מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נסיעה להוריםאילנה06/11/2007
היי
אני בת 25 נשואה שנה גרה בכפר של בעלי
יש לציין שאנו גרים אצל הוריו עם 2 חדרים קטנים משלנן.....אביו חולה אלצהיימר מתקדם לרוב יש צעקות על האבא (מצד אימו ) בגלל כל מיני שטויות שהוא עושה ולכן מן הברור שהוריי לא מרגישים בנוח לבוא לבקר.
סיבה נוספת בעלי ידע לםפני החתונה שהוריי לא רצו אותו (בגלל גילו מבוגר ממני ב12 שנה) וכן מעבר לכפר שלו.....לא יודעת אם זה בגלל זה בעלי ממש ממעט לבוא לבקר את הוריי.....(הם גם לא דברנים) דיברתי איתו על כך הוא טוען שהוא לא מרגיש בנוח איתם וכו....דבר שאישית מעליב אותי....
אני בת יחידה להוריי ויש לי אח צעיר.....לאימי הייתה מחלת OCD קשה לה עם זה שעברתי לגור בכפר שלו (מרחק שעה נסיעה).
כרגע אני לומדת במכללה שקרובה לאזור מגורי הוריי ואני גרה אצלם רוב ימות השבוע בחופש שבין השנים (תקופה של חודשיים) בעלי לא היה מסכים שאסע לסוף שבוע להוריי (ככה כל החודשיים)
דבר שגורם לי לשנוא אותו.....הוא טוען שזה היה לו מאוד קשה אם היה נאלץ לגור בכפר שממנו אני באה....אז למה הוא לא מבין אותי? אני עדיין לא הצלחתי להסתגל לכפר החדש אין לי קרובי משפחה או מכרים ....ולפעמים אני יושבת ובוכה בבית בכפר החדש והוא לא מבין אותי אטומר לי את תתרגלי.....
האם לדעתכם זה צודק שאסע סופי שבוע להורים?(כל עוד אין לנו ילדים).?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצבור בעיות הדורש טיפול מעמיק
יהודית ברגמן06/11/2007אילנה יקרה!
אם טעיתי - אתך הסליחה. פנייתך המוכרת הובילה אותי לעלעל בפניות דומות קודמות , בהן- "מצב מסובך ומעצבן" שם כינית עצמך בשם יוליה (?) ב-22/10 ועוד פניה "טראומות וזוגיות"- בשם שילה (?) 30/10 . והפעם "נסיעה להורים"...
ברחת מְעָבר מאוד לא קל >לבדידות ומציאות קשה לא פחות. עם היסטוריה טראומטית שכזו, חוסר הבנה ותקשורת לקוייה עם בן זוגך לחיים, מין חסר, בעיה כלכלית, מגורים עם הוריו, אמא חולה, חותן חולה, חוסר ביטחון עצמי ואי הסתגלות לבית החדש... זהו מצבור בעיות הדורש טיפול מעמיק. היי אמיצה, קומי ועשי למען עצמך. אל תחששי לפנות למחלקה סוציאלית של העירייה או לברר אצל רופא משפחה בקופת החולים - לשם קבלת עזרה/טיפול/יעוץ ללא תשלום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה
שוב אני....06/11/2007ההסבהכדכגכ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)