עייפות, שגרע ושאר מרעין בישין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עייפות, שגרע ושאר מרעין בישין
    מיקי
    16/04/2007

אני חיה עם בן זוגי כבר חמש שנים, שנינו בגילאי ה-30 ולא נשואים מבחירה. אני באופן אישי מאוד מודעת לנושא השמירה על הזוגיות, ויודעת שבלי עבודה אישית וזוגית זה לא יעבוד וכך גם הבן זוג שלי..אבל בין התאוריה לפרקטיקה משהו הולך לאיבוד. שנינו חוזרים מהעבודה עייפים ומרוטים ולאף אחד מאיתנו אין כוחות להשקעה. נוצר מצב ששנינו יודעים מה הפיתרון, אבל לא מגיעים ליישום שלו.
    אנחנו מדברים על זה הרבה, ושנינו מסכימים על כך שזה לא בסדר. אבל עדיין שום דבר לא קורה. לא מהצד שלי ולא מהצד שלו. במצבים כאלו זה קל מאוד ליפול להאשמות הדדיות ואני נזהרת שלא להגיע לשם (הוא נזהר פחות...). אני לא יודעת איך לצאת מהמסלול הזה שיוביל בסופו של דבר להתנגשות. מעבר לכך, הגענו לשלב שמדברים כבר על ילדים ואני חוששת שלהכניס ילד למצב הזה רק יהפוך את הדברים ליותר גרועים. מעבר לזה, אני לא ממש מתחברת למחוות רומנטיות או מתנות מטופשות...זה לא ממש הסיגנון של שנינו. יש עצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שגרה=שגרע מעייפת=אויב הזוגיות

יהודית ברגמן
    16/04/2007

מיקי יקרה! אולי לא אוכל לתרום הרבה כי אתם הלא מודעים לנושא השמירה על הזוגיות ועבודה אישית וזוגית... זו שכרוכה/משולבת בשמירה על זמן איכות של ביחד ולאו דווקא מחוות רומנטיות או מתנות "מטופשות", אלא ביותר עומק.
    אבל ברור שכשלא מיישמים בפרקטיקה - ידיעת התיאוריה בלבד לא תישא פרי (כמו שאי ידיעת החוק לא פוטרת מעונש - להבדיל אלף אלפי הבדלות...:)) אני מניחה שהמודעות והצורך של שניכם לשמור על הזוגיות- תוביל אתכם לפנות מעט זמן איכות, להינות מהיחד שלכם. קחו מספר שעות או ימי חופש שיתואמו ביניכם לצורך הביחד, ללא בריחה (?) - למחויבויות ועבודה מתישה.
    אולי תקחי את את המושכות ללא מאבקי כח ותיזמי בתיאום מראש לשוב יום אחד מוקדם, לנוח מעט, להתקלח ולבלות יחד ערב/בוקר חווייתי, כאילו קבעתם עם מאהב/ת חדש/ה. . עצם העיסוק בהכנה, והמחשבה על הוצאה לפועל של ה"מטלה/משימה" הזו - יחזיר לכם את הרעננות, הריגוש, ואנרגיות חדשות לזוגיות ולאינטימיות שלכם ;)) אתם צעירים מכדי להכנע לשגרה השוחקת ועייפות החומר!
    נסי להעביר מהלך - מדיבורים למעשים! זו עצתי לעת עתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עייפות, שגרע ושאר מרעין בישין

מיקי
    10/02/2008

תודה
    חשתי צורך לעדכן אתכן שיש תוקף חוקי לזוגיות שלנו וכן, פג תוקף לאמירתי פה מ-16.04.07 "עייפות, שגרע ושאר מרעין בישין". זהו. עברנו יחד סדנאות אני והוא בעננים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדנאות

יפית
    10/02/2008

היתי רוצה אם אפשר יותר פרטים על הסדנאות שעליהם דיברת כי אני ובעלי באותו המצב ולא יודעים בדיוק איך לצאת מזה ואיזה סוג של סדנאות לחפש .
    אשמח אם תעני. ומאוד שמחה בישבילך!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סדנאות

מיקי
    10/02/2008

תודה
    בגלל שאנחנו באזור הצפון לא יודעת אם יתאים לך מה שאנחנו עברנו. אפשר ללכת ליעוץ זוגי ו/או למצוא דרך האינטרנט סדנאות זוגיות או סדנאות זוגיות וטנטרה. לא חסר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו