות שקיבלת מהאל והן רבות.. (אני בטוחה) עצם זה שאת מסוגלת לאהוב ולהעניק את במקום טוב בחיים. יש כאלה שהתכונות הנפלאות הללו לא קיימים בהם..
אני מבינה כל תחושה שלך והיא קשה .. אך ניתן לצאת ממנה.
כשם ש"יצא " ממך כך "יכנס" לאחרת.. חייו לא רגועים ואין לו שלמות בחיים.
עשי זאת גם..
מקווה שנתתי לך מעט חומר למחשבה. מאחלת לך בהצלחה ואני מאמינה שתצליחי לצאת ממנו ולהתחיל מערכת מתאימה ובריאה יותר.
שאי ברכות ליום נעים ותקופה יפה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליה היקרה תודה רבה !
א04/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליה,
עדי בדיחי04/07/2010רק מי שחוותה יכולה לכתוב באופן הזה ולרגש כל כך. מעריכה אותך על החוזק שקיבלת מעצם התובנות האלה, המשיכי להשתתף, אני בטוחה שנגעת להרבה אנשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי.
גליה04/07/2010עדי תודה על עידודך ,
אני בתקווה שהצלחתי לעורר אצלה ולו רגע של מחשבה שתשכיל להבין שיש מעידות בחיים , אשר ניתן לעבור אותן בנקל למרות ה"אבל" הזמני. היא תצליח אין לי צל של ספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליה-
בני05/07/2010אני חייב לציין שנהניתי עד מאוד מתגובתך המקצועית,
אני מבקש בשמי ובשם חבריי פורום פרידות, גירושים, בגידות, שתבואי לחזק גם שם מפעם לפעם,
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבני
א05/07/2010לבני ,
ברצוני לציין שרשמתי את הודעתי בפורום שאתה מציג בגידות ופרידות .
קיבלת תגובות מזעזעות די פוגעות ממש תת רמה !
ומי שרשם אותם זה בחור בשם בני ,אני מקווה שזה לא אתה ,אם כן אתה ממש וולגארי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא-
בני06/07/2010אם זה הייתי אני , אני שוב מתנצל,,, התנצלתי שם עוד באותו יום, ומבקש שתסלחי לי, תודה
ייתכן ובני זה לא בני שאת חושבת, וא' היא לא אותה א' אולי תרענני את זיכרוני במה דברים אמורים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני.
גליה05/07/2010בני
אנני מקצועית (יועצת וכו') סתם אחת גולשת אשר נתנה ל א' את דעתה בעקבות מקרה דומה.
רשמתי בפרטנות יתרה את תשלישי התנהלותי במקרה אשר דמה למקרה של א'.
לא מתיימרת להחליף כאן שום יועצת , אני אישית נעזרתי בעדי שהיא בעיני מקצועית ומבינה עיניין !
באשר לחיזוקים כפי שביקשת ניתן לפנת ליועצות כאן והסבירות שיענו כנדרש היא גבוהה .
קטונתי .
באשר לתגובתה של א' למקרה שלה אשר פנתה לפורם אחר. אני מניחה שמרבית הנשואים שם עם "תיק" על הגב או המצפון בעקבות מעורבותם בפרשיות אשר מעיקות או שמבקשים לדעת מתי והיכן זה יעצר.??
שאו ברכה לחיים תקינים ומאושרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)