צריך עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה
    דני
    03/07/2010

אני נשוי כבר שנה ועוד כמה חודשים יהיה לנו תינוק
    ממה שאני יודע על אישתי שאני הגבר השני בחיים שלה
    במשך השנתיים האלו הייתה לי תחושה שהיא משקרת לי לגבי הנושא הזה
    תמיד היא עמדה על זה שאני הגבר השני שלה
    לפני כמה ימים היא החליטה לספר לי את האמת שאני לא הגבר השני בחייה אלה יותר
    א. קשה לי להאמין לאשתי יותר היא שיקרה לי שנתיים
    ב. אני אדם מאוד קנאי וגם פרמיטיבי ככה שזה שבר אותי אני לא מצליח להירדם אני בדיכאון
    ואולי אם היתי יודע את האמת לפני שהתאהבתי בה היתי עושה אחרת כי זה עקרון חשוב אצלי בחיים העבר של האישה
    מה עלי לעשות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדוע לא עונים לי?

דנית המיואשת
    05/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני-

בני
    05/07/2010

אפשר להבין את ההרגשה שלך, בכל זאת התחייבתם לא להעלים שום דבר זה מזו, וגילת בעצם שהצד השני לא עמד בהתחיבות הבסיסית הזו,
    אבל לדעתי, יש כאן שאלה מאוד פשוטה,
    האם האשה הזו שעשית איתה ילד, טובה לך ?
    האם היחסים בניכם תקינים בדרך כלל ?
    האם אתה אוהב אותה ?
    האם היא אוהבת אותך ?

אם התשובה לשאלה שמשום מה הפכה ל- 4 שאלות,(אבל הם שאלות זהות),
    אם התשובה היא , כן ! אז למה לך לפשפש בעברה ? מה זה משנה אם היו לה שתיים או 3 או 5 ?
    היא בחרה בך לא מחוסר ברירה, אלא על אף כל הקשרים, אתה אדם מיוחד ? ! לא ?
    אבל אם התשובה היא לא !
    אז יש לך 2 אופציות, או להתעצבן שרימו אותך, ללכת להתלונן, ולקבל שקרים נוספים,,, או להודיע לה שזה מאוד פגע בך, ואתה רוצה שתלכו ביחד לטיפול להחזרת האמון שהיה לך עליה, ונפגע,

היי ושיהיה מזל טוב על הילד/ה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיון שלה להסתיר כדי לא לאבד אותך

עדי בדיחי
    05/07/2010

הי דני,

כנראה שאשתך הרגישה שהמידע הזה יפגע בך וחששה שתפחית מאהבתך אליה עקב כך. אכן היא הסתירה ממך את הפרט הזה, אך בכל זאת אזרה אומץ וסיפרה לך, כשידעה כנראה מה תהיה תגובתך.

עד הנישואין אשתך היתה אדם חופשי, סה"כ, לא היתה לה עדיין מחוייבות אליך. מה שהיה עד הנישואין שייך לה. ייתכן ואלו דברים שעזרו לה להבין מה היא, ולמה היא זקוקה במערכת יחסים או באינטימיות. ייתכן מאוד שקשרים אלו דווקא עיצבו אותה לקראת הקשר איתך.

אז נכון שלא כיף לדעת שאתה לא "אחד ויחיד", אבל נסה לשים את זה מאחוריך, ולהבין, שאשתך גם היא אדם עם יצרים, וגם לה היה חשוב (כמו לגבר למשל..) לממש את עצמה בתחום הזה ולהכיר את עצמה בתחום זה לפני הנישואין.

בידיך שתי ברירות- או להמשיך ולהיפגע ובכך להעכיר את האוירה יותר, לתת תחושה של משבר אמון. או להבין שהעבר ומה שעשתה בו הוא לא בשליטתך, וסביר מאוד להניח שהיא הסתירה ממך מידע זה כי היא היתה משוכנעת שתאבד כמה נקודות טובות אצלך (מה שקרה אכן והיא למעשה צדקה). קח בחשבון שאם תיקח את זה למקום מנופח מדי ותעשה מזה משבר אמון גדול, היא לבטח לא תרצה לספר לך עוד מידע דומה או שונה לגביה.. כי מאוד תחשוש מהתגובה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו